dilema

dilema | Autor: onix25

Link direct la acest mesaj

buna ziua. am o mare intrebare...cat de mult afecteaza rh negativ o sarcina..am intrerupt doua sarcini din nefericire, cred ca nu eram pregatiti nici eu nici sotul(pe atunci doar iubit) si din nefericire nimeni nu a catadicsit sa-mi spuna ca exista riscuri si mai ales ce riscuri. am inteles ca trebuia sa mi se faca un vaccin ..habar n-am..problema e ca de trei luni am intrerupt contraceptivele si am inceput un tratament naturist de detoxifiere... am mers la o doamna doctor si mi s-a spus ca nu e nici o problema:-? oare chiar asa sa fie?
va multumesc mult!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Onix da o cautare pe google exact asa: rh negativ+sarcina Apasa exact pe primul link gasit si gasesti acolo raspunsul Dr.-ului Tutunaru la o intrebare identica cu a ta!
Mult succes!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Draga onix25, eu nu ma pricep foarte bine dar am citit ca rh-ul negativ nu ridica probleme la prima sarcina. Tu fiid la a treia , in schimb, nu vreau sa te sperii, dar pentru ca nu ai primit acel vaccin, pot aparea probleme serioase. Asta nu inseamna ca vor si aparea la tine. Eu am o matusa care a nascut 4 copii, ea avand rh negativ si sotul rh pozitiv, fara nici o problema. Sincera sa fiu, nu stiu daca a primit sau nu vaccinul. Este pe forum o mamica de sept-oct 2006, laliq parca, care a avut rh negativ si a stat toata sarcina cu sufletul la gura dar a nascut si copilul e bine. Incearca eventual sa vorbesti cu ea, poate stie sa-ti spuna mai multe.
Te si-ti tin pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput