Intai DA!! apoi SA VEDEM......

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Aici cred ca nici un sfat nu iti poate fi de ajutor,singurii care veti lua decizia sinteti voi.
Ce e atit de neinteles in a programa un copil,daca va doriti foarte mult nu vad de ce ar fi o problema.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Draga mea,
sa va dea Dumnezeu gandul cel bun, si muuuuult curaj!

Eu am ramas insarcinata la 5-6 luni dupa prima cezariana, si i-am convins pe toti. Le-am spus ca eu nu dau copilul afara si gata. Mergeam la servici de 9-10 ore, zilnic, copilul l-am lasat cu mama de la 8 luni (locuiam impreuna).
Si cand ma intreba cineva daca nu ma gandesc ca "va fi fff greu" raspundeam:
NU MA GANDESC DELOC.
DACA INCEP SA MA GANDESC AICI MA ASEZ PE JOS SI NU MA MAI RIDIC. TOTUL E GREU, DA MERG MAI DEPARTE.

asa ca baietii mei sunt la 1an si 4 luni distanta nascuti amandoi prin cezariana verticala = toata burta taiata
- intre timp a murit si mama - , sotul n-a divortat! de mine,
- ba mai mult este indragostit de cel mic care are acum 7 ani, e in clasa I, si e singurul din neamul lui care are ochi albastri.

Draga mea, curaj si tot inainte !
O doza de nesimtire nu strica, fii tare! nu te mai lua dupa tot ce zic ei, ca nici ei nu stiu ce vor.

SANATOSI SA FIM!!!!!

TE PUP!
RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Eu te-as sfatui sa incerci sa il intelegi pe sotul tau. In cel mai rau caz, va veti opri la un singur copil. Este chiar atat de rau?Cred ca linistea in familie este cea mai importanta. Si un lucru si mai imporatat, nu te mai stresa atat. Daca este sa vina si al doilea copil, va veni si fara sa te stresezi atata.

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Girlsmum- eu sa sti ca mam obisnuit cu asemenea ramarci, cand locuiam in romania toti faceau asta, de ce nu stiu, si nu am aflat pana acum. Poate fac greseli si imi pare rau pentru asta, dar vezi nu toti inteleg, eu am suflet bun, paote prea bun si nu ma supar.

Marilena- da am pierdut si daca traia Silvia intre ele erau doar 11 luni, deci atunci ar trebui sa ma descurc nu? Acum a spus soacra ca ar veni si mar ajuta. eu cred ca este altceva si nu vrea sa-mi spuna. Pe de alta parte spune ca intodeauna este bine sa ai un frate sora, nimeni alticena nu te va ajuta din familie. Deci..... nu inteleg si gata.

Dar am o veste buna, acum 2 zile a spus ca poate vom incepe in ianuarie, februarie , sper ca de data asta asa va ramane, poate acum cand vom fi de sarbatori in romania cine stie....

Apropo sotul meu nu este polonez, noi din familie amestecata, eu mam nascut in romania, el in lituania iar Julia in polonia.

la toate.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

alus, am citit despre fetitele tale.m-am cutremurat ca ai pierdsut un sufletel mic si m-am bucurat enorm ca ti-a dat Dumnezeu fetita a2a.iti doresc sa faci bb2 cat mai repde, ca vad ca ti-ai convins sotul
sarbatori fericite.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput