Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Statzi sa va zic ce a spus soacra a 2-a zi dupa ce au venit!
Ca ei stiu ca Dragos are defecte si ca cine se va insura cu el, va fi o eroina, pt ca ei isi stiu poama si deja ei stiu ca eu tolerez destule.pt ei baiatul mic din anglai e perfect, dragos e oaia neagra, insa noi chiar d cmai avem discutzii ne intelegem, calatfel nu en apucam de copii, e clar asta.
Legat de nepotzi, mai vor, dar eu simt ca nu e momentul pt ei si mai stiu ca ei sunt constientzi de faza ca nu ii mai vom chema sa ajute.. eu am lasat multe de la mine, de ex ieri cand a injurat socru nu am zis nika, decat ca dc nu respecta ce e bien pt emma, nu i-o mai dau, atata, vi se pare ca am zis mult?
Deci soacra sa curioasa si mai delasatoare, o pot tolera ca vad ca se straduie cu emma si pt mien conteaza asta..
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
1.Ei n-au de unde sa ghiceasca ca e ,daca nu le zice
2.Chestia cu visatul norei perfecte sa fim seriosi
3. Sunt din familie pentru ca-s in casa baiatului lor
4.Si se vor intzelege ei,stai linistita,ca daca nu ii duce Denisa la cottage si ii tzapa in lac ,momeala la pesti
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Denisam spune:
Moni- pai le zic ca sunt gravida dupa eco, ca sa nu am surprize, ma intelegi.
Hai ca scriem pagini la greu pe seama lor, ce ma bucur
Faza cu lacul as vrea eu, dar nu ma lasa inima,si sa vezi ca socrela zicea ca ea ar sta cu socru si emma acolo o sapt, ceea ce e exclus pt ca ea vrea din aprilie pin ain noi la ei la tzara sa faca via, gradian, etc-asta conteaza pt ei- dar itzi zic eu ca se dau pe brazda ca nu au incotro, dc vor sa ia pensia pe 5 luni cand se duc , treb sa stea aici si sa faca cum vrem noi.
Denisa
Emma Andreea
monica70 spune:
DENISA intzeleg ca soacra a trecut partzial examenu',da mie socru' mi se pare haios rau Sa il vezi pe al meu cand kilarea gandaci de colorado prin gradina si in loc sa ii tzape la gunoi,ii arunca la vecin,peste gard E o babeta vecina care tzine evidentza la toata strada si ne da periodic raportul cu operele astea de arta Era culmea sa ne luam de el ca se face de ras ... nu noi ne-am spart de ras
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Denisam spune:
Mai ia nu ma mai criticatzi c ais gravida si azi e ziua lui fii-mea!
pupici ma duc 5 min s atermin fasolea, ca ea e busyyy cu crema.
Denisa
Emma Andreea
monica70 spune:
Buna scuza sa dai bir cu fugitzii Sa ne zici cum a iesit prajitura aia asa de muncita!
Denisam spune:
Da o sa va zic e clar mai inchisa de culoare!
Denisa
Emma Andreea
monica70 spune:
No si ce probleme e? Cand o faci cu cacao cum e?
Bombonicaaaa spune:
Emma Andreea
Andreea Mary
Andreea de Maria28
Iarina Andreea
David Andrei
Andrei de Tanti
Andrew Kyle
Andrei de Luminitacl
Andrei Razvan
Andrei de Sheba
Deea , Anda si Andreea ( Ursoaica)
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe AndreeaC
La multzi ani tuturor Andreelor si Andrei !
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
maraki spune:
De cand s-a apucat de crema aia, era gata si mancata deja
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2