Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele,teoretic daca am avulat in Z13 ,Cm nu trebuie sa vina in Z26...

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu am ovulat tot in Z13 dar eu stiu ca trebuie sa-mi vina in Z27, asa mi-a venit in ultimele luni. Mai stiu ca, dupa 14 zile de la ovulatie se poate face un test de sarcina. Oare ptr ca aceea ar fi ziua in care ar treb sa vina uratzii?

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Nana tu vrei bataitza? Pai cum sa-ti iasa testul asa repede??? Mai asteapta iubita mea!!!
Anca .... ce vrei sa zici?????

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anca, nu neaparat. Tu de cate zile il aveai inainte de intarzierea de luna trecuta?

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Nana tu vrei bataitza? Pai cum sa-ti iasa testul asa repede??? Mai asteapta iubita mea!!!

Am sperat si eu intr-o minune, asta ptr ca am simptome ca mi-ar veni uratzii. Si am zis mai bine sa vad ce si cum, doar am zis ca mi-e frica de Z25, ca luna trecuta asa mi-a venit.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Olivia26

Anca, nu neaparat. Tu de cate zile il aveai inainte de intarzierea de luna trecuta?

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Inainte de marea intarziere aveam CM de 28 de zile.
Mai dar acum am simptome de CM.
Nu pot sa cred ca o sa vina pana la urma si chiar am zis ca s-a intamplat minunea luna asta.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Anca nu te descuraja! Pana nu apar uratii mai sunt sperante!Iti tin pumnii sa fie bebe!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Mirela mersi mult ....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor voi cand va faceti testele de ovulatie?Am inteles ca nu se fac cu urina de dimineata si nici nu trebuie sa bei lichide inainte?

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Mirela testele nu se fac cu prima urina,eu de obicei le faceam dupa ora 2 dupa-amiaza si intr-adevar este bine sa reduci consumul de lichide inainte de a face testul.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput