Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 28
X-ray spune:
oana exact asa eram eu acum o saptamana fix...cine a zis de martea cu ceasurile rele....
ideea e in felul urmator stai in pat cum a zis nikole.eu si cu ea deja suntem veterane.linisteste-te,bb lupta in continuare.eu duminica dupa o noapte in care nu am putut sa dorm de dureri si cand am vazut ca scurgerea mea era parca mai abundenta am fost la dr.
si surpriza,samburelul meu crescuse de la 14 mm la 26 intr-o saptamana de scurgei si dureri...(defapt era sacul gestational
)el era bine,zona de decolare mica ,dar de fiecare organism reactioneaza la sarcina diferit
...dar,ar trebui sa te vad un medic macar maine.dr tau ce tratament ti-a dat?
nikole eu nu ma mai imbrac niciodata in maro urasc culoarea asta!tot maro vad si eu....
alina
6+
nikole spune:
OANA, NU SE VA INTAMPLA NIMIK, STAI CALMA IN PAT.
ce faci la calculator?tre sa stai culcata(dr. meu zice ca e f imp sa stai culc. chiar cu o perna sub fund) nu in sezut.
Panica, stresul, iti fac foarte rau,tre sa te calmezi sa inceteze sangerarea.
Ai dureri?
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
oanabbb spune:
ALINA ..Eu iau doar utro...dar cred ca am sa.mi fac si io miane gravibion...eu am fost azi la dr,si nu se vede decat sacul...sarcina e mai mica decat la carte ca eu am ovulatia fff tarziu...dar a crescut si la mine..
NIKOLE...da sa traiti...stau in pat...da stau cu lap.top.ul pe piciore...si nu am nici un fel de dureri...
cred ca si de la oboseala am sangerat io ca am plecat noaptea la dr la buc...si m.am intors azi,am mers non stop...
oana
6+
rocsanik spune:
buna seara tuturor!
si eu sper sa pot fi o mamica de iulie august UM 23.10.2006 - DPN 30.07.2006 inca nu mi-am facut testul de sarcina pt ca mie frica
incercam de aproape un an si pana acum am avut 3 sarcini pierdute
fara un raspuns concret al doctorului ca poate o fi colu ca poate una ca poate alta nik concret
sper ca de data asta sa fie cu noroc 
asta bineinteles daca ma primiti printre voi
multi
si o seara cat mai buna 
X-ray spune:
asa am patit si eu oana am stat seara la coada la dr. 3 ore(mi-a fost jena sa-l sun,si ce a facut cu mine....acum ma duc direct la spital)si a doua zi surpriza maro....
hai ca trece,asa ca doamnele mele cu scurgeri in pat cu noi!eu acolo ma duc.
alina
6+
oanabbb spune:
iubitele va las sa stati cuminti in pat...
sigur cand ne va vedea mosu ce cumincioare suntem ne va face cadou un bb sanatos!ca nu vrem nimic mai mai mult decat asta!
oana
6+
X-ray spune:
uite un mesaj micut....ultimul!
eu le-am intrebat si pe fetele care au fost mamici de iulie-august 2006 daca a fost totul ok cu petele si durerile,o mamica chiar mi-a raspuns ca sub trat. cu gravibinon si utrogestan are si ea un ingeras....
speranta moare ultima!
alina
6+
simo_al_jaafari spune:
Ghinetz eu am citit ca daca ai lucrat 2 saptamani din luna se considera luna intreaga ca si cotizatie, iar O DATA se accepta si sa fie mai putin de 2 saptamani , adica chiar si cateva zile din luna...
lorenaoo1chiar nu face nimeni in tot Iasul asta TOATE analizele? ce vor, sa ne intepe de 1000 de ori?????
pupici
PRIVILEGE
4+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
Anya20 spune:
Curaj fetelor cu problemute. O sa fie bine. Doar ne tinem strans de mana, nu?
Jadi, iaca si eu pe-aici. Ce dragutz ca m-ai chemat la apel. Am avut o zi incarcata azi, caci am fost la dr si a trebuit sa las copilul la o vecina.Apoi am profitat sa merg la cumparaturi. Cand am luat-o acasa a trebuit s-o culc si tot asa.
Bb este bine, a crescut, este chiar mai mare cu 2 zile decat varsta gestationala dupa UM, ceea ce e f bine. Are 3,23cm, deja se misca (mai e pana sa simt si eu asta), se vad mugurii manutelor si picioruselor.
Se pare ca stau un pic mai bine cu greturie, sau poate m-am emotionat eu azi si m-am luat cu altele, ca nu m-au deranjat chiar asa.
Nu mai stiu cine intreba mai sus daca e rau ca nu vomita. E minunat as putea spune. Si nu s-a descoperit inca nici o corelatie intre starile mamei in primele luni si sexul copilului. Sunt doar povesti, ca si cele cu forma burticii, sarea pusa in cap, petele de pe fata, surplusul de greutate al mamei si altele, la fel de comice
.
Despre analize am mai scris in primul capitol. Eu nu stiu sigur care sunt gratuite sau nu, ca mi le-am facut cu interventii si pile pe gratis
. Dar lista de mai sus mi se pare completa si utila. mai sunt analize care se indica numai in anumite cazuri, in functie de cursul si de problemele fiecarei sarcini.
Hai ca m-am aberat destul. Sa fiti sanatose cu toatele si nu uitati ca cine a intrat in hora trebuie sa joace, nu sa iasa.
Alina
9+, mamica d-rei Anya (1 an)