dureri in perioada fertila???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si eu cand ovulez ma dor ovarele destul de tare.Durerile le am de mult timp dar nu am facut legatura decat abia cand incercam pt bb 2 si am observat coincidenta.
Mi-am intrebat doctorul daca se poate si a spus ca da,sunt unele femei care au dureri in perioada fertila.
cand ma gandesc la cate tratamente am facut pentru durerile astea,aproape lunar ma prezentam la doctor care imi spunea ca am racit si imi dadea tratament
La mine simptomele sunt asa:la inceput imi simt ovarele umflate si ma simt putin balonata,apoi incepe durerea si am scurgeri.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!
am citit pe diverse site-uri ca in perioada ovulatiei, ai avea dureri ca la menstruatie (sau cel putin asemanatoare).mai bine te-ai duce la dr....
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Scurgerile sint de fapt mucusul specific perioadei fertile (albusul de ou).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si eu am dureri aproape intotdeauna cand ovulez, sau aproximativ cu 1 zi inainte. Am intrebat doctorul si mi-a spus ca la unele femei este normal. Totusi este bine sa consulti un doctor pentru a vedea daca nu cumva exista si alti factori, cum ar fi o infectie, etc....

Oricum multa bafta cu cel de-al 2-lea BB si sa treci cat mai repede la odisee

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

da...nu e vorba de infectie...pana sa nasc eu aveam dureri mari la momentul ciclului menstrual. acum durerile s-au mutat pe ziua 14, taman cand incepe minunata ovulatie...si nu sunt mici...ma enerveaza si numai ideea de durere, prezenta atunci cand ar trebui sa "prestezi" in cazul in care mai doresti un copil...ma descurajeaza total durerea aia...cica trece cu antiinflamatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!
astazi sunt la ovulatie, doar ca s-a intamplat ceva ciudat.ieri am avut o scugere ciudata cu putin sange....
stie cine ce ar putea fii?este normal?
va pup

Mergi la inceput