Aspirante optimiste > 20 ani (18)
Raspunsuri - Pagina 8
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Si eu stiu la fel, Biby, ca daca e te dor sanii foarte tare, iar daca vin uratii , durerea dispare.
Deci iti tin pumnii sa fie !
Pupici.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Pai cand dispare durerea???? Asta intrebam...
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
nushulica spune:
salutare fetelor!!!
simona felicitari si sarcina usoara!!!
kriss spor la treaba!
biby eu iti tin pumnii!!!
eu nu pot sa tin pasul cu voi citesc pe sarite ca nu apuc nici sa citesc tot am multa treaba la serviciu si seara acasa mai recuperez....azi o scoatem pe ingrid din spital ne-a ajutat Dzeu si s-a facut bine...mai are tratament de facut dar nu mai conteaza de azi o avem in sanul familiei
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI PETRECERE FRUMOASA !!!
INGRID
Olivia26 spune:
Biby, tu-ti cunosti cel mai bine organismul. La fiecare persoana e altfel.
Fugi si ia un test si nu te mai tortura atat.
Hai cu II
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
Luna1 spune:
Fetelor haideti cu vestile alea bune si nu mai fiti asa de fricoase, CURAJ!!!
Olivia nu am nici un semn si nu vreau sa-mi sara nimeni in cap insa eu personal nu mai au dupa semne, avand un bebe (5 ani) deja cu care am ramas gravida dupa trei ani de incercari imi aduc aminte ca nu am simtit nici o diferenta de cand am ramas pana cand am aflat, si am aflat ca sunt gravida tarziu, pe la vreo luna jumatate ,pentru ca ma obisnuisem cu ideea ca nu raman si cu intarzieri. Si va jur ca nu am simtit nici o diferenta pana nu am vazut cele doua liniute pe test. Binenteles ca dupa aceea m-au apucat toate (autosugestie)!
De aceea eu nu ma ghidez dupa semne pentru ca daca va fi la fel corpul meu nu-mi va da nici un semnal in afara de intarziere.
Pupici
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Miramar spune:
Biby iti fac si eu galerie. Si pe rusi -uite dce le fac sa nu mai vina la tine
Unde fusesi fata frumoasa dde atata vreme????? Tot pe la nunti, tot pe la nunti?! Sper ca acu ca se face de decembrie se mai potolira, ca doar suntem in post nu?!
bibyrox spune:
Miramar iubita meaaaaa!! ce dor mi-a fost de tine!! Tu ce faci??? Nu te-am mai vazut pe-aici... cum stai??? Mai da si tu un semn pe YM!!! Te pup!!!!!!!
Io ma cert cu fetele astea pe-aici care din noi sa fugim la Odisee!
Eu intr-o juma de ora o tai pana la Adm.Fin si apoi acasa... Ma doare spatele de mor cred ca m-a tras curentul! Iau un test si maine dimineata il fac! Imediat dupa aceea intru sa va dau vestea! Mi-e fricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Biby
ancadragoman spune:
Biby curaj ca eu sunt aici si te sustin.
Astept maine rezultatul si iti tin pumnii.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Biby curaj ca eu sunt aici si te sustin.
Astept maine rezultatul si iti tin pumnii.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
Da' intri maine dimineata pe net da?????
Acum ma gandesc sa nu-l fac iar prea devreme... maine ar fi Z24.. Uff parca sunt dusa cu capu'! Fie ce-o fi maine fac testul!
Biby
Olivia26 spune:
Biby, toate suntem alaturi de tine si te intelegem. Bafta pe maine dimineata!!!! II
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare