PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Dariana si pup baiatu`....cum ati reusit mei sa raciti asha rau?...imi pare rau....stati la caldurica si pupaciti-va sa treaca repede...Zi-mi si mie daca ai timp pe mail cum a fost cu putzulik....

sa va faceti bine repede sa ne putem revedea

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Referitor la decalotare va impartasesc din experienta mea. Acest subiect foarte controversat a starnit o gramada de polemici. Pana la urma fiecare mama face cum crede ca e mai bine. Desi mie pediatra mi-a recomandat sa-l duc la chirurgie pediatrica sa-l decaloteze cu nu stiu ce spatula, eu nu l-am dus. Si asta si datorita unor fete de pe forum. Dar nu am renuntat la decalotare pentru ca stiu vreo 2 cazuri, cand din cauza faptului ca nu a fost decalotat s-a ajuns la bisturiu.
Deci in fiecare seara la baita, am inceput sa trag usor de pielita. Puiul meu nu a avut nici o reactie. La inceput pielea s-a inrosit si a capatat un aspect de "crapatura". M-am speriat gandidu-ma ca o sa il usture cand va urina. Dar tocmai a facut un pisi pe mine ca sa ma linisteasca. Si in fiecare seara am tras cate putin, iar cam in 10 zile am reusit sa o trag de tot. Si repet puiu mic nu a avut nici o obiectie.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Buli, Dariana eu am dat cu crema de galbenele la putzu si a trecut roseata.

Mihatocae noi facem baie in fiecare seara. La noi e cheia succesului la adormit. Suntem ca si cainele lui Pavlov, baita-mancarica-nanic.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Anasia nu ai pus muzica sau am eu probleme cu calculatorul?

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

buli imi pare tare rau pentru Bulinel. O vaca doctorita, vezi sa nu faca asta si data viitoare ca mai sunt unele care fac asa.
mihatocae eu ii fac baie in fiecare seara, ii place prea mult ca sa sarim peste.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Bebelina mea tocmai a vomat ce a mancat azi de la borcanas. Asa ca ptr moment abandonez proiectul. Revin tot la cele facute de mine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

Consi am gasit razatoare de plastic. In Modern, langa alimentara Prospero e un magazin cu plasticaraie. E ieftina 2,7 RON.

am toate piersicutele!

foarte frumoase montajele, le-am vazut pe toate!

muuh !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by martta

Madyn: mare petrecere trebuie sa fie la voi azi! Si puiul si mami sunt sarbatoriti!

Eu tot citesc despre cum evoluati cu diversificarea...si incep sa cred ca sunt aberanta ca mi-am propus sa incep la 6 luni daca Alexia ia bine in greutate si daca nu mai avem probleme cu constipatia. Mai e cineva care vrea sa inceapa diversificarea asa de tarziu?
Muuh: felicitari pt materialul strans despre diversificarea alimentatiei! F.util!

Pupici voinici!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Martta si eu sunt in aceeasi situatie. Doctora mi-a spus ca nu este necesar sa ii diversific mancarea pana la 6 luni daca o alaptez si ia in greutate normal. Eu am vrut totusi sa fac ceva in privinta asta dar...surpriza ! fii-mea dupa ce la primul contact cu sucul de mere si piureul de morcov ( primul contact insemnand prima data cand a pus limba pe produsul respectiv )a plescait incantata ( credeam eu ! ) la al doilea s-a strambat si a refuzat cu desavarsire. Tot tzatzele sunt mai bune.

July25 posesoare de Maria (04.07.2006 ) si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Scuze...revin. Poate la capitolul urmator se indura cineva de mine si o trece si pe Maria Ioana mea cu 2450 g si 46,5 cm. Mersi.

July25 posesoare de Maria (04.07.2006 ) si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

consi, nu stiu cum am umblat pe acolo, de am sters muzica, dar o repun eu;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput