Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
PS - Ooana -- "misto" de tot, n-am ce zice... Eu ma gandeam ca ai zburat chiar in noaptea dintre ani.
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
...ce sa mai zic, ca din partea firmei am avut liber intre Craciun si Revelion!Nu mai puteam comenta nimic...la 30 de zile de concediu/an...plus ce ne mai dau ei!
Ei incep sa lucreze pe 2 ian...si e la fel si de Paste cand au liber doar prima zi nu si a doua ca la noi! dar acolo am facut o smecherie si am in contract libera si a doua zi de Paste!
LA MULTI ANI...pentru toti sarbatoritii zilei de azi!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ooana
... si e la fel si de Paste cand au liber doar prima zi nu si a doua ca la noi!
si eu lucrez a doua zi de Paste...
s-a lucrat si acum a doua zi de Craciun...
doar de Revelion ce am avut liber si marti...
Iasul de Sarbatori:
Alynutza spune:
Hello fetele!
Am aterizat si eu la scarbici, sunt putin picata din luna, dar imi revin eu. Pana la ora asta mi-am facut curat in casutza de mail...
Oana ce fain cu 30 de zile de concediu, la noi sunt doar 21. Dar e aiurea cu a doua zi de Pasti, ca doar prima pica intotdeauna duminica si duminica e liber oricum, spre deosebire de Craciun care poate pica in orice zi a saptamanii.
Ralnied nu ma plang foarte tare, chiar m-am odihnit concediul asta, dar si s-a nimerit sa imi ramana multe zile, ca anul trecut n-am luat concediu decat pentru nunta, in rest, doar cate o zi pe ici si colo, cand a fost absolut necesar. Si s-au adunat si liberele, asa ca a fost un concediu pe cinste. Acum ma ling pe botic pana de Pasti, mai ales ca de anul asta ne-au micsorat zilele de concediu.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Hello fetele!
Oana ce fain cu 30 de zile de concediu, la noi sunt doar 21. Dar e aiurea cu a doua zi de Pasti, ca doar prima pica intotdeauna duminica si duminica e liber oricum, spre deosebire de Craciun care poate pica in orice zi a saptamanii.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Neata la toata lumea!
Hai ca azi fac cinste ca ieri a fost Sf.Ioan...ceva de papa bun (ce-as manca niste clatite!)...ceva de bautsau...sau poate mai bine un ...si un pupic la fiecare!
Gio "La Multi Ani"!
Alynutza...cele 30 de zile sunt din Romania nu de aici...oricine le poate avea daca le negociaza la incheierea contractului individual de munca, cele 21 de zile sunt numarul minim...si pana la numarul maxim 30 zile...totul se negociaza!
...iar cu Pastele am fost eu pe faza...ca in anul asta pica la fel, dar nu intotdeauna e asa...asa ca de Pasti voi avea atatea zile ca si voi...
...doar cu Revul asta m-au pus pe butuci ca m-am intors de la munte in 1 ian seara cand toata gasca a ramas pana in 2 ian...iar eu in 2 dimineata a trebuie sa plec!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana, scuze, ca n-am inteles bine. Stiu ca se poate in Romanica, ca si eu pana anul asta am avut 26 de zile de concediu, anul asta trebuia sa trec la 28, dar erau prevederi in contractul colectiv de munca, in functie de vechimea in munca, in contractul individual n-am mai auzit sa se negocieze numarul de zile de concediu. Insa firma a fost preluata de alta firma, si in loc sa-mi creasca nr. de zile de concediu, a scazut la minim Asta e. Nasol ca a trebuit sa te intorci mai repede de rev, dar bine macar ca ti-ai rezolvat de Pasti.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Hello fetele!
Am aterizat si eu la scarbici, sunt putin picata din luna, dar imi revin eu. Pana la ora asta mi-am facut curat in casutza de mail...
Oana ce fain cu 30 de zile de concediu, la noi sunt doar 21. Dar e aiurea cu a doua zi de Pasti, ca doar prima pica intotdeauna duminica si duminica e liber oricum, spre deosebire de Craciun care poate pica in orice zi a saptamanii.
Ralnied nu ma plang foarte tare, chiar m-am odihnit concediul asta, dar si s-a nimerit sa imi ramana multe zile, ca anul trecut n-am luat concediu decat pentru nunta, in rest, doar cate o zi pe ici si colo, cand a fost absolut necesar. Si s-au adunat si liberele, asa ca a fost un concediu pe cinste. Acum ma ling pe botic pana de Pasti, mai ales ca de anul asta ne-au micsorat zilele de concediu.
da, prima zi de Paste cade oricum duminica, dar cum eu duminica lucrez, iti dai seama ca pt noi e o mare bucurie sa avem liber...
iar concediul de peste as, da, 21 de zile si la mine... din care ai dreptul sa iti iei, efectiv, doar 10 zile lucratoare... ce parere ai???
Iasul de Sarbatori:
Alynutza spune:
ralnied dar in ce domeniu lucrezi tu, de e asa problema cu concediul si zilele libere? Si lucrezi si duminica? Oricum e nasol de tot, eu cu siguranta n-as rezista asa.
ooana spune:
Alynutza...la noi contractul colectiv de munca prevede marja de zile...adica minim si maxim...iar restul se negociaza in contractul individual de munca...pentru ca nu avem toti la fel! Ia vezi o negociere de contract cu noul patron, nimik???
Ralnied...chiar asa unde lucrezi mama? de au tupeu sa nu respecte Codul Muncii, care spune ca din zilele de concediu o transa obligatorie e de 15 zile lucratoare luate neintrerupt...si doar in cazul exceptionale poti fi rechemat din concediu!!!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana, as vrea eu dar nici o sansa. Contractele noi le-am semnat anul trecut, nu s-a pus problema de nici o culoare sa-ti negociezi zilele de concediu (toata lumea din firma are acelasi numar). Toti colegii cu vechime in munca sunt nemultumiti, pentru ca in fosta firma concediul se dadea in functie de vechime si minimul era 22 de zile, tot mai mult decat minimul prevazut de lege. Asta e, oricum ma gandesc serios sa schimb jobul, asa ca nu se stie. Aici ne-au taiat multe din privilegiile pe care vechea firma le acorda.
kitzy spune:
La multi ani la toate fetele!!!
In sfarsit mai intru si eu pe aici, mi-a fost dor de voi
Mi-au trecut si mie liberele, am avut aproape 2 saptamani, e drept, dar mai mult plecata am fost de acasa, asa ca nu pot spune ca m-am odihnit 100% si de azi a inceput iar serviciul, iar lume buluc la clinica, m-am chinuit sa tin ritmul cu toti si mai ales ca e si luni....of! Dimineata abia ma trezesc, ca deh, toata vacanta m-am trezit abia pe la 10.
Pana la Pasti mult mai este!