Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 20
Biancas spune:
Moni, sticla de lapte si eu i-o tin si de ceai.
E ciudat nu? Si paharul si-l tine singur...
Pe la 4-7 luni era tot cu mainile pe sticla, si acum cand e mare si ar putea sa si-o tina singur prefera sa se scarpine in cap sau in urechi decat sa isi tina sticla
In seara asta i-am dat sticla de ceai si si-o tinea singur dar nu o ridica ca sa si traga, tragea doar aer in joaca. i-am aratat cum se face si la un moment dat si-a ridicat-o singur de vreo 2 ori dar nu mai vroia ceai ca eu ii dadusem inainte.
Oricum pe sticla sa si-o tina singur inca nu bazez si i-am cumparat numai sticle cu maner sa aibe de ce tine si nimic.
Sandra niciodata nu si-a tinut sticla singura Seara din pahar eu ii dadeam sa bea lapte pana tarziu...oricum catre 2 ani/....
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
szaboali spune:
Iarina isi tine singurica sticluta cu laptic la toate mesele de lapte dar numai la inceput cand e sticla grea ca dupa aia o arunca si tre sa o tin eu.Duci numai vrea si ii plac.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
monica70 spune:
Eu l-am vazut pe viu pe Mark al Andei ce frumos tinea sticla de lapte singur si d-aia mare nu de 150 ml ca a Dianei! Dar oricum asa copil cuminte mai rar,a stat saracutzul asa drum lung in scaunul din masina Diana nu sta nici in bratze in masina locului,ea vrea in picioare sa vada pe fereastra
Cu cana n-am prea incercat,ca e mai comod sa ii dau cu bibe orice,decat sa risc sa verse pe covor toate alea Ea si-ar tine bibe singura,ca poate si stie,doar ca e sony,tot o apuca sa stranga de tetina si sa stropeasca
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
teolinda spune:
Mai Moni tu nu stii ca fetizele sunt mai simandicoase si nu se lasa pupate de oricine.
Robert se oftica pt ca Nicolas nu mai sta sa il pupe el... ca in vremurile in care statea lesinat minute bune sa il pupe ( Gio l-a vazut la mare cum facea).
Eu nu mai pot sa beau/mananc nimic de fata cu Nicolas pt ca efectiv imi smulge din mana paharul/bucata de mancare.
Daca ii dau sa bea din pahar e f fericit pt ca si-l poate turna pe el.
Denisa pai si Nicolas doarme tot cam 3 ore ziua si 12 noaptea. Uneori doarme ziua 3 ore legate sau baga 2 reprize mai scurte.
De 2 zile se culca la orele 22:00 si se trezeste dim la 10:00. E bestial pt ca il aud cum scanceste si il gasesc in picioare la marginea patutului cu parul ravasit pe toata fata si cu biberonul de ceai aruncat pe jos.
ANOOOOOOOOOOO pe unde esti?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
szaboali spune:
Hai mai Moni de 15 ml. cred ca acum glumesti.Iarina are sticluta de 250 ml. si tu spui de 15?
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
monica70 spune:
Diana doarme cca 10 ore noaptea si max 4 ziua.
Ana lucrezi ?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni si Dani se uita la tetina si o ia asha intre 2 degete si se tot joaca cu ea, o indoaie, ii da drumul, o indoaie si tot asha...
Prefer sa ii dau eu de 2 ori cat mananca lapte...
Maine cred ca il duc la tuns ca deja ii sta parul in toate partile cat e de mare...e asha de tare parul lui ca daca ii pun caciula in cap si nu ii aranjez parul cand o pun dupa aia tot arice ii sta in cap si numai daca il ud mai pot sa ii fac freza
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
monica70 spune:
ALI 150 nu 15 ,am corectat,dar ai apucat sa citesti inainte
szaboali spune:
Acum am vazut ca ai modificat credeam ca faci misto.Cat laptic bea acuma Dia la o masa? Tot de Joiana ii dai... nu?
Eu vreau sa incep sa ii dau de alimentara oare pot sa incep? Voi ce ziceti fetelor?
ali
IARINA la 9 luni
Denisam spune:
Moni eu incerc sa caut bibe de 400 si nu exista, max e 300 si deci treb sa ii fac 2 bibe seara
Teolinda- emma sta lapupat max 3 min dar nu vreasi abia acum e in procesul sa invetze sa faca pupi cu buzele..
EU ma duc la datorie,somn usor si pupicei!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!