Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chris in spital mi s-a zis ca doarme mai mult din cauza icterului. a facut si bebelina ta? stai linistita,isi revine ea...sa vezi cum o sa te trezeasca si din ora in ora

aelita am mai dat odata pe public,nu stiu daca trebuie sa fii logata..nu prea m-am obisnuit cu noua varianta yahoo.pupicei

de lorym,ruxandra_sb,aka si restul fetelor...mai stiti ceva???

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Laura si Adinuta mea a avut asta, nu e nimic grav stai linistita. cumpara de la farmacie glicerina boraxata cu nistatin si dupa ce suge iti pui pe deget ifon si o picatura doua din aceasta compozitie si stergi limbuta. desi se stramba stai linistita e dulce la gust si in 2 zile ii trece. nu uita sa agiti recipientul inainte de folosire. desi nu e nimic grav poate fi suparator pentru bebe.

quote:
Originally posted by Laura13

bebelusul meu are limba alba, incarcata, parca ar aveabucatele de branzica pe limbuta. si de multe ori cand il doare burtica scoate limbuta afara ... ca si cum il deranjeaza in gurita. a mai patit cineva ceva de genul asta? voi cum aveti limbutele?
Laura lui Daniel

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Chris noi i acum la aproape o luna mai patim asa - cateodata din cauza asta masa dureaza si o ora si jumatate. nu dispera ca nu face tot timpul asa. pupici

quote:
Originally posted by chris80

am impresia ca bebe Alexandra isi cam rade de mine: intai doarme bine, apoi urla ca din gua de sarpe, ca e ora mesei, ia cand o pun la san, doarme! nu reusesc sa o trezesc, si totul ramane pe mai incolo, cand are ea chef. voi ati patit asa ceva?

chris + alexandra

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

fetelor noi ne ducem la culcare.
sa aveti o noapte linistita.

uitasem felicitari marcela sa fiti sanatoase si bebelina sa creasca mare si frumoasa.

pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

FATIMA pt bebeline.....pe bune ca trece timpul ca nebunu...nici mie nu-mi vine sa cred ca parca mai ieri era cand inca umblam pe salile spitalui cu burtoaica mea,de mergeam asa mandra ....multa sanatate si sa o tineti tot asa!

ASIZA

BAMBO,da' ce printesa are mama,manca-i-as ochisorii ei,pascal e cam indragostit de ea,ce ne facem?lui sophia i-am gasit deja,dar inca nu va spun,nu dezvaluiesc.....multumiti,multumiti santem....baiat bun la casa lui....asteptam acu' momentul sa ne cunoastem mai bine.....va pupam

DIANOCICA,dulci

DADUSA,pupici tiesi CRINUTEI nu mai spun cat de multi pupici de la noi primeste
daca ai stii ce mare ma dadeam cand eram eleva la scoala,si cand cineva ma intreba cum ma cheama eu spuneam ca.....CRINA ma cheama(scuzati cacofonia).....ba chiar,cand eram mai mica decat eleva,ma jucam cu sora mea si noi aveam o alta surioara imaginara pe care o chema crina.....prin urmare numele ma da pe spate, a fost si este favoritul meu....da' chiar,de ce nu i-am pus sophiei numele crinaßbuna intrebare....

LORYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYM!unde eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesti?pupici si tie si lui catrinel

gagici,hai sa ma dau putin mare....sau buna....ma rog,cum se zice....ieri,am facut o ciorbita,mortal de buna.....am aspirat toata casa,am strans rufele de pe sarma,le-am impaturit si le-am bagat la locul lor,am harnit harbujeii,i-am schimbat,si tot ce tine de partea asta...stiti si voi.....ei?ce ziceti?sant tare sau nu?ehe,am mai dat un kil jos,sant innebunita ca am ramas cu o burta.....de fapt e o bucatica de burta care atarna.oare ma mai vad eu cu burta inapoi,macar asa cum era ea.....alba,grasa dar frumoasa....sant un om pierdut...am 69,5kg,de la 80 si cand am ramas insarcinata aveam 62...in fine

DOLORES,unde sant pozele cu davidutu....eu m-am uitat in albumul tau dar nu am gasit nimic....te mai intrebasem cu cateva pagini inainte....ori ma uit eu cu ochii invers..te rog,vreau si eu sa-l vad pe davidutu tau!

