o mica problema

o mica problema | Autor: hermelina

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor.Am si eu o intrebare si poate ma puteti ajuta. Va roooooog!
Fac revelionul la un local si problema e ca pe 30-31 imi vine"problema", si am rochie bej.Va dati seama...Asa ca as vrea sa gasesc o metoda sa imi vina mai devreme sau mai tarziu.Ce pot face?Stiu ca pot folosi OB dar nu prea fac fata.

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pai de ce nu iti poti pune si ob si tampon normal impreuna? Ca sa nu stai stresata. Il poti pune si la tanga, rasucit la capat ca sa fie ingust cat chilotul. Banuiesc ca o sa porti si dres, deci nu o sa se miste sau sa sune, va sta fix.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Parca aparusera si absorbante tanga.

Oricum e cam nasol la rochie bej, depinde si cat e de mulata. Eu zic cel mai simplu schimba tinuta. Mergi pe culori inchise. Decat sa stai cu stres mai bine te distezi linistita. Daca nu ar fi fost chiar primele zile, mai era cum mai era, dar asa mie mi se pare ca nu are sens sa te complici.

Cu amanatul ciclului nu sunt de acord. Sa iti vina mai tarziu poti reusi cu mult stres. Dar daca ai un ciclu ceas nici stresul nu cred ca il sperie.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sunt si absorbante pt tanga...cu ob sau tampax nu cred ca este un stres, pt. ca eu am folosit la mare, la plaja....ar fi bine sa nu iei pastile de amanat ciclul, pt ca te dai peste cap rau de tot!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Daca nu faci fata cu ob-uri, desi eu zic ca sunt destul de bune, il poti schima des la o ora, juma de ora, nu are cum sa nu faca fata. Si cu unul de zi pe chilot , reusesti. Altfel nu ramane decat sa schimbi tinuta si nu cred ca iti doresti asta, imi dau seama ca te-ai gandit la tinuta asta, ai invetit in ea si nu e asa usor sa gasesti ceva potrivit ( eu stiu d ela mine, cand in sfarsit gasesc ceva care sa imi placa, nu as mai schimba-o)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Depinde daca iei AC. Cu ele am auzit o metoda, sa incepi urmatoarea folie (daca e folie de 21 de pilule) imediat ce o termini pe cea din care iei la momentul respectiv (daca e de 28 de pilule, dupa ce iei 21 si ajungi la cele cu fier). Eu personal n-am incercat metoda, dar mi s-a spus ca functioneaza. Cred ca daca nu abuzezi e ok.
Daca nu, cred ca-i ok ce ti-au recomandat fetele, ob schimbat des si tamponel de zi special pentru tanga.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

"Asa ca as vrea sa gasesc o metoda sa imi vina mai devreme sau mai tarziu"... Decit sa te dereglezi hormonal,mai bine schimba-ti tinuta...Mai de pret e sanatatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Optimix spune:

Si mie trebuie sa imi vina tocmai cand nu trebuie...asa ca ginecoloaga mea mi-a recomandat sa iau doua folii de anticonceptionale fara binecunoscuta pauza de 7 zile.
Asa ca daca iei anticonceptionale, nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by Optimix

Si mie trebuie sa imi vina tocmai cand nu trebuie...asa ca ginecoloaga mea mi-a recomandat sa iau doua folii de anticonceptionale fara binecunoscuta pauza de 7 zile.

Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi o viata intreaga...

Daca ai sti cu cita usurinta recomanda ginecologii AC....si intotdeauna vor fi o problema (a se vedea studiile stiintifice ca sint in mare parte raspunzatoare de cancerul mamar)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TGIF spune:

quote:

Si eu am incercat metoda asta cu o saptamina inainte de nunta, si sa stiti ca a mers. Nu mam simtit deloc si nu am avut nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da cel mai bine este sa iei Ac asa cum spun fetele fara pauza.

Mergi la inceput