Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147
Raspunsuri - Pagina 28
turturica spune:
avalon, he he, ce bine-ar fi, dar incerc sa nu-mi fac sperante prea mari. Ma bucur ca vin in curind acasa si ii vad pe ai mei, mi-e tare dor de ei
Deci sa-nteleg ca incepe si la tine alta numaratoare luna asta, ce ma bucur ca esti optimista
bubuleana, eu ovulasem si habar n-aveam, noroc c-am fost la doctor pentru analize si-mi vazu ditamai ovulul. Dar semne de ovulatie n-am avut de nici un fel, nu tu intepaturi, nu tu mucus, nimic. Asa ca testele astea nu-s mereu sigure.
bubuleana spune:
chiar asa unde este tiza mea, bubulina???!!!
stie cineva ceva de ea?? sper ca e bine...
bubuleana
felicia_ spune:
Bubu, despre Bubulina, stiu ca a anuntat ca face o pauza... a parasit si tara, o fi ocupata la noul loc de munca...
Monica, !
scamiy spune:
Buna fetelor !
Sunt noua printre voi si as fi bucuroasa daca m-ati primi si pe mine sa particip la discutiile voastre.
Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
ancadragoman spune:
Bine ai venit printre noi.
Vezi ca ti-am raspuns la sub decshis de tine.
Pupici
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
scamiy spune:
Multumesc pt. primire si ca sa ma cunoasteti mai bine am sa va spun cateva amanunte despre mine. Am 36 ani, casatorita de 6 ani, de 2 ani am incercat sa raman insarcinata, am reusit cam prin 29 august 2006, iar in 16 octombrie s-a constatat ca aveam sarcina oprita in evolutie la 7 sapt. A fost atat de crunt pt. ca urma ziua mea de nastere in 29 oct. si crezusenm ca este darul de la Dumnezeu de ziua mea. Nu trebuie sa va mai spun ca a fost cea mai cumpliza zi de nastere. Oricum sunt o fire optimista si luptatoare, n-am de gand sa ma dau batuta, dar uite ca mai am si zile cum este cea de astazi in care parca mi-i s-au inecat corabiile. Am sa incerc sa-mi revin pt. ca astazi sunt in ziua 9 si trebuie sa prestam, asa ca.........imi cer scuze, dar am nevoie de incurajarile voastre.
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie
PS. multumesc anca pt. primire
oana_r spune:
scamiy,bine ai venit si sper sa nu stai mult.
spor la prestat , cu rezultat II
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
bubuleana spune:
m-am intors si eu acum de la dr, iata rezulat ecografie:
azi sunt Z21
UTER - AVF, dim: 4.8/8.9 cm, ecostructura omogena
ENDOMETRU - 12 mm
OS - dim: 2.6/2 cm, 4 foliculi cu diametrul maxim de 6 mm
OD - dim: 4.3/4.1 cm, corp galben cu diametrul de 2 cm
suna bine, nu?? vi se pare OK??
deci am avut ovulatia pe partea dreapta, de aici durerile alea...
pe 28 dec voi face HSG si voi incepe monitorizarile
Dr. a spus ca se pare ca ne incadram in acel procent de 15% de infertilitate inexplicabila nu ca nu s-ar putea explica dar pt ca stiinta n-a avansat atat de mult incat sa explice chiar toate cauzele infertilitatii
bubuleana