Prima de Craciun?

Prima de Craciun? | Autor: annaa

Link direct la acest mesaj

Buna
In prezent sunt in ingrijire copil pana la 2ani, si la firma la care am lucrat in baza cartificatului de nastere se acorda in fiecare an de Craciun o prima (deloc de negrijat) pentru fiecare copil in parte.

Avand contractul de munca suspendat am drepul la prima pentru copilul meu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In mod normal nu

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

si eu sunt tot in CIC, dar cadourile pentru copii se dau ( m-au intrebat ce vreau sa-mi cumpere, nu este o suma colosala, dar am "comandat" o jucarie pe care eu n-as fi dat atatia bani ). Cred ca depinde de politica firmei.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Corect... depinde strict de politica firmei... daca vrea... in general nu se dau in vant sa dea. In general vorbesc.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Obiecte (jucarii, dulciuri) - da, daca firma vrea. Bani nu (sau cel putin nu legal, dar sunt tehnici), pentru ca nu poti aparea pe stat avand contractul suspendat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Eu anul trecut in CIC fiind am primit cadourile de Craciun pentru copii,dar bani nu.De 8 martie am primiteu un cadou(btichete cadou) si de 1 iunie au primit copii.Asa scrie asa fac cei cei la firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

eu, anul trecut de craciun abia nascusem. au uitat complet de mine (nici cadou pt mine sau copil, nici nimic) nici macar prima care se acorda de catre sindicat pentru nastere. anul acesta cred ca nici atat.

Mergi la inceput