Vine barza? (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Nana pupici si pana nu vezi rosu ai dreptul sa speri
anca
poze nunta
Incercari bb
Mercic mult , Ankule!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
blueeyes2003 spune:
Nana nu te descuraja,iubita,este prea devreme.Te-ai lasat influentata pentru ca iti doresti foarte tare un bebe si sperai sa afli mai repede.Lasa ca peste cateva zile iese pozitiv!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Nana nu te descuraja,iubita,este prea devreme.Te-ai lasat influentata pentru ca iti doresti foarte tare un bebe si sperai sa afli mai repede.Lasa ca peste cateva zile iese pozitiv!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Off Doamne!
Sper ca nu am facut o obsesie din asta.
Ne dorim atat de mult un ......asta este ce ne lipseste in momentul de fatza, cum sunt convinsa ca multora dintre voi.
Ne facem atatea iluzii, ne punem atatea sperante in fiecare noua luna, asteptam cu nerabdare finalul si..... sper totusi sa fie unul fericit.
Pana acum DD a avut mereu grija de mine si mi-a daruit tot ce mi-am dorit. Sper in continuare sa faca minuni desi stiu ca nu e foarte ursor.
Va pup pe toate si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
L5845 spune:
Felicitari si sarcina usoara roxy ! Haideti, care urmeaza ?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
roxy spune:
fetelor mie mi-a iesit pozitiv deabia dupa prima zi de intarziere.Inainte nu, asa ca daca puteti mai lasati macar cu o zi inainte de ziua H.Va tin pumnii la toate.
Roxy
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
selina-d spune:
Nana asa am facut si eu un test la sfarsitul lui august, ca eram foarte foarte entuziasta si doritoare. Era a doua luna de incercari, fusese ziua sotului si am stat o saptamana la Berlin cu iubire la maxim Testul l-am facut in ziua 26. Inutil sa mai spun ca era negativ si in cateva zile au venit si uratii. Dar de atunci m-am lecuit. Nu mai fac teste decat daca intarzie si de atunci toate le-am facut parca sa confirme ceea ce stiam deja si anume ca nu s-a intamplat nimic deosebit. Ma gandesc de 5 ori inainte sa desfac pungulita aia in care sta testul.
Eu delar ca m-am saturat sa vad teste cu o liniuta
La inceput si la mine dezamagirea a fost imensa. Si stateam in baie singura si plangeam. Nici la sot nu i-am zis cate teste am facut. Intre timp sunt mai anesteziata si nu prea mai cred in minuni. Am undeva in mine convingerea ca daca se va intampla voi sti pur si simplu, la fel cum stiam in fiecare luna ca nu a fost sa fie.
Fetelor sper sa nu se mai vanda decat teste din alea cu 2 II ca atunci o sa mai imi iau si eu. Pana atunci
Happiness_4_us spune:
Recunosc ca a fost prima si sigur va fi ultima oara.
Nu mai fac test inainte de uratzi cate zile oi avea, ca tare m-am mai suparat azi!
Iti multumesc din suflet, Selina, pentru gandurile bune!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Laura Ioana spune:
Nana nu mai fi suparica. Poate ca te superi degeaba si bebe e ascuns pe undeva
Poze Laura
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Nana nu mai fi suparica. Poate ca te superi degeaba si bebe e ascuns pe undeva
Poze Laura
Sa te auda DD!