PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Geliza, Aghirmonica, Norocuta, Mihatocae, La multi ani pentru piersicutzele voastre!

Tweety, multumim pentru sfat. Aseara asa am facut. L-am tinut pe picioare timp de vreo doua ore si cand am vazut ca nu mai tresare l-am pus in patut. Acum e 12.30 si el tot mai doarme. S-a mai trezit sa manance, dar s-a culcat la loc.

Alina2006, si Matei al meu se trezeste plangand. Eu cred ca viseaza urat, pentru ca l-am urmarit cand il legan pe picioare si uneori zambeste, alteori vrea sa planga si daca il linistesc doarme in continuare. Cand e in patut, nu am ce sa ii fac, asa ca il iau in brate si incerc sa il adorm din nou.

Noi dupa vaccinul de la 2 luni nu am avut nici un fel de reactie, dar dupa cel de la 4 luni am facut febra. Am facut vaccinul la ora 12 si febra am facut seara la culcare si a doua zi. Dar a trecut cu paracetamol supozitor.

Am facut si eu un filmulet cu Matei www.dropshots.com/malina_caus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Mama, Larisa, ce pofta mi-ai facut!!! Pupa fetita mica.
Mamaluidavid, la noi a trecut cu Elidel, vrei sa ma uit care e substanta activa?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Consi , Bulinuta multumesc pt urari!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Mali, foarte tare puil tau...iar tati...se vede cat e de emotionat.Multumim pt. urari.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

...continuam cu multumirile pentru aprecieri: Larissa, Geliza, Crissa, Sabana!

Mali pupici la razacios!

Mihatocae ce voinic e tizul nostru. Sper sa ii calcam pe urme!

Medeea nu ti-am raspuns ca eu inca nu i-am dat banana. Oricum bine ca ne-ai spus ce se poate intampla.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Medeea, pai daca noi nu suntem bananizate..nu stim reactiile...nici diversificate de nici un fel nu suntem. Dar e bine ca ai aflat raspunsul si e ok!
Sabana, daca scrie din luna 6 eu inteleg ca se da si in timpul lunii 6 ca altfel trebuia scris de la 6 luni. In fine...daca asa a zis si pediatra...si Alexiei ii prieste....oricum Nan 2 e mai consistent dar nu s-a constipat de la el. Noi inca suntem pe combinatie cu Nan 1 ca inca nu am terminat cutia.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor nu aveti de ce sa imi multumiti eu doar copiez niste chestii gata scrise. Sper sa va foloseasca informatiile.
Sabina poate te inspiri din combinatiile mele. Alexei a mancat ieri: morcov cu dovlecel si azi morcov, dovlecel si broccoli. Maine ii scot morcovul si ii adaug telina, poimaine ii fac combinatie din toate.Maine ii mai dau mar (nu stiu sigur daca copt sau crud) si de luni ii fac combinatie mar cu para, mar cu dovleac copt si poate trec la fructe gen mango si avocado dar trebuie sa ma documentez putin inainte pe subiectul asta.
Medeea nu ti-a raspuns nimeni pentru ca de buna seama nu avea nimeni habar.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

Am facut vaccinul si asa am suferit dupa ce am fost intepatii
ma duc ca a s-atrezit si pl.

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

ILINCA
CRISTIAN
NOUR
LUCA

RARES

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Save pupam sa treaca repede.

Fetele mele de vreo 3 zile Luca doarme in timpul zile in 2-3 reprize de cate 1,5-2,5 ore. Nu stiu ce s-a intamplat. De asta pot sa stau mai mult pe forum. Doarme de rupe si ziua si noaptea. Cred ca trebuie sa recupereze noptile pierdute pana acum. Sper sa-l tina obiceiul asta. Si am vorbit cu pediatra care mi-a zis ca pot sa-l pun in fund la 90 de grade intre perne, dar sa nu-l las mult.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput