Aniversare - 30 de ani
Raspunsuri - Pagina 3
DidiAlex spune:
Salut generatii!!!
Am implinit 30 in aprilie (tot 76)
.
Am sarbatorit in trei si am tinut piept anturajului la ispita unei petreceri.
M-am simtit implinita si multzumita de tot ce realizasem.
danangie spune:
Eu voi implini 30 de ani peste o luna si 3 zile. Nu am emotii, doar ca niciodata nu mi-a placut cand a fost ziua mea. Nu voi face nici un party. Si nu pentru ca sunt depresa ca implinesc 30 de ani, ci pentru ca pur si simplu nu-mi place cand e ziua mea.
La multi ani, oricum si distractie placuta!
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
mariana_flo spune:
si eu am implinit de curand 30 de ani. Nici nu mi-am dat seama ca a trecut timpul. Parca ma las purtata de o mana nevazuta care-mi dicteaza ce si cum sa fac. La o saptamana dupa ziua cu pricina mi-am schimbat job-ul. A fost o actiune de moment, negandita in prealabil. Hm, sper sa nuu-mi para rau. Cand ma uit in oglinda nu prea ma mai recunosc. Din tanara cu sclipiri de stele in ochi, din diva dupa care intorceau barbatii capul in semn de apreciere, iata-ma acum, cu ceva riduri pe fata, cu par alb (noroc ca s-a inventat vopseaua)si cam speriata de zilele care urmeaza. Bilantul... e bunicel, zic eu. Realizata profesional, alaturi de un sot bun si iubitor. In curand poate va vrea si bebe sa apara, deci... ce pot sa imi doresc mai mult? pacat ca nu mai am energia de la 20 ani. De sarbatorit, n-am sarbatorit cu fast. Mi-am rezervat acea zi numai pentru mine.
Porumbita spune:
eu pe 21 seara am facut petrecere cu vreo 30 de eprsoane.. a iesit ff faina, am stat de la 9 pana spre dimineata... acum imi dau seama ca mi-ar fi parut rau sa nu fiu alaturi de prietenii mei dragi intr-un moment pe care il consider imp. pt mine... am primit cadouri multe si frumoase... de la bijuri pana la buchete cu 31 de fire...
pe 22 am petrecut doar cu sotul
si m-am rasfatat!!
Am facut si bilantul si ma declar multumita (per ansamblu): am o familie frumoasa, un sot pe care il iubesc si ma iubeste, profesional e bine (normal ca se poate si mai bine.. si sunt convinsa ca firma pe care am deschis-o cu sotul va avea un nume pe piata romaneasca peste cativa ani), am prieteni minunati si ma simt o norocoasa pt asta, cu energia stau cel putin la fel ca la 20 de ani, exceptand vreo 3-4 kg si niste riduri pe la ochi cu care ma lupt de zor imi place ce vad in oglinda (ca sa fiu sincera ma plac mai mult acum decat atunci cand aveam 20 de ani) Cu ajutorul lui DD o sa vina in curand si bb-ii pe care ii vreau si casa mult visata...
La multi ani celor care vor face in curand 30 de ani!!
tumpi spune:
Porumbita la multi ani cu intarziere,sa fi iubita si fericita.
30 de ani wau,asa ma gandeam si eu,dar femeia e mai frumoasa la 30 de ani,asa cum o descrie si Honore de Balzac in cartea lui "femeia de 30 de ani".Ce conteaza ce e scris in buletine?important e cum ne simtim noi.
Eu una ma simt ca la 18 ani,ok,fizic nu mai sunt la fel, cateva kg in plus,niste fire de par alb,dar sufleteste sunt la fel.
Eu nu am vrut tam tam,a fost o zi petrecuta in familie,dimineata la coafor sa ma fac mumoasa,la pranz m-a dus sotul la Pisa,apoi cu familia surorii mele (fiinca ziua mi-am sarbatorit-o in Italia) am petrecut-o la restaurant, intr-un cadru cald,acela al familie care te iubeste pentru ceea ce esti.Acum astept schimbarea prefixului de la 40,desi mai am de asteptat inca 9 ani[:-)].
Sa fiti iubite la orice varsta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
AlinaCan spune:
La multi ani Porumbito, si pt ziua ta si pt Noul An.
Totusi cum te simti acum ca ai trecut pragul celor 30 de ani?
Eu sincer n-am realizat ca am trecut pragul celor 30 decat dupa 32 de ani atunci cand am inceput sa-mi dau seama ca trebe sa fac bebe ca pana il fac, pana trec cele 9 luni, etc ajung la 35....
Daca as putea opri timpul in loc as vrea sa-l opresc si sa raman intre 26-32 de ani, anii aceia m=am simtit cel mai bine, mi-au placut cel mai mult.A, dar bineinteles incluzand si puiul mic care il am acum. ![]()