Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

WOW!

FELICITARI DANIELA!!!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Urarea mea incepe deja sa dea rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DANIELA-FELICITARI! SA FII SANATOASA SI UN BB SANATOS!

MA BUCUR CA NU SUNT SINGURA PE AICI!MIE inca mi-e teama de ecografia de luni

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Moni- apropos de casti,pe care husbandu ' le foloseste din ani in pasti, le-a gasit emma si a mesterit la ele vreo 10 min.Am trimis pachetul dar sa stii ca a spus ca dureaza 1 luna

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

FELICITARI DANIELAAA !!! Vai ce ma bucur cand citesc cate o veste de asta
Si eu m-am uitat la Dansez pt. tine si am bocit oleak ' dar m-i trecut repede cu Jasmine ,care de cate ori incepeau aia sa danseze hop si ea numai cu mainile pe sus si dansa de numa
Eu tot nu am reusit sa-mi aduc aminte de ultimul C , stiu ca a fost undeva chiar la inceputul lunii , deci eu inca astept sa vad zilele astea daca apare sau ba ...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Bombo- nu vrei sa itzi trimit eu un test, ca vad ca tzi-e lene sa il cumperiPusi!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

A si am uitat sa va zic ca pe linga ca emma canta si danseaz ami se pare ca s-a rasfatzat putzin de la tzinutul in bratze, ca vrea lucruri care eu nu i le-am aratat si acum el stie ca sunt pe peretzi din cauza socruluiNu-mi convine asta..

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Denisa am test mama dar nu are rost sa-l fac inca , mai astept cateva zile ca nu stiu daca mi-a intarziat sau nu cm

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
De cate ori lipsesc de pe forum si intru uite de ce dau:
Felicitari Daniela!!!!
Sarcina usoara si doamne ajuta sa fie bine. Vei gasi si un dr. pe masura. Ce veste faina!!!

Imi place spiridusi, dar ai nostri sunt smecheri in toata regula, nu spiridusi.

Noi pe acasa, in Alba, marco e super fericit cu copiii, il dau in leagan, canta si ii pupa.
Am fost la artificii, a fost super uimit si nu si-a luat ochii de la ele.
Acum mergem in vizita la socru, caci maine stam mai mult la ai mei, ca e ziua lui tata.
La soacra a cam plans si se stramba la ea. L-a dus sa\i arate papusile lui nepoata si i-am zis sa-i dea masini nu papusi. Acum sa vedem, ca cica vine mos Nicolae sa vedem daca i-a luat ceva, s-au se referea la cadoul de la cumnata.

As vrea sa va citesc, dar nu am cand. Netul nu stiu cand il baga. Bine ca am cablu si vad toate programele, chiar si cele italienesti.
Toata ziua sunt la smotru, dar o fac cu mare placere.
Mobila ne-a venit(bucataria si livingul), nu gasim dormitorul, dar e mai romantic feng-shui, cu salteaua direct pe podea.Cica o monteaza luni, dar se misca aia in reluare, asa ca nu-mi pun sperante.Oricum blatul de bucatarie e gresit, l-au trimis mai scurt,si nu stim cand trimit altul. astia sunt italienii, ne tot incurcam cu ei .
Dar oricum suntem fericiti ca suntem acasa, in ap. nostru. asta e tot ce conteaza.

Marco merge peste tot, mai putin in camera lui. se spala in bideu- cum prinde usa deschisa la baie.Mestereste tot, scoate tot din sertarele de la el din camera si pe urma pleaca la prietenul lui aspiratorul.
Merge tot mai bine si mai mult.

cam astea sunt noutatile.
acum plecam la socrul, dar mai intru maine sa vad ce mai faceti.
va , mi-a fost tare dor de voi....
Duminica avem primul sarbatorit , doamne nu-mi vine sa cred...cum stateam acum un an si de fericire cand am aflat ca a venit pe lume Razvanel.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

fetelor ati mai pomenit sa se rupa cactusul de la baza? asa deodata s-a lasat pe o parte si am vazut ca la baza era foarte moale....stiu ca din oct pana in martie nu se uda si il aveam de 5 ani fara probleme
Giova ma bucur ca santeti bine, cand o sa aveti net? pupicei lui Marcolino
Cuscra ai sa vezi la eco ca merge totul super bine

p.s. a sunat telefonul si nu am raspuns...vedem pana la culcare daca recidiveaza
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput