Piticodromul de sept - oct 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Multumesc mult de tot pentru urari. E adevarat, sarcina a fost super usoara asa ca asta m-a ajutat enorm sa trec peste toate. Singura problema e ca a coborat foarte mult, bebe e cu capul in jos si se poate intampla oricand daca el e mai grabit, dar stiu ca tine la mamica lui si va mai sta la caldurica. Cred ca daca era in burtica la fel cum a fost Darius ajungeam la Balaceanca. Dar tot ce conteaza e sa fie ei sanatosi si sa se faca mari. Cineva spunea ca cei care sunt cuminti mici sunt obraznici mari si invers. Astept sa vedem daca au avut dreptate.
Darius a avut si el luna trecuta bronsita si am luat antibiotic, sumamed, dar acum multumita Domnului e bine. Saptamana viitoare chemam dr. si daca e ok sa-i faca vaccinul pentru antirujeola, etc. Noi am facut rubeola (pojarel) cand avea 8 luni si s-a comportat destul de bine, mai bine decat cand e sanatos.
Acum ma duc sa spal aragazul, pentru ca suntem in curatenia pentru MC si tati sta cu piciul si ne auzim mai tarziu, sper.
Norina multa sanatate Teodorei si poate ar fi bine sa ajungi si prin Bucuresti la un dr.
Pupici, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Of, Delia, ce greu trebuie sa iti fi fost cu examene si copil bolnav. si cu alergia....e bine totusi ca acum e mai bine si tu ai luat examenele si in curand vei incepe serviciul.

eu pe fata o mai spal si cu gelul meu de spalat pe fata de la Nivea si ii dau cu crema cu aloe si propolis de la Forever .

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu o spal doar cu apa pe fata. Cand iesim afara si e fff frig, o ung pe obrajori cu nivea.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Delia ! Felicitari pentru ezidentiat ! Si pentru Andrei sa-i treaca raceala!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am aflat rezultatul la analiza partiala a cromozomilor .Totul e ok si sper ca si rezultatul final sa fie la fel peste vreo 2 saptamini .

Yessss, acum am primit si mailul cu rezultatul .Va las ,MNa duc sa il citesc .

GABI14+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce veste buna Gabi ma bucur enorm pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Doamne, Irina, este un dragalas Vladut , se aude f bine.

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gabi, extraordinar!

Norina, si eu cred ca e antibiotic, chiar asa coincidenta...Sanatate!

Bine ai revenit, Vio!

Anya, merci, deci pot sa fac oricum cu vaccinul, ma gandesc.

Kidu, Dpn e pe 27 ian, cezariana e programata pe 20 ian, la 39 sapt, e mult pana atunci, macar sa ajung mai incolo ca tare greu imi e.

Eu il spal doar cu apa pe fata si il dau cu crema de la Mustela. Nu cred ca e bine cu sapun pe fata, nici pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Norina : multa sanatate Sarei.Am crezut ca numai Andutzu al meu face febra 39-40...asa ca te inteleg perfect.Sa va faceti bine.

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput