Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Avalon spune:
Gudinde, eu am citit postarea ta initiala si m-a impresionat situatia ta... cortizonicii astia stiu ca sunt extrem de periculosi pentru fertilitate si 3 ani de tratament inseamna destul de mult... era o fata pe forum care a facut tratament cu prednison mai mult de 10 ani (nu mai tin minte pt ce afectiuni, cred ca reumatismale) si la 37 ani a intrat la menopauza. Nu stiu neaparat daca are legatura sau nu cu prednisonul. Sper sa gasesti totusi un medic competent care sa aiba capacitatea de a aborda eficient cazul tau.
Avalon spune:
MRL, eu am fost una din cele care au luat maca in timpul stimularii (nu si in perioada inhibarii, insa). Data viitoare insa am hotarat sa nu mai iau nimic. Acum am avut o super-dereglare dupa fiv si nici cine stie ce 'productie' nu am avut la punctie...
Avalon spune:
Tzuca, multumesc mult pt mail.
Kiddo, am gasit pulbere de orz de la biovital. Eu am inceput sa iau orz si polen. Problema e ca nu stiu care din ele este 'vinovat' de o pofta de mancare exagerata pentru perioada ciclului in care ma aflu eu acum, perioada in care de obicei mancam doar ca sa nu lesin, mai nimic adica...
L5845 spune:
Din pacate pentru mine, la faza cu Maca de Innovatics, nu am avut noroc. Am ajuns pana acolo, incat am sunat la ei si mi-au zis ca abia pe saptamana viitoare ajung in farmacii, ca sunt distribuite de Farmexin si trebuie scoase din vama . Dar, am mai primit si informatia ca in toate farmaciile Help Net se gaseste Maca de Innovatics, pentru ca sunt farmaciile Farmexinului. Bun de stiut macar. Si tot de saptamana viitoare se activeaza si comanda on-line. Asa ca raman la cele de Medica, pana ajung in Bucuresti, ca nu are rost sa comand sapt. viitoare on-line si eu sa nu fiu acasa cand ajunge coletul .
si LA MULTI ANI!" pentru toate Nicoletele si Nicolaii nostrii !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Avalon spune:
Fetelor, dar ce scumpe sunt naturistele astea, la cat am dat pe praful asta verde cred ca pot sa-l fac fasii si sa-l trag pe nas, zau... aproape 500 mii un borcanel!
kiddo spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Fetelor, dar ce scumpe sunt naturistele astea, la cat am dat pe praful asta verde cred ca pot sa-l fac fasii si sa-l trag pe nas, zau... aproape 500 mii un borcanel!
Asa e, sunt tare scumpe unele, in speta orzul si parca si gelul ala cu aloe, maca la fel, daca nu ma insel... si mai fac si o foame de lup, cam toate chestiile naturale au efectul asta, cel putin io de cand biau la napraznic si la cretisoara si inghit la pastilute cu laptisor de matca, am pus ca lumea de tot pe mine, abia ma mai inchid la pantaloni. Am citit pe aici ca multe fete s-au confruntat cu problema asta dupa tratamentele naturiste. Ideea ar fi sa fim , ca sa pregatim terenul pentru , nu?
L5845 spune:
Da, e adevarat ce spune kiddo, sunt cam scumpe naturistele.De exemplu Maca si BU pe o luna ajunge la aproape 600.000, dar pana la urma.....scopul scuza mijloacele (si costurile) nu?. Ca si daca alegeam sa facem tratament alopat, cu siguranta era mult mai scump.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
gudinde spune:
quote:
Gudinde, eu am citit postarea ta initiala si m-a impresionat situatia ta... cortizonicii astia stiu ca sunt extrem de periculosi pentru fertilitate si 3 ani de tratament inseamna destul de mult... era o fata pe forum care a facut tratament cu prednison mai mult de 10 ani (nu mai tin minte pt ce afectiuni, cred ca reumatismale) si la 37 ani a intrat la menopauza. Nu stiu neaparat daca are legatura sau nu cu prednisonul. Sper sa gasesti totusi un medic competent care sa aiba capacitatea de a aborda eficient cazul tau.
Avalon au fost 2 ani ACO si 4 luni corticoterapie nu ani. Dar au fost suficiente pt a-mi distruge bruma de functie ovariana si suprarenala pe care mi-a dat-o D-zeu. Oricum la o pata in loc de ciclu nici eu nu sunt departe de menopauza si am doar 28 de ani. In legatura cu medicii ... daca ai citit postarea mea inainte de editare sunt sigura ca-mi intelegi reticenta. Dar stii, azi am fost la biserica si m-am rugat atat de tare ... cine stie poate si-o arunca si spre mine privirea DD.
Tuturor va spun La multi ani! in aceasta zi Sfanta. Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si caldura unei familii in care sa va vedeti visele implinite.
Iar celor care se numesc Nicoleta, Nicole, Nicolae va doresc sa simtiti din plin protectia Sf. Nicolae si sa va calauzeasca pasii pe drumul destinului in noul an.
gudinde spune:
quote:
Esti o scumpa. Am ras cu lacrimi.