Salutare! Sunt noua in grup insa la fel de ravnitoare ca si voi in a avea un bb.Am inceput monitorizarea la T. si sunt multumita ca cel putin am aflat de ce nu raman gravida - nu am ovulatie.... Ziua 1o- OD-2 foliculi 15 si 11.6 mm; ziua 12- Endometru 10.4, folicul OD-15.4.
Poimaine merg din nou si sper sa-mi spuna lucruri de bine! Am si eu cateva intrebari: Se trateaza anovulatia sau tratamentul cu clomifen nu da intotdeauna rezultate? Laparo are vreun efect sau se foloseste doar daca ai ovare polichistice? Sper sa nu radeti de "neinitierea" mea insa promit sa invat repede!
Sincera sa fiu, mi se pare irelevant rezultatul monitorizarii tale. Eu am ramas insarcinata cu un folicul de 10 mm... Foliculii mei cresteau foarte incet si se spargeau la dimensiuni foarte mici. Asta e motivul pentru care cumparasem Clomifenul, dar nu a mai fost nevoie. Am deschis subiect, in cazul in care vrei sa-ti dau pastilele de Clomifen.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Cred ca aici o sa-ti lamuresti o parte din mistere:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89325
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Elena: Inca nu se stie......s-ar putea sa uvulezi totusi! Vezi ce-ti spune T. in ziua 14......poate creste foliculul de pe OD.
Te asteptam la pacientele dr-lui T.