Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

As vrea sa urez si eu la multi ani cu un pic intarziere celor care poarta numele de Andrei, sa fitzi sanatosi puiutzi mici.

La multi ani Teodora, Rares si Florin Alexandru.

Doroti tzinem pumii sa fie bine cu Nati. Va fi bine sunt sigura.

Mikiion am vazut poza. E super misto. Piticul vostru e un dulce iti vine sa-l papi.

La multi ani Areleena. Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta.

Papadie bine ai revenit.

Felicitari puiutilor cu dintisori.

Lacri ne bucuram ca Alec sta in funduletz.

Revin

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ca sa ne faca si noua o bucurie, Marc s-a intors de pe burta pe spate. Cam tarziu daca comparam cu livada, dar cum e prematur el face totul un pic mai tarziu( cam o luna).

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Neata livada!!
Pai mai eu de cirese proaspete in decembrie zau ca nu prea am auzit..!!

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

La multi ani cireselului Matei pentru prima jumatate de anisor!!sa cresti mare puiut!!
Arleena La Multi ani!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!

Ama ne bagi in spital cu retetele tale.. uff piei ispita.,.ba nu mai stai..

Doroti draga de tine, cum ai avut tu timp sa mai si treci progrese de ciresele !!Multumim frumos!! Uite un si inca unul si inca unul de la noi pentru tine si Natalita. Multa sanatate sa revii curand cu vesti bune despre voi!!

DianaR merci de rapunsul cu iaurtel. Pai la capitolul vitamine lucrurile stau cam asa: pediatra din Buffalo ne recomandase de pe la 2 luni dar dat fiind ca Sofia se de la ele era ceva mai indulgenta si ne lasa sa le dam asa.. din cand in cand; tipa de aici e alta plamadeala asa ca ne-a taiat-o scurt ca trebuie sa i le dam si cu asta basta. Si daca are probleme cu scaunele sa ii dam prune si gata.Ca sa ii cumpar apa cu flor daca nu pot plati sa se faca o analiza a apei unde stam noi..sa vedem daca nu are flor suficient. Nu prea imi place tipa si nu numai din cauza asta, prea face totul pe fuga si nu sta sa explice ( cealalta ne-a povestit la fiecare vaccin care sunt riscurile si care sunt beneficiile, ca se recomanda vitamina D supliment de teama sa nu faca rahitism.. - riscuri mari sunt pentru bebeii asiatici si cei afro-americani care asimileaza mai greu vit D, in fine era mai placuta si sincer chiar nu imi era jena sa o intreb ceva ). In plus cand i-am zis ca noi nu vrem vaccinul antigripal pentru Sofia mai ca nu ne-a dat afara.. Asa ca o sa incep sa ii dau si vedem pe unde scoatem .. camasa!!

Miki felicitari pentru rostogolici!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Fug la nani-nani ca mi s-a trezit gogosica, revin mai pe seara..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Dorotti, multumesc ca ai facut completarile la listuta, ar mai un mama spus de Timeea la 6 luni si 11 zile si daca nu sunt prea indrazneata. o faci pe Timi rosie la rostogol?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

O fac numaidecit.Eu nam mai reusit eri sa ma uit ceam facut, si vad ca am facut... da azi deamu vazusem caTimeea e albastra, sorry, o fac rosi asa cum se cuvine.

P.S. Eu probleme cu inima am demult, e eriditar, si precis asta ma doare, doar ca inainte ma mai lua valeriana, acum asta e apa de ploaie, da parca nu vreau ceva mai puternic.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani fetelor de ziua tuturor romanilor! Sa traim bine!

Vavitzu, cu placere.

Cami, si eu i-am dat vitamine vreo luna si ceva zilnic Timeei in speranta ca v-a manca mai bine si va lua in greutate dar cum a luat la fel de dezastros in timpul curei am lasat-o balta. Merci de raspuns!

Miki, ioi super poza. Am mai vazut acum 2 ani la o tipa din SUA la copilasii de varsta lui fiu-miu. Numa ca era imbracat in ingeras...

La multi ani Matei ptr. prina jumatate de anisor!

Arleena, La multi ani! De asta nu dormea Alec aseara, vroia sa-ti spuna LMA la miezul noptii!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Lacra si Ama multumim pt urari!!!
Am luat mingiuta magica din Cora si am fost asa de fericita ca am gasit-o dar.... am vazut pozele voastre si....NU E MIGIUTA CARE TREBUIE!!!Si pe ea scrie minge magica dar nu e ca a voastra!!!Si tocmai vroiam sa va zic ca am dat 72RON pe ea!!!Am niste nervi de nu mai pot!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Danuta, pai o aratat fetele cas 2, si o atras atentia.Te inteleg, da poate o duci inapoi si o schimbi?Nu se poate?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!!!

Uram si noi cu putina intarziere La Multi Ani!!! cireselor noastre : Rares, Teodora, si Florin Alexandru.

Doroty - sunt alaturi de tine si astept sa citesc aici cele mai bune vesti despre Gugutza ta. Da dea D-zeu sa fie totul bine.

Valy - eu sunt galateanca si am cumparat mingea magica din Metro de la Galati. Tot galateanca mai este si Alia ( Cypocs ) si din cate imi aduc eu aminte mai sunt cateva fete, dar au scris mai rarut in ultima vreme.

Mikiion
- wow superba fotografia...nu mai spun de bb. Ai castiga orice concurs cu ea. Daca mai ai suntem amatori sa le vedem si pe celelalte.

Si noi avem o problema care inca nu stiu daca-i grava sau nu. Ieri inainte sa plecam spre vaccin, am observat pe limbuta ei niste pete mici albe. I le-am aratat pediatrului, a consultat-o si m-am ingrozit cand am vazut pe monitor cum aratau asa marite, insa omul mi-a spus ca nu exista inca infectie si nu-mi poate da nici un tratament, ca este posibil sa fie ceva temporar, mai ales ca papa bine si n-o incomodeaza. Astazi insa abserv ca s-au extins si pe gingie cateva si iar am intrat in panica. Daca pana maine nu vad vreo ameliorare trebuie sa ma duc iarasi la el. Si acum intrebare??? A mai patit cineva asa? Ati mai auzit de asa ceva?

Astazi am primit cadou un premergator si in ciuda faptului ca eu nu sunt de acord cu el, n-am rezistat sa n-o pun putin. Insa s-a pus pe un plans cand s-a vazut in el...Insa ii place mult parte cu jucarii de la el, pe care i-am detatasat-o si acum se joaca frumos cu ea in pat.

Vreau sa spun ca de la o vreme mi se intampla sa fac numai lucruri cu care nu sunt de acord:eram total impotriva operatiei de cezariana si am facut-o, sunt impotriva premergatorului si detin unul, nu sunt de acord cu borcanelele si papam numai din astea si lista e mai lunga...

Adib - bine ai revenit din concediu. Am vazut pozele cu printesita ta, dar n-am inteles unde v-ati petrecut vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Arleena - sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri.

Mergi la inceput