RAMSAM,saru'mana......te pup ...tu pe unde umblii?

sant curioasa cum imi merge noaptea asta,ca acu' doua nopzi m-am luptat cu.....va zic in urmatorul mesaj!pupici si o noapte linistita!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor... vad ca lumea s-a mai linistit ca vorbiti de prejituri si de Craciun... mie mi se poare o eternitate pana duminica dar pana la Craciun cand trebuie sa trecem de greul inceputului ... alaptare... colici.. baita...
Nici somn nu mai am.
marcea felicitari pentru nasterea fetitei. Cum ai ajuns la performanta unei BB_line asa de mari? Mie mi-a spus ca are 3 KG si e baiat... E adevarat ca am mers la servici pana pe 30 si ca am mai baut cafea... Mmedicul nu m-a lasat sa iau prenatale ci doar Mg si biomarin ... dar nu am reusit sa il fac sa creasca mai mult. Poate daca s-a inselat asupra greutatii.
Va pupam
Irina si Matei

BB 39 sapatamani- Matei Cristian si baietel de 7 ani si 10 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Imi cer scuze.. scriu cam aiurea. rezolutia la calculator e incredibil de mare pentru ochii mei. Marcela felicitari din nou.

BB 39 sapatamani- Matei Cristian si baietel de 7 ani si 10 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna fetele !!!

am venit de ieri acasa si acum am un pic de timp sa va 'vad'; si eu si fetele suntem bine

fetele mele s-au nascut pe 2 Decembrie, 18:27 prin cezariana:
Stephanie 2560gr si Isabelle 2040gr si le-am avut langa mine de la inceput

sper sa am timp in curand sa va povestesc cum a fost...

va pup,

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Hop si io din buruieni..

Nici nu stiu de unde sa incep, ca de cand nu am mai dat pe aici s-au intamplat muulttee..

1.Multumesc pentru urarile de ziua mea, pe mine m-a cam deprimat, alea, alea, 30 si singura intre straini, bla, bla,bla..

2. Felicitari noilor mamici

3. Io am facut-o de oaie...m-a apucat joi marea harnicie, am spalat geamuri. 3 la numar, da' mari nevoie mare...m-am catarat pe scaun, am dat jos perdelele, le-am spalat, le-am calcat..si pentru ca ma durea spatele de crapam seara am facut baie. Nu atat de calda cat obisnuiesc eu, dar tot peste limita...
Si de ieri am inceput sa pierd dopul. ..cred..ca nu prea stiu pe cine as putea pune in fata chestiilor respective si intreba e sau ba??Da' eu cred ca el e...

Asa ca am intrat in panica rau.
Ieri am bantuit orasul si am cumparat absolut tot ce mai lipsea.
Azi imi cumpar mie ce imi mai lipseste pt. spital.
Si tot azi tre sa ma duc iar la munca..nu ca nu as fi fost toata saptamana.Dar e ultima zi.
ULTIMA.

Acu ma duc sa calc. De la 2 juma nu dorm..

Am o gradina de morcovi infipta undeva..

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata
mai intai vreau sa laud un tatic care da dovada de ffffff mult instinct matern-cred ca astae momentul sa ii ridic statuie lui alex, ca merita.
in al doilea rand, cum naiba vor astia sa fac eu treaba mare, daca masa mea cea mai consistenta e formata, din branzaica, iaurt si ceai, iar seara cate 2 cani, una cu supa chioara si alta cu compot?!?!?!? si cica nu imi dau mancare normala pana nu merg la baie! pai in ritmul asta o da ma hranesc ca omul poijoi! si asa, e deprimant sa iei pranzul si cina cu paiul!
fetele cu cezariana, la voi cam pe cand v-a reusit figura cu mersul productiv la baie?
in paranteza, si la pipi e destul de incomod, dar asta e, la cate lichide inghit, e normal sa fac multe drumuri.
bebe in principiu e cumintica, mult mai cumintica decat ma asteptam, macar sa o tina tot asa!
asa de tare ma chinui sa upload pozele pe mailul nostru, de nu va inchipuiti. daca nici azi nu reusesc, o sa le pun in alta parte, oi vedea eu pe unde.
va pupam, mamici si bebici!

chris + alexandra

Mergi la inceput