Aspirante optimiste > 20 ani (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna ziua

sunt nou pe forum si imi doresc un bb.
incerc de cateva luni, 6 mai exact si nu apare.
suny putin ingrijorata.
daca este cineva bun sa imi raspunad ar fi fantastic..
mult succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

gabitoni, bine ai venit in rindul aspirantelor. 6 luni nu e o perioada extrem de lunga, dar te inteleg. Si eu incerc de 7 luni fara succes si am hotarit sa incep cu primele seturi de analize. Insa doctorul la care am fost mi-a spus ca doar dupa un an de zile de incercari se pune problema unor investigatii mai serioase. In Romania cred ca e totusi mai usor cu analizele.

laura, ma bucur tare mult ca ti-ai revenit si ca esti aceeasi optimista dintotdeauna. Spor la cumparaturi, poate-mi zici si mie ce si unde ai vazut pe la magazine, ca si eu am planuri mari de shopping pe cind vin acasa

biby, daca te dor sinii in continuare e de bine, asa cred eu. Si cit timp nu ti-a venit ciclul, e cu siguranta de bine

michidutza, din cite stiu eu ziua 1 se numara doar din ziua in care vezi rosu. Chestiile maronii nu se pun la numaratoare, pot insemna si sarcina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brabe spune:

bun venit gabi!
nu te ingrijora! sunt multe fete ca tine sau care incearca de mult mai mult timp. si pt mine e la fel. eu incerc de aprox 7 luni si nimic pana acum. nu-ti pierde speranta si mai ales perseverenta. sunt sigura ca se va intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

saluty
Am intrat sa vad ce mai faceti.
In ultima perioada am foarte ocupata, inca mai sint, dar, o sa vina si vremea cind o sa ma odihnesc.
Sint in z 23, cu emotii astept z28, dupa care fac un test, daca nu apar rushii.
pupici
Gabitoni bine ai venit si sa pleci cit mai repede la odisee.
Laura Ioana sa stii ca nici eu sint departe, ca virsta, dar ma simt mult mai tinara.Iiti tin pumnii sa iasa bine analizele la bucuresti, si spor la cumparaturi.
pupici

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

a, uitasem sa va spun, z 23 cu dureri de sani, sint foarte sensibili, si ametesc cind ma ridic desi ma ridic usor.
ce o fi, ce o fi??
o sa vad acusica

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Gabitoni bine ai venit si sper sa ajungem cat mai repede in odisee!Noi toate asteptam de ceva vreme un bb dar se pare ca se lasa asteptati...acum de Craciun ne-am hotarat sa plecam in odisee cu bbici in burtici!Asa ca pregateste-te de o perioada plina!!
Cate un fetelor dragi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna seara.

Si eu sunt o aspiranta la un mic ingeras. Incerc sa raman insarcinata din februarie 2004, dar nu m-am ferit niciodata din 1995. Cred ca in toata aceasta perioada am facut cam toate investigatiile posibile si intr-un tarziu am aflat ca o trompa este amputata (de la o veche operatie) si cealalta nu functioneaza. Acum am inceput FIV -ul si sper sa ma ajute DD sa mi se implineasca dorinta.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetele!!!!!Ce dor mi-a fost de voi!!!!!
Deci,ce vesti mai aveti?????Mama,da ce mult ati scris!!!!!
Eu am fost joi la doctor,si mi-a iesit gard de puritate 4.Asta inseamna ca e cam inflamat inauntru si secretiile nu sunt curate,cam asa ceva.Mi-a dat ovule Tergynan si sa fac niste spalaturi,ca sa-si recvina flora vaginala.Dar sunt putin nedumerita,daca raman luna asta,oare ovulele astea de Tergynan,afecteaza sarcina?????
Mi-am luat TB,incepand de sambata,dar mi-am bagat termometru in vagin,are bine am facut????
Asa si:
Sambata Z11 TB 37,4
Duminica Z12 TB 37,3
Luni Z13 TB 37,0
Weekendu asta am prestat,sper sa iasa ceva.Dar sunt ingrijorata de ovulele alea.Pe prospect nu zice nimic.
Bun venit noilor aspirante!!!!S astea cat mai putin pe aici!!!!
Pupici la toate!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,
Ramonello bine ai revenit,dar ce temperaturi ai.........
Esti cam fierbinteeee

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

RAMONELLO, betom TB ai. TB se ia oral, reclat sau vaginal. La TB luata oral vezi ca valorile vor fi nitel mai mici decat cele luate vaginal sau rectal.
Bun venit noilor noastre colege. Sa aveti sedere cat mai scurta pe la noi si sa fugiti la odisee.
Eu sunt z 26 azi din CM de 27. De vineri am avut dureri ca la CM ca puteam jura ca sunt invadata. Azi TB era 36.8, bunicica, avand in vedere ca ieri era 36.9, cred. Incepe sa la lase memoria. Sani durerosi, dureri de coloana la greu ca de abia stau in fund pe scaun, greata si ieri si azi. Astept ziua de maine sa vad ce imi aduce. Teste nu fac pt ca nu am bani nici sa imi iau unul de urina, si daca maine ma "evita" cotropitorii o sa incerc miercuri sa merg la eco sa vad daca se depisteaza ceva.
Pupici si o saptamana excelenta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput