Mamici de iulie - august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
alina, ca sa-ti mai tai din pofta iti zic ca ultimele n saorme pe care le-am mincat erau chiar rele, in loc de carne macra si buna erau zgirciuri si bucati de carne cu grasime
.
lorinaoo1 spune:
Nikole imi pare f bine ca ii bate inimioara, asta inseamna ca e pe fagasul cel bun. 

Ioana
eu nu am mai dat prin Botosani de vreo 2 ani. Tare as fi vrut sa merg sa-mi vad parintii si prietenii, insa nu prea am cum sa ma deplasez. Urmatoarea vizita la dr ginecolog e abia in ianuarie. 
Da
, shaorma, pizza, numai bunataturi. Cred ca-i dau tel sotului sa-mi aduca si mie pizza
. Imi cam plangea inima dupa una inca de zilele trecute. Pana atunci mananc un mar ![]()
nasica de moflea
8+
jadi spune:
Neata fetelor, vorbiti de funie in casa spanzuratului? Auzi la ele , subway si shaorma! Mama Nikole, sandvishurile de la subway sunt bestiale cu conditia sa nu iti iei ceva picant ca iti ia gura foc, eu le-am gustat in canada cand bantuiam prin vancouver pe la 1 noaptea si am avut surpriza sa gasim asa ceva deschis, se pare ca era non stop!
Bine ati venit Roberta, Cristina, Oana T si Samurai-lady si sarcini cat mai usoare! Roberta te-am trecut cu numele in listuta, cand rezolvi cu userul sa ne tragi de maneca sa schimbam acolo!
Cami eu am fost oarecum panicata de Dracea la inceput ca nu era guraliva pe masura mea si ma gandeam ca mama sa vezi ce patesc cu ea. Insa cu timpul m-am obisnuit, acum la a doua sarcina abia daca am schimbat 3 vorbe din care i-am spus ca nu am nevoie decat sa imi zica cand fac cerclajul, triplul test si eco de trim II. Se pare ca acum imi zicea ea sa vin prin ianuarie la control dar nu cred ca apuc programare asa ca o sa trec pe la Giulesti sa vorbesc cu fetele de la fiv sa vad programul ca sa ma incadrez si eu cu cerclajul. Aaaa, ba chiar mi-a zis ca ar fi bine sa fac si celelalte analize pe care le am de la prima sarcina si i-am zis ca sunt bune asa ca ne-am inteles perfect. Oricum nebunie ca acum la ea nu am vazut de 2 ani de cand o tot vizitez!
Deci nu bagati shoparle ca eu brusc ma simt bine, nu mai am greturi si nici stari de foame si nici sanii tensionati (asta nu se pune ca am ramas cu niste fleshcaituri dupa alaptat si pana se tensioneaza cred ca nasc) dar eu dau vina pe cele 10 saptamani pe care urmeaza sa le implinesc sambata!
Sa stiti ca userul ala va poate fi de folos, hehe!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Ioana75 spune:
Lorena
m-am uitat in pozele tale, dar din pacate nu te cunosc; in pozele din Creta esti foarte simpatica
.
mioara2004 spune:
Salutare burtici!
Nu mai vorbiti de mancare ca imediat plec de la servici sa-mi mai cumpar ceva. Si eu am patit intr-o zi, mi s-a pus pata pe McDonalds si mi-am luat un McChicken; mi-am fost frica sa nu-mi fie rau dupa; da de unde l-am mancat fara sa respir si a fost ok.
Bun venit noilor fete si sarcina usoara! ![]()
Eu saptamana viitoare trebuie sa merg sa-mi fac dublu test; mi s-a spus ca pot sa merg mancata dar utrogestanul pot sa-l iau inainte sau nu?
Stiu ca multe dintre voi nici nu veti face testele astea ( sunteti tinerele
) dar care va face si-a intrebat medicul de aspectul asta?
Mersi Mioara 
10+
jadi spune:
Nu cred ca utrogestanul influenteaza bitestul dar fiind un hormon, cine stie... de ce suni doctorita sa o intrebi?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jeni71 spune:
Buna Ziua fetelor,
Ma inscriu si eu in lista voastra si sa va povestesc ceva...
Am o fetita de 10 ani si imi doresc enorm al doilea copil. Acum 3 ani am fost operata de chist dermoid si mi-au scos complet un ovar si inca o bucatica din al doilea, apoi mi-au zis ca am uter firbomatos si gandurile mele erau tot la un al doilea bebe. Acum 1 an am descoperit acest site si postam la vremea aia in alte sectiuni cautand tratamente ca sa mai fac un bebe.
IN vara m-am mutat din Bucuresti si am inceput o viata mai linistita, cu mai mult timp pt mine si copilul meu, pt plimbari, somn regulat, si visam inca la un al doilea copil. Si uite ca s-a implinit minunea SUNT INSARCINATA IN 4 SAPTAMANI !!!!!!!!!!!!!
Tot stau si ma minunez si-mi vine sa zbor de fericire ca cu o bucatica de ovar sunt insarcinata.
Am ceva greturi, ma dor sanii si parca au cate o tona fiecare si in rest ma deranjeaza anumite mirosui, carnea gatita, Lenorul din rufe, unele mancaruri.
Cel mai pofta mi-e sa fumez - la prima fetita tot asa pana pe la 2 luni nu am fumat si apoi am fumat cate 1-2 tigari la cafea ca ma constipasem f rau.
Si acum asta e problema, s-a dus ritualul cu cafeaua si tigara si deja sunt constipata.
Mie doctorul nu mi-a dat sa iau absolut nimic nici un medicament, si vad ca voi luati una alta.
Cand mi-a zis lunis eara ca am un bebe de 7 mm si am 4 saptamani am crezut ca zbor de fericire.
Iar fetita mea cea mare e fericita, ii canta la bebe mangaie burtica sa il magaie pe bebe...........
DN 14.01.1975
UM 03.11.2006
DPN 10.08.2006
Va pupic pe toate si sa ne ajute Dumnezeu !!!!!!!!!
X-ray spune:
ioana secretul shaormei din tm din campus e ca e aproape perfecta!
carnea tot timpul e bine rumenita,sosurile sunt dementiale.si toata ziua stau turcii aia pe acolo,patronii, si nu prea "umbla " fetele la reteta.
bine ai venit jeni sa ai sarcina usoara si bb mult dorit!
meda ce mai faci esti bine?
oanabb cum stai?
alina
7+
CarlaV spune:
Alina, doctorita mea de familie mi-a dat analizele si a zis ca le pot face oriunde, nu numai la Hipocrat, sunt multe clinici care au contract cu Casa de Asigurari si trebuie sa ma interesez acolo.
De ce spuneai sa nu bem bauturi carbogazoase ?
Carla,
9+