Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
ANDIARORO eu am o explicatie cu rapiditatea lui Alexandre e cel putin oleaca oltean,nu?
Ca si SEBI,ca si EMMA la mers,ca si Diana ... Nu vi se pare?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
andiaroro spune:
50% garantat cu acte in regula si arbore genealogic de la 1700.
restul 50% sunt o combinatie explozva de neamt,muntean ,modovean, si un deget de ungur
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
Diana are doar 25% de sange oltean,restul rapiditatii? E fetitza
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Mie mi-a fost frica sa nu devina inceato-ardeleanca (la minte ) ca tat-so ,dar mi-a trecut teama
monica70 spune:
OHOHO ...deci si de la munteni iutzeala si de la degetul ungur nu mai zic
monica70 spune:
Mai la Emma mi se pare interesant 50 olteanca,50 moldoveanca ... deci rapido-lenta ?
silvi_2005 spune:
Moni nu sunt Brutus de tot, dar ma necajesc si eu cand vad cateodata la ce discutii se ajung. iti spun ce face acum Alain sta in patut si tipa, la propriu toate grupele de vocale pe care le cunoaste...ii e somn si mai are ceva energie de consumat
Ana de France si eu am o prietena care ii ia copilului numai lucruri de firma si ma refer la Versace baby, Ralf Loren si altii...da milioane pe o bluzita.Au f multi bani si atunci cumpara numai e ce mai deosebit....eu nu o condamn, ma distreaza eu nu as da 5 mil pe un pulover de-a lui Alain din principiu poate si datorita faptului ca mentalitatea mea financiara ma determina sa fiu asa.Daca ma nasteam si eu intr-o familie de milionari poate consideram ca astia sunt maruntis dar asa...si sa castig la loto n-as putea sa arunc banii in stanga si in dreapta
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
andiaroro spune:
va rog frumos, noi avem in dotare tacamuri bugatti, de la o prietena de la botez-alea's piesa de muzeu.toti prietenii faceau misto: ati incurcat-o ca acu tre sa-i luati si setu de farfurii! sincer mie mi se par dragutze, dar nu as da atatia bani, pe aceleasi considerente ca si Silvi.....mai ales ca pe el il doare undeva ce marca sunt si mai bine ii iei de banii aia o caruta de pitici ca ai lui Moni cu printz si vrajitoare si se bucura mai tare.
chestia cu unguru-aiai-i cea mai tare si vine de la bunica paterna a lui cristi,care era pe jum si mai avae si nume- dar e decat prin ADN ratacita chestia asta
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
Si io tot ii zic lui Ghitza ca sigur are sange unguresc in el (moare de ciuda!),pentru ca mama lui buna era din zona Marghitei,la nord de Oradea,unde sunt f. multi unguri.In plus o sora de-a mamei lui stie perfect ungureste (e si casatorita cu un ungur) iar numele de familie al mamei e maghiarizat (zic eu ... SANDOR). Poate o fi fost modificat,pe vremuri cand se facea asta,dar din cauza ca are si grupa de sange B3 de migratori eu tot il zgandaresc
monica70 spune:
Maaai ... asta o fi,or fi sarit ceva gene de Atilla si amestecate cu cele oltenesti au iesit un fel de carnati oltenesti super picanti (iutzi) la Diana mea