Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 21
silvi_2005 spune:
Moni tu chiar m-ai stresat cu apa
.Oricum eu i-am sterilizat sticlele si folosesc apa plata si mai mult decat atat i-am facut si copro si a iesit ok.i l-am facu la Interservisan unde lucreaza socrul meu si stia ce e kk-celul nepotului lui, sper ca s-au chiorat bine in el
.Ma apuca dracii cand in cetare de kk-at traim
cuapa cu paraziti livrata la rbinet.in alta oridine de idei sa sti ca eu il inteleg putin si pe Ghita daca imi dai cu
nu ma supar.Si eu cand venea jean de pe terapie intensiva ii plasam bebele cate o ora ca innebuneam.Mai ales ca el e barbat si nu are atat instincte
materne si alte cele. oricum face multe, fata de sotul meu cel putin nu ma refer la altii. Mai roag-o si tu pe mama ta sa se ocupe de Dia si mai iesiti impreuna si mai luati si voi o pauza, in doi.E vacanta de doau zile sau o zi macar.stiu ca si tu esti obo si el si uite asa se creaza tensiuni, va pupicesc pe toti.
Dana pun pozele nuami sa termin ca acum nu pot ca doarma stumful si trebuie sa trag patutul ac e deasupra lui ...sunt in curs de finalizare.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
ralirali spune:
Salutare, salutare.
Am avut de dimineata trei interviuri si acum nu mai am chef de munca pana la 2 cand plec home. Am asa o inima rea de cate ori refuz cate un canditat, dar ce sa ii faci? Na, uite ce fac eu, ma plang de job cand voi vorbiti aici numai de spiridusi minunati.
Dana, imi pare tare rau pentru Roxanica, sper sa ii treaca repede repede.
Ancutaaa, ma bucur enorm ca ai mai dat un semn, ma tot gandeam sa te sun, dar ma bucur sa aud vesti si sa vad asa o minunatie de fata...ptiu, e frumoasa foc!
Noi suntem bine dupa doua seri de agitatie si de chefuiala. V-a zis si Deea, au fost pe la noi si i-au adus lui Ovi un tort superb, ne era mila sa il taiem. Anastasia de cum a vazut-o pe Daria zici ca a intrat in priza, iarasi a trebuit sa stam de paza sa nu ii atace podoaba Dariei...voia sa ii bage floricele in gura, sa o pupe/muste de manuta, sa o traga de par, de maini... valeu ce agitata a fost si dupa ce a plecat toata lumea a picat ca secerata.
Bee, nu stiu cum or zice barbatii sau femeile, dar sa stii ca noi desi muncim amandoi avem discutii de acest gen...seara abia il astept pe Ovi sa pot si eu sa mai fac una alta si Ovi se burzuluieste ca de multe ori nici nu il las sa se schimbe. Dar eu ce sa fac daca si strumfa stie ca seara e program de joaca cu tati si face circ daca nu o baga in seama ...
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 2
Poze cu familionul
irinatunza spune:
Anasol, duc inca o data. Nu-i fac nici un tratament decit daca sunt io convinsa ca are nevoie. Sabina se scarpina cind ii este somn sau daca nu i-am curatat nasucul .
eu as pleca la o asa oferta si as cinta si-un cintec.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
Poate n-ati observat da io-s aia care vin de la serviciu si ar trebui sa mananc si sa dorm - si vin de la un serviciu la alt serviciu 

- ca doar mai tin contabilitate si acasa.
Iar mami e pensionara dar se ocupa si de contabilitatea primara la magazin,iar in perioada asta mai si sta si vinde acolo si ea si fratelo,ca la unul din punctele de lucru nu au vanzatoare.Precizez ca mai are si ea de facut curatenie si gatit acasa,plus ca imi mai aduce si mie ... Tati e si el toata ziua pe acolo,descrcator-incarcator de marfa
,iar frate-meu cu aprovizionarea... Dar asta e,in familia mea toti muncesc de se sparg,iar husbandu' are pe cine semana ,ca ma-sa buna a stat toata viata acasa cu cracii in sus,iar taica-su e la pensie-pensie,nu ca ai mei 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Teolinda pupici, astept si eu pozele, am bucur ca v-ati simtit bine.
