Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
silvi_2005 spune:
Anasol, pofta mare la pizza...tare bine suna.
Liliana, e total papanasul tau, tare scumpic si dragalas il pupam.
Ali, pupicei si sanatate Iarinei, merita vreo doua vorbe dulci verisora ta...cea cu raceala.
Maraki, eu am DC ++ dar nu stiu ce setari iti trebuie da-mi mai multe date pe Pm si incerc sa te ajut...cat ma pricep.Tin pumnii sa nu te
cu socrosenia
Ingrid eu cred ca Dienutza ta a evoluat f bine, e un copil vios si ok.Dca si ex copro i-a iesit bine poti sa stai linistita, va fi ok si o vei auzi cu siguranta plangandu-se ca e "grasa" pe la 15 ani![]()
Nico spor la cumparaturi.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Cred ca fac totusi o pauza si ma trantesc in pat
Am observat ca Diana umbla cracita bine
Oare din cauza ca e descultza? Se vede asta si in filmul de azi.
SILVI tu ce ai mai citit,e bine sa ii tinem incaltzati sau desculti?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Bumbita sa nu uit sa va felicit si eu pentru primii pasi
Sa va spun si eu ce mai face Alain, mai nou masoara casa in lung si lat mergand singurel ploscaind si tinand manutele in sus.Aseara a ras de unul singur mozolind o jucarie de dentitie si minunandu-se de ce sunete scoate.Zice clar nuuuuuuu cand nu vrea ceva si se incrunta. Nu danseaza singurel dar cand e la mine in brate si il intreb daca danseaza imi da manuta si cu una ma prinde de gat
de ma topesc.Nu vrea sa zica cum face catelul sau pisica, nu vrea sa faca decat ce vrea el
mai nou are pasiunea de a demonta renumitul cub hexagon si mi-l da sa i-l fac inapoi sa il strice din nou
Ma siga mama si vine si se agata de mine daca vrae ceva, mai nou dupe ce face kk zice poihhhhhhhhhhhh piuhhhhhhh ca asa ii zic eu ca miroase asa ca daca il vad ca se stramba stiu ca a "produs"ceva.Cam astia suntem noi deocamdata
dar va dati seama ca el e "eroul" lui mami ![]()
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Moni, depinde de cum are tendinta fiecare bebe, teoretic americanii zic sa ii tinem desculti ca isi gasesc mai usor centru de greutate...dar daca aluneca si nu are stabilitate incaltati cu papuci speciali cu talpa dreapta.Eu i-am luat lui Alain papuci de casa...nu-s f ok dar ii dau cand merge pe gresie, in camera il las in sosete toat ziua si cateodata il pun chiar in piciorusele goale sa experimenteze senzatia.
Tot pt gasirea centrului de greutate se face urmatorul exercitiu, se pune bebele sezand pe genunchii nostri cu spatele la noi, ne balansam in diferite directii tinu-l de ambele manute si el se va contrabalansa ca sa ramana stabil, Alain rade in hohote la faza asta.Sa nu dati cu rosii daca va zic chestii pe care le stiati...zic si eu ce am citit si ce am aflat![]()
asteryaro spune:
Hello si de la noi.
Acum ne-am intors de la plimbari. Vreme frumoasa...
Citesc ce s-a mai scris.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
Denisam spune:
Silvi- mersi de ganduri si de sfatul cu incaltztai su descaltztai- emma pe mocheta descuta dar in generale cu ghete drepte de la sholl cu talpa ortopedica pt ca asa ii ei bien si ea merge mult si pe gresie si pe parchet.
Giova- luni la 1.30 merg la eco, sper sa fie ok sa pot sa dau de baut!Am femeie la curatenie darla 2 sapt si itzi dai seama ca tot mai e de facut una alta,azi a treb eu sa pregatesc friptura si cartofii ca soacra s-a bagat sa curetze baai mica care e gata, socru cu dragos is sa ia cada si alte cele,si eu am bagat si rufe ca soacra calca, deci cam asta e,dar uite ca mai bag un ochi si aici
Moni- spor la conta!A zis soacra ca imi face crema de zahar ars, vreti?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

asteryaro spune:
[size=1][quote]Originally posted by anasol
...nus cum sa-l fac?vaiii si c m-am mai chinuit ca sarea din ghiuveta de numai,nu stiam cum sa-l omor,e prima oara cand iau peste viu,l-a dat grasu de cateva ori cu capul de masa dar n-a crapat,asa ca i-am taiat capul
,
Beeeyyyyy, mor de inimaaaa! Murim amandoi de ras (cu sotul)....... sunteti neshte cremenali meeeyyyy!!!!!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
anasol spune:
dar chiar mai,noi nu prea suntem bucatari asa,dar cum se omoara pestele viu,sau cum se face,ca nu am putut sa-l curatz viu de solzi ca-mi sarea in cap
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
io i-am taiat capul si gata s-a rezolvat,capul tot se mai zbatea si dadea din buze creca plangea,capul l-am aruncat la pisica ,sraca si ea se speria de el,dar corpul nu mai zvacnea,era decedat
,aaaaaa si inainte sa-i tai capul,i-am taiat burta si i-am scos toate de acolo ,dar tot se zbatea ,de asta l-am decapitat,nu e bini? sau de ce radeti mai cristina?
anasol spune:
nus dc dar io am impresia ca azi e duminica,creca poate ca am avut bairam joi de sf andrei,si am tinut-o in distractie,aaaaaaaa iar astept musafiri,ii astept cu pizza si medalion de vita
david a primit de sf andrei niste hainutze f frumoase un catelus mare si frumos care latra si o olitza,acu am 2 ce fac cu ele,ca dav nu face nici macar la una,cand il pun la olitza urla de parca-i taiat,creca o s-o folosim noi,cand ne e lene sa coboram la baie
sau mai bini o duc la soacramea una sa aiba si ea ,cand il mai duc pe dav pe acolo,sa nu car olitza de fiecare data cand il duc,nu? tare disteapta mai sunt![]()