Aspirante optimiste >20 ani (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oanabbb ma bucur ptr tine.Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

'Neatza fetele!

Oanabb, ai grija, tin pumnii sa fie bine si sa auzi saptamana viitoare o inimioara mica la tine in burtik!

Gabi

Mergi la inceput

Gabi tu ce zici de temp mea?
E de rau?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana ma bucur ca totul e in regula!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by anis

Am intrat si eu pe la voi...dupa ce ani am bantuit la aspirante..acum vad ca m-ati uitat.asta e

AniS 33+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis nu te supara!!! Nu cred ca te-au uitat fetele numai ca acum suntem multe fete noi, stresate de ...
Pupicei pe burtik (poate se ia!)
Oanabbb ma bucur nespus de mult pentru tine, ca totul e in regula! Sa ne tii la curent!!!
Oana_r de ce esti atat de convinsa ca nu e BB?? Ia da o cautare pe forum dupa "ciclu peste sarcina" ca vei ramane surprinsa cate fete de aici au patit asta! Gandeste-te ca ai 2 teste pozitive! Sau in cel mai rau caz... a fost un avort menstrual si oricum trebuie sa mergi la dr. Sper sa nu fie cazul tau si sa fie totul asa... cum cred eu ca e! Mai fa un test.. asa de curiozitate! te pup!!!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

O zi buna fetelor!

Oanabbb bine ca bebita e bine si sta cuminte acolo unde trebuie. Sa ai grija de tine si sa stai in pat

Anis nu te supara pe fete ca majoritatea suntem mai noi aici la aspirante> 20. In mod sigur cunosti mai multe din fetele de la Locul de intalnire al vechilor aspirante sau poate de la FIV. Multa sanatate la bebelica din burtica si la printesa

Ramonella nu te mai stresa ca mai ai un pic si stii.

Anca acuma daca tot n-ai facut analizele alea nu are rost sa te mai gandesti ca ce ar fi fost daca... Daca nici acuma nu iese mergeti frumos de manuta la si va apucati si de analize. Sper sa fie bine!

Eu sunt z17 si conform TB nu cred ca am ovulat inca. Aseara nici n-am prestat ca era barbatu cam lesinat de oboseala. SI azi n-am nici un chef de lucru ca e intuneric si ploua torential de azinoapte si eu as vrea sa dooooorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata, fetelor.
Oanabbb, ma bucur din suflet ca bebe e bine si sta cumintel. Multa sanatate iti doresc!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Anca, de obicei scaderea progresiva a temperaturii inseamna apropierea cm. La mine asa si este. Dar am vazut si grafice de temperaturi cu sarcina la sfarsit desi temperatura scazuse. Vreau sa spun ca nu exista certitudine, doar ca atunci cand temperatura scade probabilitatea de venire a cm creste. Oricum, daca totusi vine cm, incearca sa vezi partea buna: ai ovulat, ai avut niste temperaturi foarte bune ceea ce inseamna ca nivelul de progesteron a fost ok, deci, incepi sa te reglezi si cresc considerabil sansele ca bebe sa apara repede!

Gabi

Mergi la inceput

Gabi multumesc.
Eu cred ca vin ,incep sa ii simt

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

bibyrox,am sa fac la pranz un test,cand vin de la gradinita si iti spun

http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png