PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Muuh spune:
Bestutza bine ati revenit!! Ma bucur ca iti place catelul si imi pare rau pentru al tau.
lucians a da la trei patru ore nu stiu nici eu cum l-as imbraca. Dar ce faci tu in perioada asta? Ca eu dupa doua ore fac cuie rau de tot si nici nu pot sa merg continuu. Esti o eroina pe bune.
larissa mai gasesti haine dragutze de fetitze la Zara de copii au acolo si niste ghete imblanite pe roz si rosu sau aveau cam acum o luna.
Miruna + Alexei
Poze
Tweety7 spune:
Salutari voioase, mamicutzelor!
Sunt happy!!!!! Tocmai am descoperit ca am mai slabit 2kg. Adica am ramas cu 60 din 83. Inca 6kg si sunt ca noua.
Mada de-abia astept sa te vad tunsa!
Bestutza bine ai revenit!
forumistele
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara
andreea25 spune:
pupici la mamici si piersicute!
save multumim de urari
lucians ptr Daria ce mumoasa e cum doarme ea cu MM.
medeea,mamaluidavid felicitari ptr nr 2 de dintzisor
larissa era destul de liniste pe acolo cu 8 bebelusi.are fiita niste ochii... in ce statea Alessia ??
fetelor si eu stau la 2 statii de obor si sunt de acord cu au lucrusoare ff dragute ptr bb e imposibil sa nu gasesti ceva pe la tarabe si sunt exact ca cele din magazin si acceptabile ca pret.nici noi nu stam mai mult de 2 ore afara mi se pare rezonabil si o imbrac cu dres mai grosut,pantalonasi la fel captusiti adika mai grosuti si sus body cu maneca lunga si un puloverasi+ geaca asta dc nu o bag in combinezon .o sa pun si eu niste poze cu ea afara.aaa si evident cu caciulita
mereu uit sa i transmit lui Miti Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii!
tweety felicitari ptr cele - 2 kg!bravo tie !
mada_mxm sa ne pui poze sa te vedem mumoasa!
m am cam lungit dar chiar vreau sa va intreb ceva ca tot suntem la capitolul diversificare(eu inca la documentare) spuneti mi si mie mamicilor dc de ex incep cu supa de legume treptat adika 1 zi 2 lingurite piure ff fin din o leguma dupa 4 zile mai adaug o leguma si binenteles crescand si nr linguritelor ...asa asta am priceput.spuneti mi cand se inlocuieste total masa de lapte?cat ar dura ?in decurs de o luna asa aprox?si inca ceva se incepe cu alt aliment dupa ce se inlocuieste o masa?adika dupa ce la masa de pranz va manca manca numai supa pasata de legume sa i introduc si suculet la masa de 10 pana o inlocuiesc si pe aia? zic bine? stiu v am zapacit dar luminati ma si pe mine plzzz
gata pupiciandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
MissJJ spune:
Tweety felicitari!!!
Eu din 83 am ajuns la 67. Mai am mult pana la target, tot cam ca tine vreau si eu sa fiu cam pe la 54-55 maxim 57 ca am 1,66 si mai mult de 57 si ma cam rostogolesc.
Am zis ca am sa bag trei luni asa intense de gym si sper sa reusesc. Oricum maine seara merg la un club nou deschis aici se cheama Curves si e numai tp femei sa vad ce vrajeala vor sa imi mai vanda. Si tyre sa sun si la noi aici la leisure centre sa intreb cat e un abonament ca au niste programe faine seara Bum, legs and tummy si Aquafit si astea doua m-ar interesa.
Ok va pup tre sa fug pana la niste cump. Mai intru cand ma intorc. Pupici la toata lumea.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
andreea25 spune:
emiliapop ,letitzia La multi ani!!!! sa fiti sanatoase, sa va bucurati de cei dragi!andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
Tweety7 spune:
Letitzia
Emilia
Marc Adrian al lui Mikiion
Maya Alexandra a lui Pumpkin
David Andrei al lui Cosmmyr
Maria Ioana a lui July25
Ariana-Irina a lui Andreea25
Timeea Elena a lui Ramoon
Vladut al lui ionelalit
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Tweety7 spune:
Andreea, Mada multumesc pentru felicitari.
Daca aveti doua minute s-o auziti pe Clara vorbind, uitati-va www.dropshots.com/day.php?userid=187626&cdate=20061204&ctime=034422" target="_blank">aici. Zic s-o auziti si nu s-o vedeti, fiindca e foarte intunecat filmuletul. Sper sa fac unul mai luminat cat de curand. Si mai am o rugaminte. Mai postati si voi filmulete cu razaciosii, zambiciosii si gangurosii vostri ca tare mi-s dragi.
larissa_79 spune:
Andra, felicitari..e o adevarata performanta....eu am ajuns abia la 61,2 de la 73 cu cat am ramas dupa sarcina. E adevarat ca eu si mananc de multe ori aiurea...ca de ex ieri tort si alte bunatati...targetul meu e sa ajung la 59,9 inainte de Craciun. Oricum bravo inca o data! Esti tare!
mada_mxm, bravo si tie...nu mai ai mult!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
andreea25 spune:
tweety ce cumintica e clara si cum iti raspunde ari a mea tipa nu vb si ea asa ...ca toti copii
uitati ce gingii avem ranzacioasa. andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
ariana.
larissa_79 spune:
andreea25, cand era galagie mare..nu prea filmam oricum cateva mina a fost haos...urlau toti...erau obositi...oricum a fost tare haios....si m-am amuzat. Pentru mine a fost insa f obositor ca am stat cu Alexia atata timp in brate,...plus ca i se mai facea dor de tzatzi...scaunelul in care e Alexia e al sarbatoritei...f misto de stat bebe in fundulet..dar nu e luat din RO. Are si Alexia combinezon...dar e jale cand o imbrac cu el..afara sta...dar in masina nu sta neam in el...asa ca am cam renuntat la el. Daca gasesc un bebelus fara haina de iarna l-as da. O sa intreb la mine la biserica.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)