miere de albin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Din cite stiam eu, mierea, fiind acida, nu este recomandata pe stomacul gol celor care au aciditatea marita a stomacului.
Si chestia cu pierderea tuturor proprietatilor in urma incalzirii e valabila, am gasit-o in mai multe surse.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Din cite stiam eu, mierea, fiind acida, nu este recomandata pe stomacul gol celor care au aciditatea marita a stomacului.
Si chestia cu pierderea tuturor proprietatilor in urma incalzirii e valabila, am gasit-o in mai multe surse.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Subscriu la ceea ce a spus Natalia (informatii de la mama, care este apicultor). Si eu le indulcesc copiilor ceaiul CALDUT doar cu miere, si noi consumam mierea la limonada facuta in casa, e sucul zilnic al strumfilor.

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

As vrea sa cumpar miere naturala .Cat mai costa kg ?Daca este cineva care are stupi as vrea , polen si miere .Dar nu stiu cum este mai bun polenul in stare proaspata sau uscat?
E vremea sa le dam copiilor vitamine pe baza naturala .Am inteles ca polenul contine multe vit si minerale.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

le poti da polen cu miere ,in combinatie,dar nu mai mult de o lingurita pe zi..noi mai facem si nuca cu miere si polen..e super..yami!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Interesant... Bunicul meu tot apicultor este si el ia in fiecare dimineata o lingura de miere pe stomacul gol. Asta de ani de zile... Se apropie de 80 de ani si are vigoarea unui barbat cu 20-30 de ani mai tinar.
Poate persoanelor care au probleme cu stomacul nu li se recomanda sa ia mierea pe stomacul gol. Nu cred sa fie problema pentru persoanele sanatoase.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ramona, cu siguranta nu e nici o problema cu mierea la persoanele sanatoase! Mie de exemplu chiar imi prieste, nu fac niciodata arsuri la stomac de la miere.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

fetele care au stupi ,vreau sa cumpar miere .am cumparat un borcan de la auchan si nu mia placut avea un gust ciudat.
vreau sa fac prajitura cumiere ,foi ,dar vreau si pt ceai.please!

Mergi la inceput