Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 4
itzy-bitzy spune:
Neata
Gripo...dar eu nu ii dau biberon si nici ceai...numai san si tot imi plange uneori...si e din cauza ca trage mult si ii vine jet puterni , inghite si aer...am studiat problema.
SOLUTIA : Eu o ridic, o las sa se linisteasca, o plimb, vorbim, eventual eructeaza, si apoi papa fff cuminte de zici ca e alt copil, alt san...alteori o las cu cat a mancat si imi cere ea...
INTREBARE
Dupa vaccin bebeii vostri au dormit mai mult noaptea? Eu ma asteptam sa fie agitata si maraita dar azi-noapte a dormit de la 22 la 24 apoi la 3 jumate s-a mai trezit si apoi la 8 dimineata, A MANCAT SI ACUM DOARME IARRR. O fi ok?
Am zis ca nu e adevarat cand am vazut ceasul...eu fiind obisnuita sa ma trezesc din 2 in 2 ore....aveam sanii ca pepenii...dar am dormit si eu ca pe vremuri
De aceea va intreb daca o fi de la vaccin sau in sfarsit si-o mari orele de somn? Mi-a spus cineva ca dupa 2 luni laptele devine mai consistent...adik lapte adevarat si e posibil sa se regleze atunci...dar chiar asa la o zi dupa ce a implinit 2 luni Mai sa fie...hmmm
Mersi pt raspunsuri. PUPICI
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa le felicit pe micile sarbatorite de astazi DORA, GABITZA si ALESSIA.
Sa fiti sanatoase si fericite si sa ii bucurati pe parinti
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
gripo spune:
ITZY, cred ca m-am exprimat alambicat eu. Eu cred ca e de la oboseala plansul seara, pentru ca plang si cei alaptati la san si cei cu bibe. Si dadeam ca solutie niste ceai ceva, cat se mai odihneste si are din nou putere de supt. Iar in ceea ce priveste cumintenia dupa vaccin, se poate intampla si de la el. Dar poate ai noroc si se regularizeaza treaba.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Crisnemes spune:
Buna dimineata si de la noi!
"La Multi Ani!"tuturor celor care poarta numele de Andreea sau Andrei.
si sarbatoritilor de azi "La Multi Ani!"-[blue] Gabitza[/blue], Dora si Alessia
multa sanatate si sa cresteti mari
Noi ieri am facut vaccinul de 2 luni. A plans un pic dar a trecut repede,mai plange un picut cand pun mana pe picior dar tot COLICILE ne chinuie ingrozitor. Abia astept sa scapde ele.
Sandra- frumosa foc comoara voastra- si e frumos si numele pe care il are acum . Pacat ca nu a pus si numele ales de tine.pentru Andreea si
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
pufymic spune:
La multi ani sarbatoritilor de zi....tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei!....in special Andreiutzului lui mama....si un special si Andreiutzei de Sandra!(nu mai fi suparata ca doar poti sa-i spui tu Anais fetei....ca nu te poate nimeni opri....si-apoi si Andreea e super nume!
....ah, si cate o felie virtuala de tort si un pahar de suc/vin , dupa preferinte pentru fiecare dintre voi!
Tortul e diplomat....ca Inni parca m-a intrebat....
Ralu e minunata minunea ta mica!...iar poza cu oitele m-a terminat!(ca pe majoritatea mamicilor din zona)!
Sandra ce dulce e Anais....ce frumos doarme pe piept la tine....!Adorabila!
Mey fetelor eu tot zic ca nu va mai laud atata copii dar nu ma pot abtine cand ii vad cat sunt de scumpi!
Floricel79 tu parca ma intrebai daca am fost clujeanca....am fost clujeanca....pentru o scurta perioada de timp(am stat si am lucrat 2 ani in Cluj)....acum mi-e atat de dor de Cluj de cand am venit in Arad...
Usorlili!Pai de aia am si ras ca mi-am imaginat scena cu tine cantarind pe bb pe cutia de carton!
Eloise si Nicolas urla la san si suge maxim 5-10 minute la o masa....(si cand ma gandesc ca Alesio ar fi stat tot cu tzatza-n gura...).Si eu il tot ridic si astept sa eructeze, apoi o luam de la inceput....dar degeaba ca tot urla....
Asa ca dc aflati ceva solutii sa nu mai urle cu tzatza-n gura, va rog ziceti-mi si mie!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Crisnemes spune:
am pus poze noi in albumul de pe yahoo.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
scumpik_lui spune:
LA MULTI ANI!!! Gabitza si Dora pentru cele doua luni
LA MULTI ANI!!! Alessia pentru prima luna
LA MULTI ANI!!! celor care-si serbeaza astazi ziua numelui: Andreea si Andrei
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
osna spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi:DORA, GABITZA, ALESSIAdar si celor care au azi onomastica.
dupa vaccin matei a avut vreo 3 zile o stare de somnolenta,nu l-am recunoscut.sincer mai linistit ca atunci nu a fost nici la mami in burtica
aseara a adormit pe la 12,m-a trezit de vreo 3 ori azi noapte si de la 6 jumate nu a avut chef de somn.m-am ridicat din pat cu ochii cat cepele si pina am ost pela bucatarie sa-mi fac o cafea a adormit din nou si sa nu-l deochi doarme si acum.
afara este super fain abia astept sa se trezeasca si sa iesim ca daca tot e sarbatoare nu avem ce face in casa.
cristina am admirat pozele lui victor si il pupacim.este un dulcic.asa pe burtica ii place si gogoasei mele sa stea dar inca nu-si tine bine capul in sus.ce bine le sta la bebei cu prosopele astea cu colt.iti vine sa-i mananci.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
inni spune:
Itzy..stai calma..nu te bucura ca o faci degeaba. Fi-ta nu si-a reglat nici un somn ..e de la vaccin . Asa am patit si eu...da' la mine a durat 3 zile moleseala asta ...de eram 100000% convinsa ca de la 2 ore...2 ore jumate...se scoala si ea dupa 6 ore
Amarantina....eu fol apa plata si o fierb si pe aia ..dar nu 15 min....doar vreo 5-6
Mexxa (Andreea) LA MULTI ANI !!!
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
gripo spune:
CRIS, am vazut pozele, toate sunt frumoase, dar mor dupa figura lui din prima poza de la tati din brate, in prosopel. Aoleo ce l-as musca! Pe bebe, nu pe tati!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI