Reactivare firma
Marius,
Sper sa ma poti ajuta si pe mine cu aceasta informatie.....
Ce formalitati trebuie facute pentru reactivarea unei firme care nu a fost pusa in activitate niciodata.
Multumesc anticipat
Yagmur 37 + bebe Luca
Raspunsuri
carla2005 spune:
imi trebuiesc niste date, cand a fost infiintata firma? Deoarece daca este infiintata inainte de 2002 si nu si-a facut preschimbarea certificatului de inmatriculare e posibil sa fie radiata! Pe la registrul comertului ati mai trecut sa va interesati de firma? Bilanturile le-ati depus, sau declaratia anuala ca firma nu a avut activitate?
Banuiesc ca vrei sa incepi o activitate pe firma respectiva, asa ca te uiti in statut sa vezi daca e cuprinsa activitatea respectiva in obiectul de activitate al firmei daca este trecuta nu iti ramane decat sa mergi la registrul comertului si sa completezi un formular( care de fapt este o declaratie pe propria raspundere ca indeplinesti conditiile pentru desfasurarea activitatii respective)daca nu este in obiect trebuie sa faci un act aditional de extindere a obiectului de activitate si apoi sa faci si declaratia ca indeplinesti conditiile pentru desfasurarea activitatii respective.
Da-mi mai multe detalii fiindca asa eu imi dau cu presupusul si scriu pana maine dimineata!
carla2005 de Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
madau spune:
Mergi frumusel la Registrul Comertului si depui o cerere ptr reluare activitate. Cam asta e tot. Bine..daca nu mai sunt si alte probleme, recodificari la ob de activitate, bilanturi nedepuse, etc..chestii pe care le vei afla la fatza locului. Bafta!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Yagmur spune:
Carla si Madau.... merci mult pentru raspunsurile voastre prompte. Firma este a prietenei mele si se va duce sa depuna cererea la registrul comertului.
Sinteti niste dulcici,
Yagmur 37 + bebe Luca