Miresele anului 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olguttza, ma bucur ca te simti bine si ca sarcina merge asa cum trebuie. Sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos si viguros!

Pupici miresici!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva cu adevarat, e inima adevaratei prietenii!
Ingerii asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete, dragele mele PRIETENE!
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!!!

Daruri multe in ajun,
Pune Biby in scufita,
Sa le-aduca Mos Craciun
Sau sa fie...Craciunita?

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Biby, multumim pentru urari!
Va doresc sa aveti un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca Noul An numai bucurii, sanatate si celor care isi doresc..un!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am intrat si eu sa va urez un Craciun plin de iubire alaturi de cei dragi.
CRACIUN FERICIT!!!!

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Bine ai venit pe lume Maria Cristina (aka) !!!!Sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba noroc in viata!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Felicitari din suflet pentru monica si leyla, pupati bebelusi dragi si scumpi!

lexi, sa traiasca ingerasul frumos!

CRACIUN FERICIT FETELOR, NUMAI BUCURII SI O SEARA CAT MAI PLACUTA ALATURI DE CEI DRAGI!

mami, tati si balenica Elena

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

SARBATORI FERICITE TUTUROR ALATURI DE CEI DRAGI SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI SI IMPLINIRI!!!

MULTA SANATATE BEBICILOR SI MAMICILOR!!!

ce faceti in noaptea dintre ani fetelor?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sarbatori fericite tuturor, un an nou bun , plin de impliniri, fericire si sanatate.La Multi Ani!
Va pup pe toate.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani
Eu am nascut pe 20 decemrie o fetita, Maria Cristina. Avem 3.100 kg si 50 cm. Am nascut relativ usor, m-am internat la 12.30 iar la 16.25 am nascut. Bineinteles cu ajutorul doctoritei careia o sa-i multumesc toata viata. Am stat 2 zile in spital si apoi repede acasa. Acum sunt foarte bine, mancam la 2 ore. In primele nopti nu prea a dormit. Dar cu cat trece timpul incepe sa se prelungeasca somicul de noaptea. Doar eu am ramas cu o anemie foarte mare si trebuie sa iau fier vreo 2 luni. In rest visam frumos si zambim iar mami si tati sunt topiti dupa fetita.

Monica de Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Dragele mele, va pup pe toate si va urez un An Nou cu sanatate, multe bucurii, sa va bucurati de bebei!
La multi ani!

Mergi la inceput