** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mica, nunta am facut-o la Zalau, la mine. La Braila, de unde e sotul meu, am facut doar o petrecere la o saptamana dupa nunta de la Zalau.
Si la noi asa e obiceiul, fetele din Cluj pot sa iti confirme> lumanari au si mirii, si nasii. Si la noi se poarta mai mult 2 perechi de nasi, una din partea miresei si una din partea mirelui. Dar noi nu am gasit nasi in Braila care sa fie dispusi sa vina la Zalau sa cunune, asa ca am avut doar o singura pereche de nasi. Si poate dupa cum ai observat din poze, la noi lumanarile sunt mai mici, nu de alea imense cum se practica in sud, de te dor mainile de ele.. :).
La o luna de la nunta am fost si noi nasi la Braila, dupa obiceiul de acolo, cu inchinatul betelei vineri seara, cu legatul miresei la spartul nuntii si tot tacamul...
La noi nu se face atata cheltuiala cu mersul de nas la cineva, chiar zicea sotul meu ca aici ar mai merge de nas daca l-ar chema cineva, ca nu e cheltuiala atat de mare pe cat e in sud.
O sa pun imediat si niste poze cu noi nasi.
Si eu astept sa vad ce e.. eu nu am nici o preferinta, sotul meu la fel, dar oricum suntem curiosi... am cunostinte care sunt convinse ca voi avea fetita si alte cunostinte care cred ca o sa am baiat... am facut si faze de astea haioase cu acul.. si mi-a iesit fata, iar la faza cu calendarul chinezesc imi iese baiat. Acum.. fie ce o fi, sanatos sa fie...
Cat despre burtica, si la mine a cam inceput sa se rotunjeasca bine. Am pus cam 3,5 kg pe mine de la inceputul sarcinii, si de imbracat.. prin casa in trening si in oras cu salopeta.. singurele lucruri care imi mai vin....

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Plec si eu acum de la munca. Ma duc pe la Carrefour si apoi acasa. Va pup pe toate si o seara placuta!

Valentina 18+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abras spune:

Iata ce am gasit eu despre trusou. Se pare ca se da in produse, nu in bani si se ia cand se elibereaza certificatul de nastere...

Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul de lege privind acordarea de trusouri pentru nou-nascuti. Potrivit acestui act normativ, fiecare nou-nascut va beneficia gratuit de un trusou care sa cuprinda haine, lenjerie si produse de ingrijire, in cuantum de 150 lei, la momentul inregistrarii la autoritatea locala.

Ioana 11+

Mergi la inceput

Bine ai venit bebeta!
Fetelor, azi noapte pe la 4 jumate, dupa ce am venit de la pipi, (asta era asa, sa nu ma credeti insomniaca) stand eu in pat si incercand sa adorm am simtit o senzatie ciudata, ca o bolboroseala, prin burtica...dar a fost placut, nu a fost asa ca atunci cand esti balonata.. Voi ce ziceti.. sa fi fost bebeul meu? Stiu ca normal ar fi sa il simt pe la Craciun, pe la Anul Nou, dar am o prietena care la simtit la 15 sapt. Si tot primul copil...
O sa fiu atenta sa vad daca se repeta si in zilele urmatoare...
Abras, esti si tu din gasca noastra? Da-ti datele, sa te treaca si pe tine fetele in listuta!

dia 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Uite si datele mele despre medic si spital:
dr.GANEA ALEXANDRU Spital Municipal(SUUB)

16+

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

dianalaura se pare ca bolboroseala este echivalenta cu miscarea , cel putin asa a descris-o si sora mea care are 20+ dar a simtit in 18+ si mai spunea ceva si de niste fluturasi.Acum simte mult mai bine chiar spune ca "lovituri".
Abia astept sa simt si eu pe miscand.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Dideip, sa stii ca nici eu nu prea inteleg care e faza cu Elevitul asta. Luna trecuta am dat pe el 270.000, luna asta doar 93.000, cu acelasi gen de reteta de la doctorul de familie!

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Am mai pus poze.

dia 16

Mergi la inceput

Spusei si mai acu doua zile, da am stat cumintica si am citit ce ati scris, nu m-am impacientat ca nu-s pe lista... UM: 23.08.2006 si DPN: 22.06.2007 (diferenta e destul de mare ca ovulatia mea a fost total aiurea, dar sarcina e in aproape 12 saptamani conform ecografului)

Ioana 11+

Mergi la inceput

Ah, si de doctor... dr. Razvan Radulescu-Botica, spitalul Filatropia

Ioana 11+

Mergi la inceput