Dana, sanatate multa puiutelor, te inteleg prin ce treci.
Fetelor sa va spun ce decizie am luat eu si o voi aplica dupa Anul Nou.Am o vecina care a mai fost bona si e ok si o sa o mai rog sa stea cu Alain cate 2-3 ore cand am de rezolvat ceva sau vreau si eu sa ies in oras ca asa nu se mai poate. Socrii mei sunt ocupati Rodica trece pe la Alain de doua trei ori si mai sta cu el cate o ora-doua cat fac eu ceva sau il mai plimba iar socrul meu si mai rar....Eu ma bucur ca il iubesc si se joaca cu el si ii iau lucrusoare, nu am alte pretentii dar sunt ca o ostatica aici, sunt zile in care nici gunoiul nu pot sa-l duc daca nu rog vecina sa stea cu bb. Fratele meu lucreaza pana seara, mai vine cu mine la cumparaturi si cu bebe dar nu poate nici el.Ai mei sunt la 120 de km si uite asa...asat e situatia.decat sa o iau razna si sa fac cu nervii mai bine apelez la asta si toata lumea e happy.Oricum Alain doarme cate 2 ore si daca mai sta tanti cu el si se joaca o ora cand se trezeste nu cred ca e o pb.Nu le zic nimic pana dupa asrbatori ca nu vreau sa o ia ca un repros si sa le stric cheful am vb cu mama si ea a zis ca i se pare ok....voi ce ziceti?
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Moni scumpo, pupici si stii ca esti o mama eroina.Tu il cunosti cel mai bine pe Ghita si daca ai reprosuri stii tu de ce, dar eu ziceam ca, casnica fiind tot mai am nevoie de o pauza ca imi tare greu cu curatenie, bebe, haine, mancare , calcat, platit taxe, cumparaturi si calcat haine.Plus ocupapt de bb non stop si mai si citit si postat de Dc![]()
anasol spune:
silvi- f bine faci,bine ca ai cu cine sa-l lasi si mai ales bine ca ai incredere sa-l lasi cu cineva strain
si io as avea cu cine sa-l las cu soacramea ,dak as vrea sa mai evadez,dar mi-e lene,pana il imbrac sa-l duc in is,pana ii fac bagajul cu papica cu de toate ,imi trece cheful de a mai face ceva,iar socrela mea nu vine aici,ca nu are masina si cu maxi nu serveste,asa ca noi avem alt program il duc pe dav in fiecare sambata si il iau duminica,asa pot sta cu sotul meu singurei,mai iesim si noi in oras,si ma mai odihnesc si io(ca dupa cum stiti dav ma omoara noaptea cu somnul lui agitat)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
SILVI pai de la husband scoate gatitul si calcatul ,plus o parte din curatzenie .... Iar de platit facturi si facut cumparaturi le face cand sunt eu sau mami acasa.La fel merge de 2-3 ori pe saptamana la tat-su sa ii duca mancare si sa ii curatze pe acolo,ca lui ii e greu sa vina el pana la noi,in schimb prin oras bantuie in draci - are Ghitza pe cine semana si cu plimbatul
!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
hello!
Imi pare rau ca avem spiridusi bolnaviori. le doresc din tot sufletul insanatosire grabnica sa-i poata gasii mosul sub Brad sanatosi si voiosi!
M-am mai delestat si eu cu niste poze, mai ales alea cu torturile alea fantastice, frumos colorate, desenate si ornate! bravo Dea. Nu stiu cum naiba poti sta in bucatarie atat cu piticelul dupa tine. tare Daria cu prazul in mana de data asta. Asta-i deja din categoria ce a mai mancat Daria azi!
fug ca mi s-o trezit odorul..
pai asta se intampla ca pana sa citesc tot imi expira timpul liber si de scris nexam
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasol spune:
moni esti tare suparat pe ghitza vad
,gata nu-mi mai dau cu parerea,tu stii mai bine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)