Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 23
RAMONELLA spune:
Anca multam.Si eu iti tin pumnii tie.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
bibyrox spune:
Ramo ma bucur mult ca esti bine si nu e nimic grav!! Sa stii ca si eu am auzit ca ramai mai repede daca iei Duphaston! Asa ca-ti tin pumnii!!!
Eu sunt moarta de frica.. sunt sigura ca e ceva nasol la mine! Mi s-a umflat ganglionul axial stang.
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
RAMONELLA spune:
Gabitzule!!
Biby draga nu stiu ce sa-ti spun.Incearca sa nu te ingrijorezi.Lasa ca maine mergi la doctor si iti va spune el daca e de rau sau e de bine.Sunt sigura ca se va rezolva.Stai linistita nu te mai stresa.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
daciovi spune:
Oana r , nu ma intrista draguto, eu sunt berbecut si nu vreau sa intarzie barza atit. O astept de mai bine de cinci ani si inca un an este prea mult. Care o intalneste prima, rugati-o din partea mea sa isi refaca planul si sa treaca si pe la mine. Please!.
Va pup.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Gabitzu37
Bibi, ganglionul se umfla si daca e infectie. Ce alte simptome ai?
Gabi
Pai nu stiu exact... Zilele trecute m-a durut si capul, plus unele intepaturi prin burtica cand pe stanga cand pe dreapta dar usoare.. in schimb sanii ma dor! Nu exagerat dar ma dor si ii simt greoi. La cel drept nu e nimic in neregula si totusi ma doare! Mi-e tare frica!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Gabitzu37 spune:
Biby, in primul rand nu dispera. Simti ceva la palpat, ai vreo scurgere din san? Poate este un exces de prolactina. Spui ca la cel drept nu e nimic in neregula, ce problema ai la stangul? Ai fost la medic?
Gabi
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Gabitzu37
Biby, in primul rand nu dispera. Simti ceva la palpat, ai vreo scurgere din san? Poate este un exces de prolactina. Spui ca la cel drept nu e nimic in neregula, ce problema ai la stangul? Ai fost la medic?
Gabi
Ai messenger sa putem vorbi mai usor?
Nu am nici o scurgere din san. La palpat nu-l simt decat umflat asa.. nu-mi dau seama sau poate nu ma pricep. La dreptul nu e umflat dar totusi ma doare.. adica simt ca niste junghiulete usoare asa mai mult in centrul sanului. Inca nu am ajuns la doctor, maine vroiam sa merg la o policlinica cu plata.. Pentru ca nu stiu la ce dr sa ma duc!
Iti multumesc mult de tot pentru raspunsuri!
Biby
juliada spune:
Biby,eu cred ca te doare ca se apropie ovulatia,desi e cam devreme,esti in ziua 10 parca,cred ai prea mult estrogen,stiu ca sani dor si la ovulatie,i-a dute la dr. si nu mai gandi negativ ca mai rau faci,stiu ca e greu dar macar incearca.
si eu am avut dureri imediat dupa ciclu,am si niste scurgeri transparente de la primul copil, am facut analiza prolactina si a iesit bine, am luat dostinex 2 pastile pt.incetarea lactatiei,nu pt prolactina si sa sti ca nu mai durut capu de atunci.
A trecut incet incet de la luna la luna.Am baut mult ceai,tintura de salvie,si vad ca nu ma mai doare as rau
te pup. mai vb