demisie dupa CIC - cum? ce acte?

demisie dupa CIC - cum? ce acte? | Autor: salma2005

Link direct la acest mesaj

Sunt in Concediu de crestee a copilului. bb meu are 10 luni jumate si vreau de la 1 ianuarie sa ma intorc la servici, dar nu la firma la care lucram inainte de a naste, ci in alta parte. vreau sa stiu cum trebuie si mai ales cand trebuie predata demisia, si ce acte se depun la dosarul pentru stimulent, avand in vedere ca se cere ceva de la angajator. deci in cazul meu de la jobul nou sau de la cel vechi?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salma2005 spune:

va rog tare mult, sa- mi dati un sfat, cum trebuie sa procedez. chiar nu a fost nimeni in situati de a-si schimba job-ul dupa cic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pentru a-ti da demisia trebuie sa te intorci la serviciul actual unde ai contract. De acolo incolo te poti angaja in alta parte daca zici ca ai alta oferta. Stimulentul il primesti in conformitate cu jobul activ la care mergi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

ma scuzi salma ca ma bag peste subiectul tau...

deci trebuie sa te intorci la vechiul servici sa stai cele 15 zile de preaviz...si apoi te poti duce la noul servici.... am inteles bine...? ma intereseaza si pe mine subiectul.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salma2005 spune:

ninocikapm-am interesat la noul angajator si nu trebuie sa lucrez 15 zile la noul angajator; ar fi absurd, mai mult as incurca pe-acolo. Nu, trebuie sa merg sa-l informez ca imi reiau activitatea, dar nu la firma lui ci in alta parte, iar el trebuie sa-mi furnizeze 3 documente:
a) decizie de incetare a suspendarii contractului de munca (pentru ca pe perioada concediului de maternitate, contractul de munca a fost suspendat)
b) decizie de inchidere a contractului de munca
c) adeverinta privind numarul de zile de: concediu de maternitate, concediu medical, concediu pre/post natal, sau alte concedii pe care le-am avutin ultimul an , sau daca lucrezi de mai putin de un an, de cand te-a angajat.

Acum, a) si b) trebuie pentru dosarul de acordare a stimulentului
b) si c) trebuie noului angajator.

Sper ca am fost destul de concisa.
Daca mai afli amannte, te rog sa-mi spui si mie.
Ceea ce eu nu stiu sigur, este daca pot sa-mi dau demisia din concediu, sau trebuie incheiat contractul de comnun acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Nu stiu daca mai e de actualitate, dar eu am fost in aceeasi situatie.Mai aveam aprox. 2 luni pana se termina concediul de maternitate si mi-am gasit de lucru in alta parte.Mi-am incheiat contractul de munca cu vechiul angajator cu "intelegerea partilor"(si n-a trebuit sa mai stau 15 zile la ei, ca doar nu-mi dadeam demisia...)

Mergi la inceput