Mamici de iulie - august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nikole sa-ti poarte noroc.
Alina ieri a fost groaznic dar astazi...
Multumesc de aprobare mami de Anya.

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Nikole,mai intreaba-ma despre muraturi.
Tre sa le gasesti pana la urma,dar la magazine mai mari gen Sanwa,Jusco,Daiei.Intreaba-l pe sotul tau,precis stie de ele.

Da-mi un mesaj privat,de nu le gasesti trimit io borcanele direct de la Kawasaki.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele mele dragi....mama ce pofte aveti....
Alina eu tot cu frica de ace cu toate ca ultima data nu am avut nimic.
La mine a scazut temp la 36.9 de la 37.
E de rau?
Vin uratii?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ANCA inainte de a face testul de sarcina...mi.am luat temp...
era 36,8!asa ca n.am prea crezut ca va iesi cea de.a 2.a liniutza..
dar ea era acolo..si apropo de teste,atunci nu stiam dar eu facusem testul la 8,9 zile dupa ovulatie..dupa care am facut si ala din sange.
asa ca ANCA daca maine nu mai scade...e ok!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana mersi.
Tu cum te simti?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vrem si noi la odisee!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ufffff mai fetele...mi se rupe inima cand va vad!
sincer!3 ani jumate sau mai mult m.am chinuit...si stiu ce inseamna!
da nu va pierdeti speranta...aveti putina rabdare si cand va fi sa fie.....

eu astazi inca nu am sangerat dar e inca devreme...si nici contractii n,am avut...stau in pat nemiscata si sper cu inima stransa sa treaca odata zilele sa.i aud inimioara...sa mai creasca...

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Zi buna la toate viitoarele mamici !!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost ieri si m-am inscris la medicul de familie. Ginecologul nu mi-a dat sa iau nici o pastila, iar ieri doctorita de familie mi-a dat sa iau acid folic si iod, si nu stiu ce sa fac. Sa-l sun pe ginceolog sa-l intreb, sa incep sa le iau, sau sa astept pana pe 19 decembrie cand merg la control ? Si mie mi-a zis ca pe la 14-15 saptamani sa fac un triplu test si apoi vrea sa mai vada riscul de diabet gestational. Asta pt ca parintii mei au diabet prima fetita s-a nascut f mare ca greutate si ii e teama sa nu mi se declanseze mie in sarcina sau dupa ce nasc diabetul, risc care exista si la copil. Sunt asa stresata pe tema asta .
Ce ma bucur ca a crescut lista de gravidutze!!!!!!!!!!!!!!
Si mai am un stres - de cand m-am mutat aici nu am servici, astefl ca am toate contributiile achiytate pana la 1 iulie 2006. Analizele si tot ce tine de sarcina e gratuit, insa cum fac dupa ce nasc cu indemnizatia de cresterea copilului ? Oare unde sa ma interesez? La casa de Asigurari Sociale, la Primarie ? ca daca stiu bine la un moment data daca nu avei platite contributiile te puteai duce sa ti le achiti retroactiv din mana pana la zi. Aveti idee despre asta ?
Pupici si zi buna la toat fara greturi, dureri sau scurgeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jeni cauta o firma unde sa-ti bagi cartea de munca.daca nu poate sa-ti incheie contractul de munca retroactiv cu 2 -3 luni(nu ma pricep la chestii de astea)va mai trebui sa faci rost de inca o firma unde sa ai 4 ore de lucru pt 4 luni.de ce trebuie asa? ca sa iei cele 8 milioane timp de 2 ani trebuie sa ai ultimele 12 luni lucrate cu norma intreaga.adica 8 ore pe zi sa fie media ultimelor 12 luni.
poate fetele stiu mai multe. asa ca mai bine astepti si alte pareri sau dai o fuga la fortele de munca din orasul tau pt mai multe informatii.dar e pacat sa-l pierzi,ai nevoie pt bb.

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Ieri m-ati ametit cu povestile de mancare, cand am iesit de la servici mi-am luat un kebab - a fost delicios.

Jeni poti sa iei linistita acid folic si iod pentru ca sunt necesare in primele saptamni de conceptie pentru a preveni anumite defecte care pot sa apara. Acidul folic daca este in doza mai mare decat are nevoie organismul, se va elimina.

Eu sunt bine, saptamana viitoare trebuie sa merg la ecografie, abia astept. Ce am observat ca nu mai simt Sarbatorile ca in alti ani; din cauza ca nu pot sa fac curatenie, nu ma agit deloc cu porcul - nu mi-e pofta deloc si nici de prajituri nu mi-e dor.
Nici de sarbatori nu ne-am facut nici un plan, vom sta acasa - eu nu prea rezist sa stau la restaurant, iar la munte nici nu ma gandesc.
Nu ma plang - anul acesta mosul mi-a adus cel mai frumos cadou posibil.

Va pup Mioara

10+

Mergi la inceput