Doar la 20 de ani poti radia frumusete adevarata?
Raspunsuri - Pagina 4
dienutagraviduta spune:
pai miaule, cred ca ar fi nevoie, ca sa te putem intelege, nu sa te consideram o tipa normala si nu una traznet, ci sa te consideram o tipa frustrata in dragoste, care a dat numai peste lepre de gicusori, d-aia care gandesc cu slitu'.
nu de alta, dar asa am putea intelege de ce tu crezi ca un sot care traieste si respira cu dragoste langa femeia lui alearga dupa "frumuseti" exterioare si nu dupa interioare.
ar fi tare ca billyBilly sa fie o super gagica ... ce daca ii plac dulciurile ? si mie imi plac si am tendinta de a pune cateva kg mai repede ca altele, numai ca imi tin sub control foarte bine greutatea ...
miau-miau spune:
tu de ce te certi cu mine?
chiar asa, ce daca ii plac lui Billy-billy dulciurile? de ce vorbesti, de altfel, de billy-billy si preferintele ei culinare? Nici prin minte nu-mi trece ca sotul lui billy-billy ar putea sa se asemene unui Gicu de pe strada si ca ar putea face orice altceva decit sa traiasca si sa respire dragoste linga femeia lui asa cum spui tu in vorbe maiestru alese.
De ce pui problema atit de negativ?
Ma bucur foarte mult si te apreciez ca iti ti greutatea sub control. Esti frumoasa, esti desteapta, te rog nu te certa cu mine ca n-am nici o sansa.
dienutagraviduta spune:
asa cum ma, asa de pompos de altfel, auto-intitulai, eu sunt "matza blanda"; asa ca no way nu ma cert cu nimeni. mai ales cu tine, vorba aia, vad ca avem amandoua o simpatie sau antipatie pentru pufoasele patrupede.
ziceam numa' ca e posibil sa fie pe lume mai multi "sotu' lui billybilly" decat gicusori. sper. trebuie sa fie. fetelor, hai sa le dam cu tifla la gicusori ! poate dispar.
BillyBilly spune:

Deci fetelor, trebuie sa intervin, cu toate zambetele pe mine, ca sa lamuresc cateva aspecte. Am pierdut subiectul din vedere pentru putin timp si observ ca sunt in centrul atentiei la greu!
Cat despre sotul meu, habar n-are cat e de apreciat!! 
Intai, nu sunt o "super gagica", n-am fost niciodata si nici nu cred ca am vreo sansa in viata asta
. Atrag atentia asupra mea involuntar pentru ca am un fel de a fi foarte volatil, ca sa spun asa, metamorfozez foarte bine starile interioare pe care le am. Daca sunt fericita in interior, arat atragator, daca sunt trista, nu ma observa nimeni, ba din contra, chiar am observat ca starnesc antipatii. La mine nu exista sa fiu suparata si sa nu-si dea nimeni seama, se vede pe fata mea. Nu ma pot preface nici in bine, nici in rau. Cat despre barbatul meu, este un barbat de bun simt, care m-a placut initial (acum vreo 10 ani) pt. ca sunt o fire foarte vesela, nu extraordinar de aratoasa comparativ cu altele, aveam multe in comun si comunicam perfect la mai multe niveluri. Nu a fost genul de barbat care sa-si caute prietene, el isi cauta "perechea", unica persoana din viata lui pe care era dispus sa o iubeasca cu toata puterea lui si pt. care ar fi facut si compromisuri, daca era cazul. Aceasta era viziunea lui despre femei, la 19 ani. Acelasi lucru am cautat si eu: barbatul potrivit mie... nu cautam experiente...il cautam pe el, unicul. Asa s-a facut ca amandoi am fost orientati spre fidelitate, amandoi ne-am luat gandul de la altii in momentul in care ne-am cunoscut si acum putem spune ca inca nu ne-am dezamagit. In 10 ani de zile, credeti-ma ca l-am observat in toate ipostazele, nu-l intereseaza alte femei si nu mi-a dat niciodata nici cea mai mica frica ca l-as putea pierde. Genul acesta de barbat va doresc si voua, daca nu l-ati gasit inca.
Miau-miau, cred intr-adevar ca nu te-am inteles, dar nu mai conteaza. Pt. mine, starea interioara de multumire conteaza foarte mult, dupa cum am explicat mai sus, iese la suprafata si-mi schimba cu totul aspectul fizic. Din punctul meu de vedere, admiratia barbatilor in general ma lasa rece. Eu nu sunt adepta superficialitatilor si nici nu vreau sa fiu victima unei superficiale admiratii. As prefera respectul, in locul admiratiei. Iar de respect, te lovesti peste tot, si la posta daca te duci, una este cand ti se vorbeste zambind cu simpatie si alta este cand esti luat peste picior. Acest gen de mesaj il transmiti prin felul tau de a comunica: verbal, fizic, prin atitudine. Iar atitudinea trebuie sa fie a unui om puternic ca sa primesti un raspuns de calitate. Am observat, tot la mine, ca in momentul in care anumite indoieli referitoare la mine (aspect, inteligenta, sensibilitate, etc) ma macina, sunt vulnerabila. O vorba aruncata aiurea de un om care nu gandeste, imi strica toata ziua. Acum am constientizat cum e cu echilibrul interior si ma straduiesc sa ma armonizez. Adica ceea ce vreau sa spun este ca nu trebuie sa fii de coperta de revista ca sa arati bine!
Pfuu, ce am mai povestit!!
sper ca am mai clarificat un pic lucrurile referitor la billy si sotul lui billy
.
Va pup pe amandoua si va urez sa fiti frumoase in 2007 asa cum va place voua!
Ps. Am uitat sa va spun cum e cu greutatea mea in kg
. Din cate stiu eu greutatea ideala in zilele noastre inseamna sa ai cateva kg mai putin decat inaltimea. Ei bine, la mine sunt identice. Am 1.60 si 60kg...adica, sunt rotunjoara pe unde trebuie si cat trebuie, dar daca scap in prea multe prajituri, se vede in mai multe rotunjimi, de care ma feresc. Daca nu pot sa ajung la greutatea ideala, macar sa raman la asta, ca-i ok. Nici "sotului lui billy" nu i-ar place sa fiu slaba-slaba.
cu toate ca asa m-a luat!
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
Allure spune:
Sint unii oameni care de ce imbatrinesc, de aia arata mai bine. Barbatii in special.
De exemplu starul serialului "Grey's anatomy" (pentru cei ce-l pot urmari, ca in Ro cred ca inca nu a ajuns) Patrick Dempsey. Cind era tinerel arata funny, geeky...Acum, la 40 de ani, mama ce barbat frumos!!! Sint topita dupa el.. Imi vine sa-l tavalesc, nu alta!
Iata o alaturare de poze care sprijina spusele mele perfect:
http://greysanatomynews.com/wp-content/patrick-dempsey-sexier-with-age.jpg
Porecla lui in film este "McDreamy"...![]()
Un alt exemplu este George Clooney.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
anky spune:
Allure,e dragut,insa e nu e genul meu.Mie imi place acesta foarte mult,in plus e si inalt,iar eu ador barbatii inalti
http://features.yahoo.com/webceleb/nicolas/cage.jpg
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Sarbatori Fericite!
kla78 spune:
fiecare varsta are frumusetea ei....mie imi zice barbatul ca acum la 28 de ani sunt mai frumoasa decat la 18 si ceva cand ne-am cunoscut....apoi toti cei care ma cunosc spun ca in loc sa imbatranesc parca intineresc
deci NU numai la 20 de ani poti fi frumos,pe langa asta nu l-as vedea pe sotul meu frumos avand chipul acela de "adolescent",din contra e mai simpatic cu fatza de om matur!![]()
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Elise spune:
eu n-am vazut nici un barbat de 20 de ani care sa-mi placa... nici macar cind aveam eu 20.
Dar de 40, da.
Iar o femeie cred ca arata FOARTE bine dupa ce devine mamica. Asta n-o spun asha de forma: e testata pe toate prietenele mele, care dupa ce-au nascut parca au inflorit: o fi de bucurie... o fi din motive hormonale... habar n-am.
Cert este ca erau FOARTE frumoase, indiferent daca aveau 20, 30 sau 40 de ani.
Elise
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Elise
eu n-am vazut nici un barbat de 20 de ani care sa-mi placa... nici macar cind aveam eu 20.
Dar de 40, da.
Iar o femeie cred ca arata FOARTE bine dupa ce devine mamica. Asta n-o spun asha de forma: e testata pe toate prietenele mele, care dupa ce-au nascut parca au inflorit: o fi de bucurie... o fi din motive hormonale... habar n-am.
Cert este ca erau FOARTE frumoase, indiferent daca aveau 20, 30 sau 40 de ani.
Elise
Ca nu s inca barbati! la 20.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca