Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, cum le vezi ca eu nu pot ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- la faza cu cuvintele idem si emma, ca de aia sunt surori.
Ia ezei nici acum nu vezi pozele, ca le-am pus clar pepublic pe ultimele 20!
http://new.photos.yahoo.com/sdenisam/#page1

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA mersi de intrebare,is ok ,ca azi nu a reusit Ghitza sa ma enerveze ca nu avea filme luate pe DVD
Ba chiar s-a jucat cu Diana ceva mai mult si de cand am venit acasa ,doar niste supa de conopida i-am dat eu,in rest el i-a dat sa pape si a schimbat-o de kk (de 2 ori numai acum seara )

Eu incerc sa ma pun sa citesc noul cod rutier ,sa mai citesc legislatie la conta ,ca de lucrat cred ca abia in WE mai apuc,sa fac grosul.Ieri si azi am facut numai declaratii si numai bine,una am facut-o de pomana ca au o versiune noua si cum n-am citit presa de-o saptamana habar n-aveam Asa ca plec sa termin de citit ,ca mai am 2 ziare,apoi o culcam pe Diana si revin,sper.
Ea inca face ture prin casa cu Ghitza in urma ei.Se plimba cu peria

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irinutza- da, hinta e de 2 pers, parca simtea ceva socru-meu
Si elasticula rezistat vreo 15 min, i l-am pus gros si mai lejer, de aia nu se vede motzul ca lumea, ca eu nu suport elasticele mici si care tin strins si dor, deci ea nici atata, asa m-am gandit.Pupici!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Irina pa la link-ul dat de Denisa. Cu rasul asa e si la Iarina dar numai atunci cand ne jucam cu ea si rade foarte tare o mai apuca sau cand ii e putin frig

Acum spiridusa mea face iar ture prin patut si are viteza daca as avea un radar sigur ar lua amenda

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Denisam

Irinutza- da, hinta e de 2 pers, parca simtea ceva socru-meu
Si elasticula rezistat vreo 15 min, i l-am pus gros si mai lejer, de aia nu se vede motzul ca lumea, ca eu nu suport elasticele mici si care tin strins si dor, deci ea nici atata, asa m-am gandit.Pupici!

Denisa

Emma Andreea

eu am intrebat

ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

mai inainte a stat Iarina singurica in picioare vreo 20 de secunde la noi e mare realizare

ali
IARINA la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iar intru in coada capitolului:))
dar macar o veste usor buna: bruno are numai 38,3 febra, dupa ce ieri a tinut-o intr-un 39,4 si peste... tuseste, curge nasul, luam antibiotice, facem aerosol de 3 ori pe zi si masaj pulmonar... inca 6 sedinte... mor. plange saracutul de mis e rupe inima, dar imi repet intr-una in cap ca asta-l ajuta.
in rest... asteptam sa plecam in ro. dar daca e tot bolnav... adio deplasare:)
pupici si mi-e dor de voi:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bravo iarinuta!
am mai intrat sa spun ca am vazut si eu pozele d ela petrecere. doamne c emari sunt copiii vostri! se vede ca bruno e in coada listei:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

irina-cum sa doarma la ora asta?no,pe la 12 poate,e pasare de noapte
bravo iarina
moni-spor la citit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput