FIV 93

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

teodoran, e f. bine pt zi 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Betty a nascut?????? Anul trecut bifam amandoua inseminari pe banda rulanta cu Moisica, iar azi si-a vazut visul cu ochii. Superb!!

Iooooouuuu sunt in culmea fericirii!!! Am sunat la cabinetul lui Tutu si asistenta mi-a zis ca nu poate sa-mi dea informatii despre FIV, sa-l sun pe maestru.
L-am sunat, i-am spus ca dau FIV-ul de la Giulesti pe FIV-ul la Sabyc cu Domnia Lui si a fost de acord intr-un asemenea hal, incat m-a invitat la cabinetul privat luni la orice ora. Cica e in concediu si la Elias nu e de gasit in aceasta perioada.

Nu-mi vine nici mie sa cred c-am redevenit Tutunareasa, desi in urma cu 2 ani, cand l-am abandonat pe Tutu mi-am jurat ca in ziua in care va face FIV, ma voi intoarce la el..........
Dupa ce-mi revin din starea euforica, vin si cu povestea, intre timp tre' sa scot de la naftalina toate actele si sa-mi pregatesc dosarul pentru ziua de luni.
Parca vad ca ma trece in ianuarie pe o laparoscopie scurta, dar daca imi pregatesc cauza bine, poate scap, totusi.........
Andicu imi dau seama prin ce treci, dar daca doctorul spune ca nu e nimic grav , nu pune raul inainte, fa tot ce sta in puterea ta si gandeste pozitiv, ca si cel mic sa gandeasca la fel si sa ramana in bancuta lui pana la momentul cel mare.........
Teodoran vestile sunt excelente.........
Alexi daca citesti in urma, sigur vei gasi povesti ale fetelor care au trecut prin hiperstimulari.........

Am uitat sa va spun ca al meu a fost de acord pe loc cu schimbarea catre Matei si catre un spital privat.......... Pana si pisoiul meu zburda de fericire.........
Plec cateva ore, dar revin, ca m-am reconectat.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

saftoiu gina vad ca ai facut FIV-ul cu Marinescu nu tot el ti-a supravegheat sarcina 9 luni? Si nu cu el nasti? nastere usoara si bebita mancacios iti uram(eu si Mihnea)

Dana p la Luli primul FIV a prins dar sarcina s-a orit din evolutie la 3 luni si al doilea FIV nu a reusit.

Andicu ai grija de tine. Fara efort absolut deloc repaus la pat. Si la mine la 8 saptamani aparus eun hemtom langa fat dar nu am sangerat era din cauza problemelor d ecoagulare si cu tratament s-a rezolvat si cu gravibinon.. dar nu cred sa fie d ela placenta parca d ela placenta ai zis ca este ptr ca la 9 sapt placenta inca nuy este formata.

zisacami ai fost la ecograf? cati sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cami,te asteptam sa ne spui de bebe,pleaseeee!!!!!!!

Alexi22,deci facusi hiperstimulare,cum facui si eu dar sa stii ca e de foarte bine caci desi sunt efectele astea tare neplacute,......ai acolo o furtuna de hormoni care mareste mult sansa de prindere a embrionilor si asa ca......daca stai cumintica si bei apa,stiu (eu de umflata ce eram nu puteam nici manca si nici prea multa apa sa beau).....,esti graviduta!!!
LIANOOO,mersi de raspunsuri,deci luni stau cu 2 morcovi.Da doamne sa fie cu ochi la amandoua!!!
Andicu,stai si tu scumpa si ai grija de bebe! Mai iei progesteron,da?Faci cumva si injectabil?E mai eficient,adica se absoarbe ,trece direct in sange.Pupi la burtic!
Gina,mai ai un pic si iti vezi printesa!!!!Sa treci si pe la noi sa ne spui ce zi a ales doctorul.De exemplu maine ar fi o zi tare norocoasa,precum si poimaine pe 10 decembrie.Ia vezi,poate-l pacalestipe doctor si de Craciun sunteti acasa cu toti.Vei face cezariana sau nastere indusa?Te astept sa vi!Pupam fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, stiu ca trebuia sa semnez condica de miercuri, dar am preferat sa astept si echo de vineri ca sa fac totalul productiei. Daca miercuri dr a zis wow, azi a zis aualeu...si a renuntat sa-i numere cand a ajuns la 12 pe OD, cel mai mare de 14 si 14 pe OS, cel mai mare de 15. Endo de 13.7. Asadar, cu o asemenea productie la activ, luni merg la punctie. Pana atunci mi-a spus sa "las dansul", sa las totul si sa stau in pat cu 3 l de apa langa mine. Miercuri eram foarte fericita ca Mos Nicolae a avut grija de mine, azi deja sunt in extaz. Asadar, luni la 11 am punctia si joi ET-ul. Rezultatul ar trebui sa-l am pe 26 dec, dar cum nu se lucreaza probabil imi voi face betaHCG-ul pe 27 deci, in Z13 de la ET.
Acum am citit ca au mai fost dintre voi azi la Giulesti la echo...n-am recunoscut pe nimeni dar daca ne-am imbrancit pe acolo, imi cer scuze. Era tare multa aglomeratie....
Va pup si va urez bafta multa.


Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Aniast !

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mai Oaie neagra dar ai o productie buna de pus la tabloul de onoare......
Shery, Rami, Lachi voi cum va simtiti........

Eu acum am inceput sa studiez capitolul Sabyc, ca sa stiu cu ce se mananca. Tare mi-e ca dupa mult studiat sa nu ma manance el pe mine , dar tre' s-o fac si p-asta in viata, sa nu zic ca nu le-am incercat pe toate.
Vad ca pe prima pagina e trecut: Sabyc - FIV-ul 3000 euro. Oare daca fac grecii e 3000 euro si daca face Tutu e 1500 euro...... Intrebarea asta a fost pentru Tutu, dar in premiera v-am pus-o voua, poate ati apucat voi sa aflati un raspuns, pana cand o sa-l aflu si eu.......
Apoi am vorbit si cu Danutza si nu prea inteleg cum Dr Matei, care e biolog, va face FIV-ul cu Tutu, cand Tutu are nevoie pentru FIV de embriolog, nu de biolog. Dar poate ca Matei a devenit intre timp si specialista in embriologie, asta ramane de stabilit......
Pana luni visez frumos, sper ca am ocazia sa visez si de luni incolo.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Bety felicitari!!!!

eu fac in noaptea asta pregnylul si deja am super emotii. De fapt ma doare stomacul, aseara am avut insomnii.....

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu am facut la dna. matei la cfr2, 3 inseminari si fara succes....oare sa se apuce si de fiv? nu vreau sa par inapoiata dar mi se pare cam invarsta, credeti ca se mai poate specializa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Sheri, Lachi astept sa incep noua sapt numai cu vesti bune.
Anaist , dupa atata tratament era si cazul sa ai asemenea productie.
Andrada tin pumnii sa fie bine la punctie si in continuare.
Adelia pana acum totul e bine, sper sa fie si in continuare, tin pumnii.
Andicu , te rog stai cumintica , la patuc daca e nevoie, acum bb e NR 1.
Pussi, Pis o sa fie bine, andicu a tarait piciorul.
Bafta tuturor celor care fac tratament in aceasta perioada.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput