Intrebare arzatoare
Raspunsuri - Pagina 2
Flower spune:
Am auzit de cineva care a ramas in timp ce lua pastile ( sunt cazurile acelea cu voma sau diaree , cand e posibil sa nu-ti dai seama ca ai fi putut elimina pastila ) , iar copilul s-a nascut sanatos.
Daca nu s-a intamplat acum , atunci tineti-va de "programare" si fa o pauza de cateva luni , asa cum au zis fetele. Daca s-a intamplat deja , sa fie cu noroc !
rain spune:
sper sa fie bine ... daca e sa fie!
in nici un caz nu-mi imaginam ca il voi concepe asa pe bebe
poate o sa fie uituc asa cum am fost eu zilele trecute, si asta nu e bine
nicole
piatra lunii spune:
Cumnata-mea a luat pilule vreo 8 ani sau mai mult,si a ramas tot imediat dupa ce le-a intrerupt, spre surpriza ei, caci doctorul ii zisese ca cel mai probabil nu va ramane in primele luni. Dar bebe e sanatos si un scump. Oricum, am mai postat un subiect tot azi pe forum legat de pilulele uitate,poti arunca o privire ca sa ai o idee mai mult de cat de probabila ar putea fi o sarcina.
Toate bune,
Piatra lunii
rain spune:
peste cat timp se face testul de sarcina ...de la conceptie?
ca eu nu mai tin minte de la ultimul test
nicole
laura111 spune:
Draga rain, ca sa fii sigura ca rezultatul testului este corect trebuie sa astepti 3 saptamani de la conceptie, dar daca nu mai ai rabdare poti sa-l faci dupa 10 zile de la conceptie. Teoretic, din a 8-a zi de la conceptie , incepe sa creasca concentratia de HCG (hormon de sarcina) in urina. Cam toate testele gen "barza" din farmacii se bazeaza pe detectarea acestui hormon in urina. Daca testul iti iese negativ dar tu banuiesti ca ai putea fi insarcinata mai asteapta o saptamana si repeta-l. Dar daca ti-a iesit pozitiv, nu e nici o indoiala ca esti. Daca tu si sotul tau va doriti un bb, atunci succes, sa fie pozitiv !
Nu te speria ca nu are nimic daca ai ramas imediat dupa ce ai luat anticonceptionale un timp mai indelungat ! Eu am patit la fel ca tine si am un baiat de 3 ani si jumatate perfect sanatos . Te pup !
Laura - mama lui Vlad
Kehleyr spune:
Si eu am facut pauza dupa pilule si abia dup-aia mi-a zis doctorul ca nu era nevoie de nici un fel de pauza, asa ca stai linistita... Daca ai ramas, multa bafta mai ales ca inteleg ca era un bebe dorit
Eu mi-am facut testul abia cand am vazut ca imi intarzie menstruatia, cam la o sapt, dar dupa cum spune si Laura se poate face si mai repede... doar ca daca liniutele alea nu ies complet roz o sa fii in si mai mare dilema
rain spune:
eu nu am mai avut rabdare si astazi de dimineata mi-am facut testul, a fost negativ!
am fost cam dezamagiti, mai ales sotul meu, dar poate a fost prea devreme pentru test, o sa mai incerc peste doua saptamani
vroiam sa va intreb ceva, ca eu nu am trecut prin asta si nu stiu cum este, cand ramai insarcinata, simti ceva, e vreo schimbare care se simte imediat?
nicole
aramona spune:
Buna, Rain!
Imediat nu...dar subconstientul tau incepe usor sa lucreze si parca ceva nou se intampla cu tine! La mine asa a fost! Lasand usoara intarziere de ciclu, in momentul in care am pus anumite fuste pe mine, m-am "socat" cand am constatat ca talia mea este usor mai groasa...si aici incepe totul...
Azi vagi senzatii de greata, maine parca sanii sunt mai grei, mai durerosi, oboseala cat cuprinde, si ca sa nu fie totul chiar in negru...chef de sex...!:-)
Repet, mie asa mi s-a intamplat!
Treci la treaba, inchide ochii si da=-i inainte, se va intampla cu siguranta!
Pupici!
quote:
Originally posted by rain
eu nu am mai avut rabdare si astazi de dimineata mi-am facut testul, a fost negativ!
am fost cam dezamagiti, mai ales sotul meu, dar poate a fost prea devreme pentru test, o sa mai incerc peste doua saptamani
vroiam sa va intreb ceva, ca eu nu am trecut prin asta si nu stiu cum este, cand ramai insarcinata, simti ceva, e vreo schimbare care se simte imediat?
nicole
Kehleyr spune:
La mine primul simptom au fost sanii care au inceput sa devina durerosi si sa creasca. Nu pot sa zic de subconstient ca eu am stiut constient de la inceput
rain spune:
atunci inseamna ca nu e nici un bebe pe drum, pentru ca nu simt nimic schimbat, sanii nu ma dor, mai mari nu s-au facut, dar ...sint cam obosita, as vrea sa dorm continuu, si mai e ceva, pofta de sex, dar asta a fost mereu , asa ca nu e o schimbare
o sa mai fac testul luni, sa-mi tineti pumnii !
nicole