Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Idaira, din pacate nu am reusit. Am "calcat" toate farmaciile de la mine din zona si nici una nu avea. La cea naturista mi s-a spus ca nu se mai importa si a vrut sa-mi ofere MACAVIT de 500mg, dar tot de la Medica ( 30 capsule-280.000), iar pe internet, pagina de la Innovatics unde se comanda on-line e momentan suspendata. Dar nu disper , pentru ca aproximativ peste 10 zile ajung in Bucuresti si acolo sigur o sa gasesc. Pana atunci, o sa iau totusi in continuare cea pe care o am, cate 5/zi (2-2-1) ca sa nu fac intrerupere. Bine macar ca am luat BU la 200 ml, ca sa-mi ajunga mai mult timp. Ce sa-i faci daca inca locuiesc intr-un oras mic unde nu gasesc totdeauna ceea ce am nevoie?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

avalon, pulberea de orz verde ar trebui sa o gasesti la plafar si am vazut ca cel mai cunoscut producator la noi este Biovital. Polen, de asemenea, poti gasi tot acolo, probabil ca si la piatza (plus faguri si alte produse specifice). Ca producatori ar fi Laboratoarele Medica, Apisalecom, AC Helcor si cred ca sa mai tot fie. Io zic ca cel mai bine ar fi sa faci o excursie la un plafar sau la mai multe si sa pui intrebari vanzatoarelor, ca ele cam stiu ce producatori sunt de preferat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

si inca ceva pentru polen:
"Cum recunoastem polenul bun pentru terapie
In primul rand dupa aspect, mai ales prin stralucire - trebuie sa fie deschis la culoare si sa nu aiba nuante terne, chiar daca in el exista si granule inchise la culoare. Apoi, nu trebuie sa fie acru (ceea ce inseamna ca a prins umezeala, este foarte toxic si trebuie aruncat) si nici sa nu aiba gust de ars (ceea ce inseamna ca a fost uscat necorespunzator si nu mai are valoare). Gustul normal al polenului este cel dulce-aromat. Cel mai bun este cel foarte proaspat, care este moale si putin umed (dar nu acrit!). Cel cu granulele foarte tari si aproape fara miros este vechi si nu mai are decat 10-20% din proprietati, deci nu va fi folosit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by kiddo

si inca ceva pentru polen:
"Cum recunoastem polenul bun pentru terapie
In primul rand dupa aspect, mai ales prin stralucire - trebuie sa fie deschis la culoare si sa nu aiba nuante terne, chiar daca in el exista si granule inchise la culoare. Apoi, nu trebuie sa fie acru (ceea ce inseamna ca a prins umezeala, este foarte toxic si trebuie aruncat) si nici sa nu aiba gust de ars (ceea ce inseamna ca a fost uscat necorespunzator si nu mai are valoare). Gustul normal al polenului este cel dulce-aromat. Cel mai bun este cel foarte proaspat, care este moale si putin umed (dar nu acrit!). Cel cu granulele foarte tari si aproape fara miros este vechi si nu mai are decat 10-20% din proprietati, deci nu va fi folosit."

Multumesc frumos pt informatii.Acuma m-am ridicat de pe scaun si m-am dus pusca in bucatarie sa gust polenul...si,da,are gust dulce-amarui.Si cind ma gandesc ca am inghitit din ala uscat,tare,si credeam ca face bine...Uite ca in fiecare zi mai invat cite ceva!

Mergi la inceput

Tocmai am puricat mai bine site-ul celor de la Inovatics si am aflat ca doar 3 farmacii de la mine din oras au produsele lor si bineinteles ca am ajuns azi doar la una din cele 2 care sunt la mine in zona. Asa ca maine o sa merg si la aia la care nu am fost. Sper ca maine sa am mai mult noroc decat azi.

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Avalon si Maria08v-am trimis cate un mail!
ChivuMonica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

Bafta!!!

Merci mult !

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by L5845

Tocmai am puricat mai bine site-ul celor de la Inovatics si am aflat ca doar 3 farmacii de la mine din oras au produsele lor si bineinteles ca am ajuns azi doar la una din cele 2 care sunt la mine in zona. Asa ca maine o sa merg si la aia la care nu am fost. Sper ca maine sa am mai mult noroc decat azi.

Scumpa de ce nu incerci sa comanzi direct de pe Internet de la ei de pe site?
http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca&PHPSESSID=0e02ced232a0755a7f20d22830eeffcb

Mergi la inceput

quote:

Originally posted by gudinde:

Scumpa de ce nu incerci sa comanzi direct de pe Internet de la ei de pe site?
http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca&PHPSESSID=0e02ced232a0755a7f20d22830eeffcb

Iubita, sincera sa fiu am incercat, dar e un serviciu suspendat temporar. Oricum mai am o sansa la farmacia pe care am "ratat-o" azi, daca nu, cum am mai scris, peste vreo 10 zile vin in Bucuresti, unde e imposibil sa nu gasesc. Daca trebuie ma duc pana la ei la sediu sa-i . Sper sa nu ajung la din astea dar mai stii? Ca eu sunt in general, o fire pasnica . Merci mult de ideea cu comanda

Lau-Meli

Mergi la inceput