Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
kriss79 spune:
Ramo, mersi frumos!! urmeaza sa mai fac un test si o analiza de sange..si dupa aia ma declar![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
anangel_lexi spune:
Woow, nah ca nu eram la curent cu ultimele noutati! Kriss, inca nu-ti urez nimic, astept sa ne spui tu. Da' tin pumnii sa fie cu ochisori!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
kriss79 spune:
Da, se pare ca e adevarat! Sunt gravi in aproape 5 sapt!am mai facut ieri un test barza si tot f.pozitiv! zilele astea ma duc la medic sa vad ce zice..
va pup!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
4+Cristina
olguttza spune:
Cristina, sa fie intr-un ceas bun!!! Sarcina usoara si-un bebe sanatos tun!!! 
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Darria spune:
Ma bucur pt. tine Cristina, esti mamica ![]()
Dumnezeu sa va protejeze. Sarcina usoara si sa fiti sanatosi.
Felicitari
Ai preferinte? Sau nu conteaza? sanatos sa fie.
kriss79 spune:
Olgutzza, Darria multumesc!
Sa fie sanatos, asta conteaza!nu am pref., dar imi doresc sa am 2 copii , baiat si fata, bineinteles!![]()
5+Cristina
m_monique spune:
nu am mai intrat de mult pe aici, si vad ca e plin de vesti bune. gravidutelor sa aveti parte de sarcini usoare si copii sanatosi.
noi am facut 2 luni. andrei are 6.7 kg si 60.5 cm. e un mare mancacios. e adevarat ca si eu sunt laptareasa sefa. am si zile in care parca imi scade laptele, dar beau ceai la greu si vad ca imi revin.
inca nu l-am botezat. vom face botezul la pasti.
pana acum a avut de 2 ori picioarele in ghips. el s-a nascut cu metatarsus varus. in post nu prea vreau eu sa-l botez.
Andrei (16.12.2006)
poze
olguttza spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Olgutzza, Darria multumesc!
Sa fie sanatos, asta conteaza!nu am pref., dar imi doresc sa am 2 copii , baiat si fata, bineinteles!
si noi tot 2 vrem...da ordinea o sa fie invers (speram!
Monica, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!! piciorusele i se vor indrepta!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
anangel_lexi spune:
Kriss, felicitari!!!
Sarcina usoara si bebe sanatos tun!
Monique
, baietelul tau are la 2 luni mai mult decat fii-mea la 5! Pai Maria abia are 6,4 kg. E drept ca e putin mai lunguta, are 65 cm, dar e normal, doar are 5 luni si aproape 1 sapt. Felicitari pt. fecioras grasut!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Alinus25 spune:
Buna dragelor!
Am aparut si eu...
, adevaru' este ca nu prea am timp sa intru pe forum si nici loc la PC, din pricina sotzului
, care nu se desprinde de el deloc.
Va multumesc tuturor pentru felicitari
. Noi crestem incetisor, ne chinuim cu alaptatul ca fetita adoarme la san si mi-e frica ca deja si-a facut un obicei din asta, avem si colici...deci mai toate problemele cu care se confrunta aproape orice mama.
Nusha multumesc mult pentru interes...esti o dulce

. Tu cum esti, cum te simti?
Kriss, Ramonella felicitari pt. bebe. Sa aveti parte de o sarcina usoara!

. Ma bucur tare mult pentru voi!
Celelalte gravidutze Roxygeo, Alyna, Olgutza, cum va simtiti? Mai puteti?![]()
Alexandra, Ioana, ce fac bbii vostri, sunt cuminti? De abia astept sa creasca si Riana sa ma pot juca cu ea. Ai vostri sunt deja maricei si tare dragalasi.
Aka ce-ti face fetita? Alaptezi?
Sper ca n-am uitat pe nimeni, va pup 
Am pus poze cu Riana pentru cele care doresc sa o vada (nusha
)
http://new.photos.yahoo.com/budaualina/album/576460762391265208
Nunta noastra