Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 7
L5845 spune:
quote :
Originally posted by gudinde
L5845 ia Maca de la Innovatics neaparat. Stii, chiar daca aparent este acelasi lucru conteaza f mult cum a fost obtinuta: procesul tehnologic si puritatea substantei de la care s-a plecat. Si la medicamentele alopate: doua produse de la firme diferite dar cu aceeasi substanta activa pot avea efecte foarte diferite caci conteaza enorm puritatea substantei folosite, procesul de cristalizare, tipul instalatiei etc.
Multumesc gudinde pentru sfat si chiar maine o sa merg la farmacia de naturiste sa iau Maca de Innovatics. Ai dreptate in ceea ce priveste tehnologia de fabricatie si concentratia, care difera de la o firma producatoare la alta, am patit si eu de exemplu cu Miofilinul : cel facut de Sicomed Iasi e mai bun decat cel facut de Ozone, sau cel putin asta am constatat eu ( am astm bronsic si "consum" zilnic Miofilin).
Oricum, ceea ce am observat de cand am inceput tratamentul este ca sunt mai sensibila decat de obicei, adica imi vine f. usor sa rad sau sa plang din orice, am o sensibilitate mai accentuata la sani, mi-e cam somn, dar nu ma mai simt atat de obosita ca pana acum. Asa ca una peste alta, cred ca e bine. Sper ca primul semn ca tratamentul da "roade" sa fie THE BIG CM sau si mai bine , THE BIG . Ramane de vazut care apare primul . Eu as fii bucuroasa de oricare dintre ei .
Pana atunci, floricele, va las cu bine si spor la proiectul BB.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
maria08 spune:
Buna dimineata!
Annaa:FELICITARI!!!!! pentru perseverenta ta!!! Ai demonstrat ca se poate si pentru asta trebuie sa lupti!! Esti un model pentru noi toate!!!!
Tzuca: Stiu ca treci printr-o perioada grea.....important e sa nu-ti pierzi speranta! Tin pumnii sa dea rezultate tratamentul cu aloe!! Poate ne spui si noua despre ce produse e vorba!?
Va urez succes tuturor celor care luptati; poate intr-o buna zi ne va asculta Bunul Dumnezeu si noua ruga!
maria08 spune:
Nu stiu daca ma puteti trece si pe mine pe listutza......momentan iau doar Maca.......in ianuarie incep tratamentul d-lui Andritoiu si dupa .......mai vedem.....
Numai bine!
mioara2004 spune:
Buna fetelor,
Subiectul asta l-am citit foarte mult timp. E timpul sa anunt sa ma scoateti din listuta : sunt in 10 saptamani.
M-au ajutat mult sfaturile Liviei, anul trecut cand mi s-a dereglat foarte tare CM. Am luat tinctura de marar si muguri de zmeur. CM a ramas lung ( 35-36 zile) dar cat de cat regulat.
Anul acesta am ramas in momentul in care nu m-am mai gandit la sarcina ( eram hotarat pentru inseminare la anu') si am facut o cura de nuci 5 nuci/zi o luna( pentru magneziu )si fier cu vitamina C. Asta am facut in septembrie. Iar in octombrie, practic in ziua 35 a CM a avut loc conceptia.
Sa nu renuntati nici un moment la visul vostru.
Va pup Mioara 10 +
L5845 spune:
Felicitari mioara si sa de-a DD sa ai un BB sanatos si o sarcina cat mai usoara.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
ancuca_b spune:
Anaa-Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Idaira-Cum te mai simti?Ti-a trecut durerea de gat?
Chivuta-ce mai faci,cum merge tratamentul?Ai mai introdus ceva nou in trat?
Tzuca74-Imi pare sincer rau ca treci printr-o situatie atat de nefericita!Sa fii tare si sa nu-ti pierzi speranta!Multa sanatate,iti doresc!
Mioara2004-Felicitari si sarcina usoara!
Multi pupici tuturor!
kiddo spune:
mioara2004, felicitari si sarcina frumoasa!!! de cat timp incercai sa ramai gravi si ce probleme aveai?
Madalina1968 spune:
Fetelor-cucuietelor!
Probabil ca m-am exprimat intr-un mod fantezist..practic sunt indicatii decat retete culese din Formula AS.
Poate va mai amintiti ca ma luptam cu retentia apei in organism..
Imi cer scuze la moderatori daca mesajul meu nu face obiectul discutiilor noastre.
Va redau integral continutul. Eu o urmez pe prima.
Otet de mere
Ajuta organismul sa actioneze la turatie maxima si stimuleaza digerarea grasimilor. Se pune o lingurita cu otet de mere intr-un pahar cu apa calda si se bea inainte de fiecare masa.
Otet de mere inainte de micul dejun
Si otetul de mere atata metabolismul, dar un otet bun si curat, preparat in casa sau cumparat de la apicultori. Dimineata, pe stomacul gol, amestecati doua linguri de otet intr-un pahar cu apa lasata sa stea peste noapte, adaugati doua lingurite de miere si beti intreaga cantitate inainte de micul dejun.
---------------------------------------
Urzica “pisca” metabolismul
Nesuferita urzica este in realitate o planta minune, de mare folos organismului omenesc. Dincolo de toate virtutile curative cunoscute pana acum, s-a descoperit recent ca ea stimuleaza puternic metabolismul. Daca vreti efectiv sa slabiti, beti zilnic 1-2 cani de ceai preparat din frunze uscate oparite cu 1/4 litru de apa in clocot, lasat sa se infuzeze un minut. Fierbinte e mai usor de baut decat rece, cand gustul ei devine lesios.
Cura cu ceai de urzici
Timp de 30 de zile, se bea zilnic 1,5 litri ceai de urzica. Daca ceaiul se cumpara de la Plafar, se consuma o cutie in doua zile. Se slabesc pe saptamana cel putin 2,5 kg. Cura nu se intrerupe. Se slabesc 10-12 kilograme pe luna.
Pupi la toate!
tzuca74 spune:
Avalon,Maria08,Ancuca b si tuturor fetelor,ca din pacate suntem multe aici
mergem inainte,asta este...
De produsele de aloe vera eu am auzit numai lucruri bune,mai ales de Aloe Vera Gel .Eu voi lua acest tratament si pentru chisturile de la tiroida pe care sunt hotarata sa nu le operez (oricum sunt deja operata si mai am doar partea dreapta din glanda)-nu vreau sa raman fara tiroida la 32 de ani!
O prietena insista de mult la mine cu aceste produse,ea ramanand gravida dupa 2 avoturi spontane.
Tratamentul meu suna asa:
Aloe vera gel 2 linguri/dim si 2 linguri /seara
Aloe Blossum herbal tea 1,5 l/zi din 1 plic de ceai
A beta care 3 past/zi
Forever ginkgo plus 2 past /zi
Aloe heat lotion unguent local (eu pe gat)
Tratamentul trebuie urmat cel putin 3 luni.
Am citit ca tot intrebati de propolis,am vazut ca are firma aceasta Aloe Propolis Creme care se aplica oriunde-poate este bun si la ce vreti voi.
Eu sper sa ajute tratamentul acesta natural ca de hormoni falsi sunt satula pana peste cap.
Oricum sarcina mea chiar daca nu mai este s-a datorat 90% tincturii de branca ursului care am luat-o cu mere "pofta" pana in Z12 cand cred ca s-a produs ovulatia.
Tin pumni tuturor sa reusim!
Avalon spune:
Tzuca, bravo! Pe mine m-ar fi interesat tratamentul prietenei tale care e ramas gravida, avea si ea probleme cu tiroida?... si aloe blossum ceai unde il gasesc? A beta ce este? Si aloe propolis de ce oare nu am vazut in lista de produse de le forever living, nu ma uit eu unde trebuie? Please, poate ai un link, ceva...
Madalina, tu zici ca otetul de mere e bun in constipatie? La tine a avut efect?
Kiddo, eu folosesc sare grunjoasa la gatit, uite ca nici nu m-am uitat daca scrie gema pe ea, stiu doar ca e mai inchisa la culoare... interesante articolele prezentate, voi arunca toate sarurile iodate, fine din bucatarie!
Fetelor, nu mi-ati raspuns si mie cu pulberea de orz verde... o sa intreb la plafar... ma gandeam ca aveti si voi niste shpiluri legat de produsele acestea apicole, sunt atatia producatori si sincera sa fiu nu sunt prea convinsa ca toti aduc pe piata produse 100% naturale. De aceea, haideti sa facem o ierarhie...