Ce cumperi in Ro cu 100 de $?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Nu voiam sa le trimit de o chifla si-o acadea, dar nici de o masina de curse ( ca si cum asta ar fi posibil..)

I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
[/quote]

Daca este vorba de ai tai, vor aprecia si daca le trimiti 10 dolari, dar intr-adevar nu se merita sa trimiti pachet, in Ro gasesti de toate, si poate s-ar bucura mai mult,pentru ca acesti bani poate le vor fi de folos in alte scopuri in afara de mancare, haine, etc, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

multumesc ptr ideile voastre.
De fiecare data ii pun sa promita solemn ca isi vor lua cadouri, ceva ce isi doresc, ca daca vor pentru alte destinatii trimitem din fonduri speciale...
Un vames, zici? Am sa retin ptr cand vin acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

100$?-2400000LEI?JUMATATE din salariul sotului meu..daca mi-ai trimite mie cadou s-ar duce pe ce se duce de obicei:Pampers:500,lapte-440{2cutii},cereale-100,iaurturi-100,fructe-200,grady-1500000...si..ops!am depasit!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu cred ca-i mai fain pt. ei sa primeasca ceva cadou decit bani.
avem si noi prieteni pe-afara si daca mi-ar trimite bani nu mi-ar placea deloc, in schimb cind primesc ceva-orice pt. mine sau cupil ma bucur mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Unele lucruri sunt mult mai ieftine in Romania, chiar daca nu neaparat se preteaza ca si cadou si nu neaparat valoreaza spre $100.
Primele exemple care imi vin in minte sunt painea si casele. MULT mai ieftine si MULT mai de calitate. Iar la aceeasi calitate... INCREDIBIL mai ieftine (cam de 10 ori?)

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

quote:
Originally posted by buli

eu cred ca-i mai fain pt. ei sa primeasca ceva cadou decit bani.
avem si noi prieteni pe-afara si daca mi-ar trimite bani nu mi-ar placea deloc, in schimb cind primesc ceva-orice pt. mine sau cupil ma bucur mult de tot

Anul asta i-am intrebat ce prefera. Mi-au zis ca mai bine bani (poate nu le plac cadourile de pana acum hi-hi). Cu familia sotului treaba e sfanta: trimitem cadouri! (intr-un an am trimis in doua randuri si cadouri si bani, pentru ca ne-au zis de la obraz ca ei vor cadouri...in fine!) Numai ca pana in Polonia ma costa pachetul dooj de dolari, iar pana in Romania 75...asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Daca suma e de cadou si nu sunt alte obligatii, eu zic ca e binevenita.
Cred ca depinde mult de persoana ce si-ar putea cumpara.
Eu imi amintesc ca am primit o data tot 100 de dolari cadou, si mi-am cumparat o poseta de piele pe care o ochisem dar nu as fi dat atunci in acea perioada suma asta pe ea, asa ca a fost o bucurie oricum.
Cred ca persoana respectiva isi poate lua oricum ceva dragut de sarbatori de suma asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

probabil o sa mai puna ei ceva la suma asta si o sa-si plateasca intretinerea pe decembrie Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ymcar

Unele lucruri sunt mult mai ieftine in Romania, chiar daca nu neaparat se preteaza ca si cadou si nu neaparat valoreaza spre $100.
Primele exemple care imi vin in minte sunt painea si casele. MULT mai ieftine si MULT mai de calitate. Iar la aceeasi calitate... INCREDIBIL mai ieftine (cam de 10 ori?)

My life stinks

CASELE?
Cred ca sint dublu fata de aici...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Crezi ca se incadreaza in subiect? Cred ca locuintele sunt exgerat de scumpe,sau s-au scumpit exagerat in ultimii 3 ani.Daca acum 3 ani puteai sa-ti cumperi un ap sau casa,acum cred ca poti doar sa visezi.Ca or fi construite altfel decat in America,nu ma bag ,dar sunt scumpe rau.

Mergi la inceput