Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna dimineata

cristiana felicitari ptr prefix ; ai grija de tine ; am trecut la planul B cu patutul adica am luat frumos ziarul si am cautat dar desii ziarul apare sambata si eu l-am luat duminica doar unul mai era de vanzare restul s-au vandut deja ; am vorbit cu nenea ala sa mergem la 19 sa-l vedem /eventual sa-l luam dar ne-a sunat la 18.30 ca trebuie sa plece de acasa si ne mai suna el

in rest am fost vineri cu sotul sa facem baie la bebe ( la cursuri ) am invatat sa dezbracam copilul sa-i facem baie sa-l imbracam ; ei bine am fost un adevarat dezastru " am omarat copilul ( a se citi papusa monica " ) cand sa o intorc pe burtica am apucat-o zdravan de gat de era sa lesine "profa" asta e nu am avut tangente cu bebelusi dar ma simt mult mai bine de cand fac cursurile astea parca m-am mai linistit nu mi se mai pare totul asa greu ; sapt viitoare trecem la alaptare abia astept

ma enerveaza toata lumea ca de ce vreau eu sa pun numele la copil alexia ca deja e prea comun toate fetitele sunt alexia ; ei bine mie asta mi-l place ; ma mai enerveaza ca nici nu-l pot pronunta de zici ca cine stie ce nume complicat ar fi

messa e bine ca incapi in cada ta eu nu as avea nici o sansa sa nasc acolo

ylilimic mi-a placut foarte foarte mult povestea ta astfel de povesti imi dau curaj

catalina eu zic sa vorbesti serios cu doctorul tau majoritatea ptr a linisti pacienta zic ca-i fac cezariana cand de fapt o lasa sa nasca normal ; nu vreau sa te sperii dar nu prea mai e asa simplu sa faci cezariana acum le trebuie o gramada de aprobari ptr asta se incearca si la noi totul cat mai natural

cam atat , mai revin ma duc la lucru sa vad daca-mi da banii

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

gabitzo,iti vazui pozele,ai si tu burtokul mare!si bebita se vede super!si pictura-mi palce!
Catalina,nu te lasam noi sa cazi in depresie post natala! sa te feresti de tot ce e negativ,atunci,mai ales persoanele negative,sa te inocjori numai de oameni care te iubesc si te sprijina si apreciaza.
Nu zic ca nu as sta cu inima cat un purice si nu as fi calcare pe ecograve,inc azul tau,dar daca medicul a zis sa nu grabiti,eu zic sa astepti,nu e chiar minunat pt copil sa il scoti inainte de vreme.Pt o circulara sa se chinuie apoi..ca se refac ei,dar totusi cand ii scoti mai derveme sunt mai expusi la diverse ...Eu zic sa asculti medicul,si in primul rand sa nu te mai gandesti la ce e mai rau,ca asta ii transmiti si lui bebe,si se naste cu o nesiguranta ...Incearca sa ai incredere in ce iti spune medicul,in copilul tau ,ca sa se nasca si el la fel,sa aiba incredere in el,in viata!Nu ii transmite de pe acum frica de ceea ce se poate intampla in viata.conteaza mult atitudinea ta in perioada asta.el inregistreaza tot.si cred ca vrei un copil,apoi un adult sigur pe el,fara teama ,curajos si puternic.
ai ajuns pana aici,mai stii cum eram toate la inceput?? uite ca am ajuns,asa a vrut dumnezeu sa fim aici,la final,toate,si ai sa vezi ca totul va fi bine!! mai mergi la medic de cate ori e nevoie si discuta cu el tot ce gandesti,ca sa vezi ce zice!
cristiana70,FELICITARI PT SCHIMBAREA PREFIZULUI! BEBE SARBATORESTE IN BURTA,DA CU ARTIFICII!
Ai grija cu arsurile,vezi ce mananci,sa nu iriti si mai rau esofagul,sa te apuce ca pe mine.
Cum naiba ai ajuns sub trabant in sant ??????
Amaya,sa stai in pat cand te doare.
LEVI,CUM SE PUN POZELE IN ALBUM -deschideti yahoo,al vostru sau cel comun. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegeti albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .
sALINA,nu mai fi trista!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

flavia felicitari inca o data sa veniti repede acasa ; ai doua printese frumoase sa creasca mari si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Daaaa!! De cele tip tarc vorbesc! In sfarsit! Multumesc mult Salina!!
!Deci inca o salteluta o sa cumparam cand mai creste bebe, deocamdata luam decat patutul si lenjeria!hai ca incepe sa se faca lumina!

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenute

Criss ff frumoase hainutele pt bebelina. eu am si roz dar si ff multe albastre. de fapt toate culorile. aaaaa, setul acela cu ratuste il am si eu si-mi place la nebunie.

Ylilimic esti tare haioasa, arati ff bine.

messa sa pui pozicile cu hainutele primite.

Dana chiar mai pot merge la restaurant, la distractii. la un moment dat ma cam luase somnul dar l-am alungat repede.

aseara m-am amuzat teribil de formele pe care le-a luat burta mea. la un moment dar am pus telecomanda pe burta ca sa vad in ce directie o ia. sotul radea, se gandea ca poata da bb un sut cu forta si arunca telecomanda de pe burta.

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata !
ati avut treaba - ati scris mult!
YLILIMIC - fata nu baga medicul in seama, arati super, e numai burta din tine in rest nu vad grasime... la mine doctorita invers e impotriva kilogramelor multe!!! Sa ai putine si exact unde trebuie ca ai si tu burtica!!! Tot ce ei pus - s-au asezat exact unde trebuia! vreau si eu asa!

ati privit eri SCHIMB DE MAME ? am avut de cateva ori tentativa de a vomita efectiv!!! Doamne ce mizerie mai exista in lumea asta!!! Am mai vazut saraci si nu am iesit din cur de boier - la fel am fost din familie medie - dar sarac sa fii si curat!!! saracia nu e o cauza sa stai ca in grajd

m-am trezit obosita - asa ca azi sant o lenoasa!!!
va pupacesc

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Acum am de recuperat din urma...caci ati avut ceva activitate weekendul asta...
Sambata am fost la doctor si ne-a felicitat ca in ultima luna nu am pus nici un kg iar bebe s-a dolofanit in continuare...si ca avem o dispozitie vesela si optimista. Putza are peste 1800 gr. Ne-a dat Azitrox 2 pastile ptr ureaplasma si Canesten ovule ca sa nu facem candida...si a conchis ca daca ajungem sa trecem de 20 decembrie ne mai linistim.
Am luat caditza bebelului si suportul de sustinere antiderapant (am gasit o caditza mica de tot asa cum voiam de la Brevi) si un asternut complet (cu tot cu protectoare pe toate laturile). Desi aveam, am mai luat niste cosmetice ptr bebe de la Klorane...iar mandrul meu a mai aparut acasa cu niste hainutze ptr putza.
Treptat, treptat...le aranjam pe toate...

Maryela poate ar trebui sa iei in considerare si faptul ca ptr primele luni ale bebelului se recomanda o suprafata foarte tare, perfect dreapta pe care sa doarma. Cat despre saltele sunt valabile aceleasi ca si ptr paturile de lemn...si cele mai achizitionate acum par a fi cele cu fibra de cocos. Link saltele:
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=11
Noi am achizitionat modelul standard caci modelul sandwich era ceva mai moale. Sper sa-ti foloseasca.

Incerc sa recuperez cu cititul...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Criss, Aelita, va multumesc mult pentru incurajari. Vom vedea noi ce va fi dupa. Deocamdata o luam asa, cate o zi, cate o zi sa ajungem cu bine pana atunci.
Tocmai am fost la dra de familie sa imi dea prenatalul si zicea si ea sa il ascult pe dr. Am programare pe 11 dec, adica luni si atunci il voi mai lua la intrebari.

Adela,sa stii ca ai dreptate, nu, nu ma sperii, si eu am contemplat ideea asta. Acuma ... zic cum o vrea Dumnezeu sa fie. Eu il intreb, iti dai seama, el poa sa ma asigure dar acolo vom vedea noi ce va fi. Am zis ca poate avand in vedere ca nu e numai vb de circulara si mai e si faptul ca, in comparatie cu bazinul capul lui bebe e maricel si bebe nu e chiar in pozitie super (bine, asta se poate schimba), poate chiar a vb serios. Eu il voi mai lua la intrebari oricum. Am incredere in el ca va face ce e bine (Levi, iti multumesc mult de incurajare).

Hai sa aveti o zi buna,
Catalina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

AELITA draga, pai a fost tare simplu cu Trabantul, eram pe serpentine, ningea si era polei pe jos, si la un moment dat n-a mai vrut sa stie nici de directie, nici nimic, a luat-o drept in sant. Mai am si acum un guguloi pe genunchi, si asta a fost acum 16 ani! Da' sa vezi bietul Trabi ce s-a mai spart!

Multumim de felicitari, zau ca bebe s-a pus mai serios pe treaba de cand a trecut de aceasta aniversare!

V-am intrebat saptamana trecuta ce parere aveti despre vaccinul antigripal, raspunsul e pe prima pagina a DC, TREBUIE sa-l facem daca am trecut de saptamana 14. Asa ca cititi, dati-va cu parerea, eu am alergat jumatate de oras ca sa gasesc, la toate farmaciile mi-au spus ca asa cum apare se si vinde. Am luat si pentru tati (nu stiu de ce, ca nu se imbolnaveste de nimic, niciodata) toata afacerea a fost 780000 lei, dar o gripa facuta in maternitate sau cu un nou-nascut acasa mi se pare un risc de neacceptat.

ADELA, nu te necaji, ca o sa gasesti patut, sambata asta incearca sa nu mai ratezi ziarul. Si in Arad e la fel, vineri apare, vineri se cam vinde tot ce e bun.

cristiana 30+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, era sa uit, nu e bine ca ai omorat papusa, dar tot esti mai desteapta decat mine care habar n-am de unde se apuca toata povestea asta cu imbaiatul. Si-apoi, sunt sigura ca daca era bebelina ta acolo n-ai fi apucat-o de gat.

CATALINA, tu esti pe ultima suta de metri si tot ai spaime, sa vezi ce-o sa ne mai razi in nas cand bebe al tau va fi bine mersi langa tine, iar noi o sa ne dam de ceasul mortii ca ce si cum.

cristiana 30+ David Cristian

Mergi la inceput