PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
geliza spune:
Save, atentie la biscuiti..contin gluten si nu e recomandat cel putin pana la 6 luni...poate da alergii
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
miti Craciun fericit si tie si un an nou plin de bucurii si sanatate...si sa ai o calatorie placuta si o vacanta cat mai placuta
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
lucians spune:
Oana,Stefania,Save si Andra,multisi pt comorile voastre.
N-am facut nimic deosebit pt ca pitica mea sa renunte la sg masa de noapte.Inainte papa exclusiv san,iar acum de-o sapt ii dau si 120 formula,seara la culcare.Poate e consistent laptele si de aceea nu mai simte nevoie de papa pana dimineata.
Miki,de senzatie poza cu mosu'
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmulete
mikiion spune:
aici sunt restul pozeloraici
mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
dariana spune:
Miti, sarbatori fericite si voua si cele mai bune urari pt anul care vine!
Save, eu stiam ca se incepe cu cerealele doar la copilashii care sunt mai putin dezvoltati decat normal, deci care nu se incadreaza in grafice, noi avem 6575 si ne incadram, asa ca nu o sa-i dau inca cereale, mai ales ca am inteles ca umfla, eu as vrea sa incep cu suc de morcov, de mar mi-e frica sa nu-l baloneze ca si asa noua nu ne-au trecut nici acum colicii, inca ne luptam cu ei.Nu stiu cu ce am putea sa incepem care sa aiba si gust bun sa accepte bb, dar sa nici nu baloneze, poate ne zic fetele care sunt veterane in ale diversificarii ca eu abia acum am inceput sa ma documentez.
Si mai e ceva, mancarea solida eu stiam ca se da cand bb poate sa stea bine in fundulet, poate ma insel, dar parca asa am citit.
Dariana si Darius (30.07.2006)
monicutza_bb spune:
Miki dulce foc banditzelul tau si ce cumintel a stat el la pozat.
Miti drum bun, calatorie usoara cu Alexu si sa gasesti casa ca "acasa"
Monica 5+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by dariana
eu stiam ca se incepe cu cerealele doar la copilashii care sunt mai putin dezvoltati decat normal, deci care nu se incadreaza in grafice
Noi suntem putin peste medie ca greutate dar tot cu cereale am inceput. Sunt cel mai bine tolerate de stomacel, nu au gust (decat de laptele cu care sunt pregatite) si nu ii dau toata ziua sa il umfle. Dar fiecare mama face cum crede si cum simte ca e mai bine pt bb-ul ei.
Sorry dar cu sucul nu te pot ajuta, pt ca noi papam piureut din legume fierte sau coapte.
Monica 5+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Medeea76 spune:
Monica, eu nu te-am felicitat, dar o fac acum!!! Bravo, si noi ne dorim cat mai repede al doilea bebelus. Lasa, ca trec repede starile astea, ai uitat?
Mia fetelor, ce ma sfatuiti cu bebe a mea? Adica e foarte bine dezvoltata, desi s-a nascut la 37 de saptamani, acum, la 4 luni si doua saptamani, are 7.200 kg. Problema e ca nu mananca!!! Nici nu stiu de unde se ingrasa. Noi suntem pe formula de la doua luni, dar nu bea decat in jur de 500-600 ml pe zi. In afara de asta mananca un pic de piure de fructe din borcanel (maxim o treime de borcanel). Mai bea si cate putin ceai, apa sau suc de fructe, dar putin. Nu imi fac probleme ca nu mananca destul, ca doar nu e slaba, dar ce ne facem, ca din cate stiu eu, trebuie sa bea 100 ml de lichid/kg de corp intr-o zi, iar noi nu reusim, cu tot laptele, sucul, apa si ceaiul baute. Oare e grav?
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
oona spune:
Fetelor,va pup,abia acum am citit tot din urma..
Tweety,in legatura cu manutele si piciorusele transpirate,mie mi-a zis dr. sa ii dau calciu..cate 5 ml pe zi,timp de 10 zile pe luna..mi-a zis si ca e bine in lunile de iarna sa se dea calciu..10 zile pe luna sau la 2 luni
Cu toate ca postez rar si vb cu putine fete(mai mult cu cele care vorbesc la randul lor cu mine sau imi raspund,de ce sa nu recunosc)deja va cunosc foarte bine pe toate si imi sunteti familiare si ma bucur pentru piersicutele mancacioase care deja cunosc alimente noi,ptr. cele care se pregatesc sa aiba dintisori,care se rostogolesc si gangure!felicitari mamicilor,sunteti minunate si aveti copii minunati!
Mariuca mea a facut pe 28 nov.3 luni,ocazie cu care am fost la control..am o fetita tare dolofana!6.700kg si 61 cm..sunt tare mandra de ea si e tare cuminte..
Noi stam in cartierul Titan si daca se plimba vreo mamica prin zona m-as bucura tare!Bulinuta stiu ca si tu esti in zona dar mi-e cam greu sa vin la intrarea principala a parcului(eu stau mai aproape de statia de metrou titan)dar daca vrei sa ne intalnim o sa vin ca acum stiu unde..si oricine mai sta in zona,m-as bucura sa ne plimbam impreuna..
va pupicesc pe toate si sa aveti un weekend cat mai placut,linistit si plin de surprize placute(bebelusii nostri nefac permanent surprize).
Lushk spune:
Buna, mamici de piersicutze ... Va urmaresc de cateva luni inca de cand eram insarcinata cu piersicutza mea...sunteti...Abia acum m-am hotarat sa ma bag si eu in seama...Piersicutza mea este nascuta pe 11 august 2006 si se numeste Mihai...E dolofanel, guraliv si super super activ.
Multi si o sa va mai stresez
Lushk