Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 7
mikiion spune:
Si www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061205&ctime=062209" target="_blank">aici
uitati-va cum seamana cu mine cand eram mica.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Si www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061203" target="_blank">aici familia Ionita.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
la fotograf
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
Diana79 spune:
Amonar e super tare Kailan, ce frumos sta in picioare si bine. BRavo lui si un de la noi.
Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
mikiion spune:
Sorry. Eu cred ca e prea devreme. Asteapta macar pana la 9 luni. Ca e inca pericol de inecare. Si apoi legumele fierte nu le mai zdrobesti ci le dai taiate in bucatele de cam 1 cm.
ai aici : http://www.inspq.qc.ca/MieuxVivre/Chapitres/MV13_Aliment_Complement.pdf#page=31
E un pdf cam mare 1.6 Mega. Sper sa ti se deschida.
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
La Multi Ani!!!Maya, IRINA-GABRIELA, CATALIN ANDREI, RADU-GABRIEL
Mihaela
Virsta Marc
la fotograf
amiss_zip spune:
Luana ce mare e Hora ! Si ce de progrese in bucatarie Super!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
mikiion super poza de familie !
Cat despre poza cu tine... eu zic ca semeni bine cu domnu' pusti
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
ralucis eu am exact aceeasi problema ca si tine se pare. Petra se trezeste cam din ora in ora si plnge din toti plamanii. O pun la san si mananca pana adoarme si apoi iar se trezeste... mi-e si frica sa ii mai dau sa manance san noaptea ca poate o chinui mai mult. Am inceput sa o linistesc fara sa ii mai dau san. Aseara dupa ora 2 a dormit pana dimineata.
26octombrie spune:
RALUCIS, spune-mi si mie, ca la prosti, cum ai facut cu gutuia, de o luna imi ploua in gura si tot vreau sa-i dau. si cum a fost?
ADELA, ce biscuiti de tarate?? spune-ne si noua, ce, cum, de unde?!
ROXANA mama, e aberant de scump! pai iti iei un medic personal la banii astia.. retine ca un medic ce ia un copil in urmarire are OBLIGATIA sa faca teren, sa vina la domiciliul tau. GRATIS. ca ii dai tu, ca ii dam toti, asta e alta poveste, insa nu are voie sa iti ceara nici un ban. paote sunt eu mai ciudata, insa mie imi pare de-a dreptul nesimtita individa, dupa ce va cere un milion jumate pentru vizita mai vrea si sofer.. iar ideea ca "dai un ban da stai in fata" nu e implicita. poti nimeri un medic bun si modest sau unul cu pretentii fara a fi un medic bun. io te-as sfatui sa iti schimbi medicul si sa ii cumperi o gramada de minunatii odorului din diferenta de bani!
RAMONA, am vazut si eu filmul cu Kailan, e bestial! intrebare: ce intentionezi sa faci cu usile acelea de sticla? si eu am in bucatarie/hol un dulap in perete cu usi de sticla si ma ingrozeste ideea ca ar putea sa se impiedice si sa intre in ele, mai incolo? cum facem???
VIRGI, m-ai imbolnavit cu jucariile... si cu spatiul.. pai hai ca jucarii as putea sa fac cumva sa le adun si eu, da unde sa le mai pun??!! ce=i nebunia aia de masinuta, poza 5?? da-mi detalii, te rog, arata spendid!
si... victorie, am terminat de citit capitolul trecut! yuppi. am vaz't si poze, una mai maiastra ca alta!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
26octombrie spune:
MIKIION, sarumana de link, acush merg sa aprofundez!
AMI, io as merge si cu Petra, cred ca v-ar tihni mult mai mult...
RAMONA, whauu! pai urmatoarele poze vor fi alergand prin casa..
la fel am fost usor speriata si la pozele ARLEENEI, inca nu sunt pregatita.... da asa faini is, deja nu mai sunt bebelusi, sunt copii mici!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!