Prichindei martie - aprilie 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ninocikap- avem la indemana internetul asta, poti afla mai multe articole aici daca cautam, de ex.:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Pediatrie/Vorbirea_intarziata_367.htm
Desi totusi nu cred ca e cazul, si nu degeaba se zice ca baietii vorbesc mai tarziu, nu?!

Crissa- multa sanatatte lui Andrei! Despre nasii tai ..no comment

Carmendutza-am si rinita alergica stai linistita!! Asa face si dl.Vlad ca Rares in magazine...ar alerga toata ziua, chiar ii spunem 'run,Forest, run'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenduta2003

Rrox, felicitari pentru kilogramele pierdute. Tine-o tot asa pana ajungi la greutatea pe care ti-o doresti.

Am citit ce-ai scris despre anticonceptionale. Parca luai Yasmin, nu? Eu asta luam dar le-am oprit de o luna, nu ma simteam prea bine. Acum, la primul ciclu fara ele, vad ca ma simt chiar putin mai rau, nu stiu de ce, ametita si vlaguita.

Poze Rares

Stiu ca e off-topic, dar ma entereseaza subiectul. Ce ma enerveaza e ca aici, in provincie, anti-conceptionalele se dau pe incercate, nu se fac teste ceva. Daca ti-e rau nu le mai iei. Eu nu iau nimic, tot imi spun ca tb. sa ma apuc de treaba asta dar nu stiu care-s cele mai bune. Imi aduc aminte de o scena din sensiBlue-o tiganca frumoasa, necititoare, ii explica farmacistei ca vrea anti-baby albastre, ca alea-s bune! Necititoare-necititoare dar totusi educata.

Vreau sa va intreb: ce folositi mamicilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Coco mai da-mi o data link-ul te rog..ca nu l-am inteles..

ideea este ca oricum am cautat pe net si eu..dar eu consider ca la un moment dat trebuie sa fie vazut de un specilaist ca sa vad despre ce e vorba... ca nu pot sa ma mai iau doar dupa ce citesc...nu la toti copii se aplica aceleasi reguli... offf ca greu mai e sa ii facem mari...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ninocikap

Coco mai da-mi o data link-ul te rog..ca nu l-am inteles..

ideea este ca oricum am cautat pe net si eu..dar eu consider ca la un moment dat trebuie sa fie vazut de un specilaist ca sa vad despre ce e vorba... ca nu pot sa ma mai iau doar dupa ce citesc...nu la toti copii se aplica aceleasi reguli... offf ca greu mai e sa ii facem mari...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

www. sfatulmedicului .ro/articole/Pediatrie/Vorbirea_intarziata_367.htm - 47k -

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc: am fost aseara in parcul copiilor unde deja se terminase serbarea cu Mos Nick, dar oricum erau beculetzele aprinse (nu asa frumos ca in Bucuresti, da' asta e provincia!), bradul imens impodobit si cu un mos mare in el, care l-a distrat pe Vladutz. In schimb erau vanzatorii ambulanti cu jucarioare si prostioare, iar unul avea un Mos miniatural cu o lumnare acre canta si se balansa. A urlat Vlad, l-am luat de acolo, voia sa se intoarca sa se uite, si iar plangea. Mai departe a auzit aceeasi melodie (cea de la instalatiile de pom) si s-a pus pe urlat. I-am aratat acasa becurile, i-am pus muzica si nimic, tot plange! Culmea e ca nu era tare muzica, insa ceva l-a stresat!
Deci fara muzica chinezeasca anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

coco e delicios Vlad.Ce mare eeeeeeeee!Are unele ipostaze in care pare baietel de cativa anisori.Ce ochisori superbi are...e fermecator.Si poznas si umblat ,ca vad ca l-ati tot dus in diverse parti.
Si tu arati tare,tare bine,m-a bucurat nespus revederea
nino nu-ti fa griji, chiar ca nu-i nici un bai daca vb mai tarziu. Eu stiu asta,dar ca un facut s-a intamplat ca exact 3 dintre prietenele mele sa se confrunte cu situazia asta: fetita uneia dintre ele(a carei bunica e pediatru si a tot incercat sa-si linisteasca fata cu privire la nepoata) a inceput sa spuna primele cuvinte abia la 2 ani,2 ani si ceva.Acum are aproape 3 si turuieeeeeeeeee,ceva de speriat.
Cosmin,prietenul lui Brien a inceput sa vorbeasca abia aproape de 2 ani,iar Deea, "sora de zi" a lui Brien(apare in pozele recente)inca nu zice nimik,nimik. Desi,dupa cum ii zice si titulatura:D e nascuta in aceeasi zi cu al meu.
crissa sa scapati rapid de diaree,fara urmari suparatoare.Pupici
carmendutza nu ni-l mai areti pe Rares?Povesteste-ne de voi! Ce faceti? A venit Mosul incarcat?Ce ati mai facut cu mutarea/non-mutarea la Buc?

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Daria- Ei, Vlad nu-i chiar asa mare cum pare, desi e mai inaltutz cate o data prin parc fata de alti baieti de varsta lui. dar nu e o regula ca va fi si inalt(desi imi doresc!)! De dus il ducem cu noi in diverse locuri, e adevarat. Acum mai mare e mai usor, mai mananca si el, nu ca in vara!
La noi e o avarie la cet, nu avem Q, nici apa calda, e asa firg. S-a trezit si piul.Il iau si plecam la bunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Nino,Raresionut-pe forumul DC la 'Cabinetul Psi-consultatii de psihologie' veti gasi topicul 'Vorbirea -un joc in doi-metoda Hanen'.Este vorba despre o metoda propusa de o ortofonista-"It Takes Two To Talk" extrem de folositoare si interesanta adresata in principal copiilor care nu vb pina la o anumita virsta-insa consider ca e de ajutor pt toata lumea.Moderatorul traduce pasaje din aceasta care pt cei interesati un efort demn de toata consideratia.
Cenia-la aceasta virsta gestationala avorturile sint datorate in principal malformatiilor congenitale cum ti-a scris si Danuta.Multa sanatate.Sa-si faca si test pt toxoplasma.
Daria-sintem 'colege de suferinta' in leg cu bunicii acaparatori.Am sa-ti scriu un PM mai detaliat.
Rrox-si eu vreau sa ma apuc de dieta.Am un regim f bun propus de niste nutritionisti suedezi care este destinat reglarii arderilor metabolice.Daca vrei ti-l scriu si putem incepe impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Carmen bine ai mai venit pe la noi!
Da, Yasmin luam. S-a dovedit ca aveau prea mare doza de estrogeni pentru mine, de aici si sangerarile mult prea abundente. Asa ca am renuntat la el. Intentionez un Mirena in viitorul apropiat. Sper sa-l suport.

Andruzza bestial Rares cu fructele insirate Multumesc pentru lauda! 4 kg. par mult, dar fata de cate mai am... Oricum, un inceput motivant.

Nicelmic deocamdata eu continui cu Montignac, mi-e relativ usor s-o tin, dar ma intereseaza si dieta de care vorbesti tu. Daca poti, trimite-mi-o, te rog.

Daria sa nu pui la inima, cred ca as exploda rau daca as fi in locul tau... parintii tai exagereaza!

Nino multi copii nu vorbesc pana la 2 ani! Nu ai la ce control sa mergi (asta daca esti sigura ca aude bine). In locul tau as incepe sa ma ingrijorez pe la 2 ani si jumatate si stii ca eu sunt vigilenta Lasa grijile astea si bucura-te de omulet!

Crissa da-i incolo de nasi, n-are rost sa suferi din cauza lor. Sa le fie rusine! Multi pentru voi! Si sa scapati repede de diarie!

Coco nu-i vorba ca te inteleg, mie chiar imi place sa-ti citesc postarile, ma binedispun
Ca raspuns la intrebarea ta: nu exista anticonceptionale bune si anticonceptionale proaste. Sunt diferite si numai unele ti se potrivesc tie. In mare iti pot fi recomandate de un medic (ginecolog sau endocrinolog), te poti documenta si singura, vezi ca e un topic unde sunt toate explicate pe caprarii de catre Cataghe (care e medic), dar cu siguranta nu vei sti daca iti sunt bune decat dupa ce le vei incerca.

Cenia uff..imi pare rau pentru cumnata ta Dar poate ca e mai bine asa. Mai mult de o treime din sarcini se pierd in primul trimestru, cauza cea mai frecventa fiind un fetus "eronat". Organismul isi corecteaza greseala. Dar e bine sa investigheze, sa nu cumva sa fie alta cauza. Ii doresc sa aiba un bb minunat cat de curand.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, zau ca inceputul asta este motivant!! Eu dupa o luna de cura, fara nici o abatere, am scapat doar de 2 kg. Din cele 20 Stiu ca e greu, dar nu renunta!

nino, asa cum ti-au zis fetele iti spun si eu multi copii la varsta lui Alex nu vorbesc. Eu de exemplu am vorbit dupa 2 ani, nepotul meu la 2,4 luni spunea doar mama, tata, caca. O prietena a inceput sa vorbeasca mai pe la 4 ani si dezvoltarea ei a fost normala, acum este medic rezident. Curaj! Daca comunicarea non-verbala e buna si nu exista alte motiv de ingrijorare, linisteste-te.

cenia, imi pare rau pentru cumnata ta. Am trecut si eu prin ce trece ea acum, stiu cat e de greu. Eu n-am asteptat urmatoarea sarcina sa vad ce se intampla, mi-am facut multe investigatii si bine ca le-am facut, altfel acum nu eram aici pe topic. Sanatate multa si sa apara cat mai repede bebelushul.

Am vazut poze frumoase, copilasi minunati. Brien, Mara, Nicole, Vlad, Andrei- pe toti

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput