Mamici de iulie - august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
andutzy spune:
buna seara!
Dumnezeule, caat ati putut scrie! Fete harnice!
Bun venit noilor gravidutze, le-am trecut si in lista cu datele de nastere!
Nu vreti sa facem inca un capitol dar cu numele mamici nebune si paranoice de iulie august 2007? As fi in cap de lista! ce m-am gandit eu:bun, sange nu mai curge, dar daca s-a oprit sarcina si a ramas sacul acolo datorita tratamentelor? Asa ca ce m-am gandit eu? Am mai luat un test de sarcina, stiam de la verisoara mea ca atunci cand se oprise sarcina a doua linie era mai slaba si la sarcinile mele pierdute la fel era. E, conform testului de azi sunt F GRAVIDA! Chiar daca nu am nici un simptom, poate doar o imensa lene...nu ca as fi dus lipsa de ea si inainte de sarcina si un gust rau, salciu in gura.
In alta ordine de idei, azi mi-am facut analizele de hematologie(am aflat intre timp ca sunt pt depistare unei boli pe nume trombofilie care nu lasa sangele sa curga spre copil si copilul se sufoca daca nu faci tratament in timpul sarcinii). Le-am facut, m-au costat 55ron la coltea unde mi-au recoltat si pt cantacuzino o eprubeta si am dus-o pt cele 2 analize pe care trebuia sa le fac acolo (daca vreti, ma uit de denumirile lor), care au costat si alea 65Ron. Dupa aia am fost cu copilul la ficioterapie, am lasat si acolo 250 ron, abonamentul pt 10 sedinte si dupa aceea am trecut pe la farmacie sa-mi iau reteta compensata de Utrogestan. Sa mor de inima rea! Doctorita mea, bine intentionata cum e ea(poate prea bine) mi-a trecut vreo 6 cutii de utrogestan care m-au costat cu toata compensarea 45ron, plus inca 21 Prgnyl-ul de sambata, plus 5 testul meu de nebuna, uite asa azi am falimentat, nici nu ma apuc sa fac un calcul ca dau in boala, mai ales ca analizele de imunitate care sunt cele mai scumpe abia luni le fac....
.
Hai ca m-am intins cat o zi de post.
Jadi, te mai rog o data, schimba-mi si mie DPN=ul si UM-ul in 7 august, respectiv 31.10.06. Multumesc si scuze de deranj 
Andra
5+ si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
oanabbb spune:
ANDUTZY...

BUNA ASTA CU paranoice si nebune!
da da...clar..noi suntem...!![]()
fetele...eu l.am sunat pe dr meu si i.am explicat exact ce a iesit la eco...si l.am intrebat daca ma lasa sa fac si io gravibion sau pregnyl...dar a spus ca nu...sa continui doar cu utrogestanul...ca e suficient!
acu eu tare as vrea sa fac si una din astea...dar care?
ce ziceti?sa fac pregnil...ca parca spre asta trag...sau gravibion?
apropo...aveti idee ce contine gravibionul?ca pregnilul stiu!
oana
6+
jadi spune:
hehe andutzy ca bine zici... am schimbat, sa traiti dar nu mai trebuie sa stati dupa mine ca aveti parola de la userul comun!
Oana, deci te bat pana la urma
! Daca tot esti cea mai mica pe aici sa avem si noi calul nostru de bataie!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
nikole spune:

Fetelor, ce faceti?
Doamne, ce harnicutza ati fost!
ALINA
MULTUMESC CA TE-AI GANDIT LA MINE, CU VARZA MEA MURATA, CA oricm numai la ea ma gandesc.
SAMURAI_LADY,
multumesc ptr explicatii, dar eu tot nu m-am prins, itit scriu un PM si te intreb mai exact,ok?
OANA, ce emotii ne-ai dat, Doamne!!!!Vezi, ca samburelul e STRONG?
PENTRU TINE SI SAMBUREL!
Fetelor, am sunat la dr mea din Brasil, si i-am spus situatia, am intrebat-o ce e de facut.Mi-a spus ca trat. indicat de medic e apa de ploaie, si ce am eu nevoie e UTROGESTAN, SAU PROGESTERON OVULE, DAR NATURAL, NU CEL SINTETIC, CA CICA...CEL SINTETIC E PERICULOS PENTRU EMBRION, IN ANUMITE CAZURI POATE DA MALFORMATII.
Si ca in general, sangerarile dureaza 15 zile,dupa care, cu tratament inceteaza.
Acum, de unde iau eu ovulele astea, ca aici nici macar nu exista cred.Sa vad...
sunt asa bulversata, vroiam sa mai spun ceva, dar am uitat ce...revin!
Fetelor si pana la urma UTROGESTAN SI PROGESTERON E UNUL SI ACELASI LUCRU?Sunt ovule, nu?
va rog lamuriti-ma si pe mine!
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
6+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
oanabbb spune:
JADI...
UITE un pupic de la mine!
tre sa ma intelegeti si pe mine...ca toate fetele cu scurgeri fac injectii si vreau si eu injectiiiiiiiii...!!!!!
vreau sa fac tot ce pot pt bebitzu meu!si daca as face nenorocitele de injectii m.as simti mai in siguranta....asa ca ce sa fac?de care???????????????????????????????????
oana
6+
andutzy spune:
jadi, pls vreau si eu un PM cu parola de la userul comun!
Si acceptul vostru, al tuturor sa trec sub lista cu DPN-uri lista cu zilele de nastere, sa ne avem in oki unele pe altele cu zilele de nastere...Nu de alta dar se apropie ziua mea si nu vreu sa ma sariti cu urari, DAAAAAA??????
Promit sa ma ocup eu de administrarea ei in continuare!
Andra
5+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
oanabbb spune:
MEDA merci....de asta zicea dr sa nu bag prea mult progesteron...
sa iau doar utro....
inseamna ca ma bag la un pregnil!!!ca asta e cu hcg...
tre sa fac o injectie ca nu pot sa dorm linistita daca nu!traiesc cu senzatia ca toata lumea lupta face ceva si eu nu!
oana
6+
jadi spune:
Daca faci lista de DN mica mica sa nu ocupe spatiu, iti dau si parola
. Administrarea la comun! Vad eu ce faci!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Oana iti propun sa iti cumperi un joc de darts si cu multe sagetele ca sa nu te dai jos din pat de prea multe ori si atunci sa vezi ce lupte tragi!
Propun sa scoatem concediile din Filipine in afara legii, sunt atat de nasoale si niste peisaje care nu fac decat sa te umple de ciuda! Daca poftesc la asa ceva? ![]()
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2

+